Witam,wybiera się ktoś do Mediolanu w czerwcu na obchody stulecia marki;ja jadę z SWD jest ktoś z okolicy bliższej lub dalszej co też jedzie?
Printable View
Witam,wybiera się ktoś do Mediolanu w czerwcu na obchody stulecia marki;ja jadę z SWD jest ktoś z okolicy bliższej lub dalszej co też jedzie?
witam ja jade na ten zjazd ;) na 100 %
Ja się zarejestrowałem ale jeszcze nie mam potwierdzenia
Pozdrawiam
M.G.
ja jeszcze niewiem ale jak wszystko dobrze pojdzie to jade
Ja sie zarejestrowalem i musze tylko zaplacic 132 euro. dzis ide po karte kredytowa zeby zaplacic ;) ale bedzie jazda :) Moze bysmy sie jakos dogadali zeby sie spotkac gdzies i pojechali bysmy razem belami :) co wy na to ??
pozdrawiam
Witam!
Ja już wpłaciłem i mam potwierdzenie ID
Pozdrawiam
M.G.
Ja mam zamiar wystartować w piątek rano i można z Cieszyna śmigać razem
ALe piatek wypada 25 a w Milanie trzeba byc 26 :P to jeden dzien jazdy ?? :P maly hardkor bysmy mieli :D ale ja sie pisze na to :) a o ktorej kolego chcial bys wyruszyc ?? Moze znajdzie sie wiecej chetnych na podroz przez PL naszymi alfkami ??
pozdraiwam
Ja też chce z wami jechac tylko macie jakis nocleg bo ogolnie masakra z tym zostaje chyba nomiocik?
z noclegiem nie wiadomo co i jak:P przydalo by sie odpoczac troszke podczas podrozy, chyba tutaj ktos pisal ze koledzy jak jechali na zlot FIATA to gdzies mieli tani nocleg jadac do Wloch, ale nie jestem pewny w 100% bo kiedys gdizes czytalem o tym. Ale przydalo by sie zaplanowac gdzie i jak bedziemy jechac do MILANO i gdize jakies noclegi tak jak kolega wyzej juz sie zapytal.
pozdrawiam
Ja mam taką prace, że przejazd do Mediolanu jednym ciągiem to nie jest problem,największym problemem jest brak czasu,bo urlop biorę dopiero w sierpniu.Dlatego jadę dopiero w piątek rano z postojem nocnym gdzieś koło Brescii lub Bergamo;z hotelem nie ma problemu,to nie Polska,że jeden na 100km.Najszybsza trasa to Cieszyn- Brno-Wiedeń-Graz-Udine-Wenecja-Verona-Mediolan
to o ktorej kolego chcial bys rano wyjechac ?? bo ja w takim razie musial bym wyjechac z 2h wczesniej tak mi sie wydaje :P sprawdzilem ta trase i jest 1270 km odemnie do mediolanu. To jest spoko. Ciekawy jestem czy ktos jeszcze pojedzie z nami. bo narazie mi psauje wyjazd w tym czasie.
pozdrawiam
Witam!
Ja się wybieram ale zastanawiam się czy nie jechać przez Niemcy i Szwajcarię .Co prawda 100 km więcej ale chyba mniej opłat za autostrady.2 tygodnie temu mój syn był w Mediolanie i włąsnie tak jechali.Wczesniej jeżdzili tak jak piszesz i wychodziło drożej.
Ale wolę jechać w większej grupie więc się dostosuję.
Pozdrawiam
M.G.
Witam
Chyba kazdy by chcial jechac w wiekszej grupce. jak dla mnie to chyba obojetne ktoredy bo jak zaoszczedze na oplatach to mi spali auto znow wiecej ale 100km to tylko okolo 8 litrow jak autostrada sie jedzie, ale jak sie wyjedzie 25 to 100km mniej to jest roznica. Ja rowniez sie dostosuje do Wiekszosci SLYSZALEM ze z Bielska-Bialej jedzie jakas wieksza ale nie jestem pewnien na 100% w niedziele jest zlot w tychach wiec tam napewno bedzie omawiane co i jak. Tylko ze ja chyba nie dam rady :( :(
Ja też jadę więc raczej się dopnę do Waszej grupy. Pozdrawiam
ciekawy jestem co do tych noclegow :P ciesze sie ze jedzie nas grupka z PL i widze ze rosnie sobie ;)
Pozdrawiam
Planuje wyjazd koło 6 rano i tak spokojnie na wieczór lądować :) przed Milano,zależy wszystko od formy i "niespodzianek" na trasie;przez Szwajcarię nie lubię jeździć bo gorsi są od Helmutów; do włoskiego stylu jazdy jestem przyzwyczajony.Cena za autostradę w I to jakieś 33-36e w dwie strony, w CH winieta to 40 Franków, wiadomo taniej ,jednak jak zależy na czasie to opcja włoska jest lepsza
ja też pędzę do Milano, już mam zapłacone i potwierdzoną wpłatę, tyle że ja kierunek Torino do Milano jadę w sobotę z samego rana ale możemy zebrać się w większą grupę na drogę
cool :) to byly by juz dwie 166 :P podobno z okolic ma jechac okolo 18 Alficzek ;) tak ze grupka bedzie fajniusia :D bo inni ludzie chyba nie jezdza tymi autami jak nie fajni :P haha
Pozdrawiam wszystkich
ano racja szykuje się widzę spora grupa
Witam!
No to co , ustalamy jakiś punkt startowy z Południa Polski?
Witam!
No co taka cisza?
a maccie gdzie spać chetnie bym sie gdzies przespal w itali ale nie mam gdzie ????macie jakis pomysł???bo z hotelami moze byc klopot>
Witam!
Dla ilu osób potrzebujesz.Mam znajomą , będę z Nią rozmawiał po niedzieli.
Coś wymyslimy.
dla dwóch osób jak narazie:)
Witam!
Będe pamiętał.