Pytanie moze wie ktoś coś czy będzie:agree::agree: organizowany jakiś zlot dla alfacholików w kujawsko pomorskim może ktoś by chciał coś zorganizować???:fans::ridinghorse:
Printable View
Pytanie moze wie ktoś coś czy będzie:agree::agree: organizowany jakiś zlot dla alfacholików w kujawsko pomorskim może ktoś by chciał coś zorganizować???:fans::ridinghorse:
było by fajnie, ale jak pogoda sie poprawi, jakis spocik zrobic, moze gdzies hmm..nad wodą, jakis grill ?
panowie proponuje leszcze taka wioska piecki plaza kossak bądz chmielniki ??? jbc mozna grille ogarnąć
Leszcze nie :d
juz lepiej chmielniki, a kolega z okolic ? hmm ciekawe czy spotkalismy sie na drodze
jo ja złotnik xD na bank sie widzieliśmy pracuje na montwach jak widze alfą cześć pokazuje jbc to ja
no to na bank sie widzielismy, napisałem na gg.
ale jak coś to sie odezwij 5962710
widziałem dziś Twoją Alfe na miescie ;)
Jo ja jestem chętny na przynajmniej jakiś spocik na początek. Od jutra, booo jeśli nie umrę/przyjaciel nie umrze jutro będę miał alfę:D Troche do dopracowania jeszcze, ale czuję się usprawiedliwiony, na początku :P
Do Ino z Trn rzut beretem. Do Bydzi też podjadę, tylko jeśli coś miało być długiego to super byłoby nad jeziorkiem i żeby nie było super gorąco to bym psa wziął :), bo tak to ja jestem ograniczony nim czasowo trochę..
Jeśli z Rypina byście chcieli podlecieć jeszcze, to może jednak w Toruniu, albo Bydgoszczy?? Po środku by było. Można, eee, ustawić się na parkingu podziemnym pod CSW, odwiedzić starówkę, a potem na jakiegoś grilla na Barbarkę - http://pl.wikipedia.org/wiki/Barbarka_%28Toru%C5%84%29 tylko nie wiem, czy nie jest tam tłoczno... albo od razu na grilla :)
Ja mogę prawie zawsze, nie wiem jak moja aktualna kandydatka na druga polowke, wiec raczej weekendy, albo spocik wieczorkiem to prawie codziennie mozemy :)
Ja też bym sie wybrał na jakiś spot :D
Jakby coś dajcie znać gg: 11530455
Pozdro
Myślę że silna grupa z Bydgoszczy też by się zjawiła, my ogólnie planujemy ognisko w czerwcu na początku ale nic jeszcze nie ustaliliśmy Mamy miejscówkę w połowie drogi na świecie oraz w nad zalewem Koronowskim ale jesteśmy otwarci na nowe miejsce warto by było się spotkać większą ekipą jak by co zapraszam na nasze lokalne Forum http://www.falbydgoszcz.fora.pl/
Z tego co widzę to dwóch kolegów jest już zalogowanych ;)
Witam kolege z falbydgoszcz :)
jutro wpadne do bydzi na te targi zobaczyć co ciekawego, moze gdzie sie spotkamy na drodze.
NIE JEDZ !!! Nie warto, bardzo mało samochodów, większość pozamykane, ogólnie odradzam ;)
a sie przejade, bo juz ze znajomymi sie umówiłem,
moze kogos spotkam z fal ;)
Co do Spota to planujemy w długi weekend w sobotę 5 czerwca zrobić ognisko ale jeszcze nie do końca mamy obgadane szczegóły jak coś to napiszę ;)
Jak cuś to KARP się spotyka na Motoarenie w Toruniu, tzn ma zamiar, bo ostatnio w sobotę nam nie pykło, myślę że wszyscy Alfisti będą mile widziani, ale to jeszcze napiszę czy w tę sobotę, jak tak to o 18. Chyba, że alfaholicy mogą się zjawić to ja podjadę niezależnie od pomorza ;)
W sobotę to spotkamy się w Topolnie więc jak masz czas to wpadaj.
http://www.forum.alfaholicy.org/zach...06_2010_a.html
Sam kiedyś chętnie wpadnę do Torunia na Spota. A w ten weekend to KARP ma swój zlot na północy więc chyba średnio będzie u was z frekwencją.
Właśnie nie wiedziałem czy ognisko będzie, bo jakoś tu cicho było, ja jeszcze zobaczę czy przyjdzie mi wypłata do soboty, jeśli mogę przyjechać z psem to spoko, pewnie wpadnę.
No właśnie dlatego nie wiem czy w tę sobotę spotujemy, z Torunia akurat chyba nikt do Junoszyna nie jedzie, 6 też standardowe spotkanie na skwerku będzie także zobaczymy. ;)
ja jak już kupie swoją belle też postaram się wpaść na jeden ze spotów ;) pozdro dla ekipy z kuj-pomorskiego
Gdzieś na Bydgoskim? Kojarzę jedną srebrną 166 z czymś pomarańczowym, (podkładkami, lepą?), od kiedy mam Alfę nie jeżdżę Bydgoską bo coś mnie trafia na tych kocich łbach i nie pamiętam : )
Edit: a jak lakierujesz to powiesz mi jak im poszło, gdzie i za ile, bo wizual Alfy to mam na razie masakryczny i do tego bok w podkładzie jeszcze, chociaż zastanawiam się czy nie kupić sprężarki i się nie nauczyć lakierowania, raz złapałem dorywczy remont to szpachlować już umiem :rofl: , wszystkiego trzeba spróbować :D
Na bydgoskim dokładnie na Mickiewicza. Nic pomarańczowego nie mam jedyny znak rozpoznawalny to ramki klubowe.
Lakiernika dostałem z polecenia znajomych (bardzo tani 150zł element) Odbieram w przyszłym tygodniu to Ci napisze czy jest ok. Jedyne co to terminy ma odległe ja czekałem na wstawienie auta miesiąc. Jak chcesz dokładny adres to PW.
No coś sie ruszyło z Tym ogniskiem, bo już myślałem ze nie ma Alfaholków w Kuj-Pom :D Szkoda ze z Inowrocławia nikogo nie ma :( Pozdrawiam
ja jestem z okolic ina !!!!
jesli chcecie spota w CT organizowac to polecam http://www.fort.torun.pl/ . wieczorem z pochodniami wycieczka pozniej ognicho. jeszcze nie bylem ale ponoć jest niezle.
pozdrawiam okolice
Achtung achtung !!! Panowie zapraszam wszystkich chętnych do piecek dojazd jest od brzozy !!!!!!!!! Panowie korzystajcie z nawigacji!!!!!! Spot niech będzie w najbliższa niedziele o 12 06,06,2010!!!!!!! Miło będzie zobaczyć kilkunastu alfacholików w jednym miejscu pozdrawaim
No nie no, nie doszła mi kasa, nie mam nawet na benę, więc mnie dziś nie będzie :(. Ktoś wie czy w ogóle w piątek banki były czynne?
Forty OK, szkoda, że tylko IV jest zagospodarowany dla zwiedzających. Schrony przedpola są przerobione na meliny, sklepy ze śrubami i puby, same forty też różnie. Na marginesie - w IV wcześniej była hodowla pieczarek :D
"Nocne zwiedzanie Fortu IV w towarzystwie przewodnika (od godz. 20.00) - 50 zł/grupa
Pochodnie do zwiedzania - 5 zł za sztukę " Także nie jest to jakiś majątek, a Toruń to nie tylko Stare i Nowe Miasto. : )
Dobra, 12.06.2010, 18:00 parking Motoareny w Toruniu z opcją restauracji tam się znajdującej. Dojazd od Szosy Bydgoskiej. Na drodze prowadzącej już na stadion to parking po prawej, wjazd przez drugi mijany szlaban.
Tylko napiszcie czy ktoś w ogóle będzie tu w temacie, no bo jak będą dwie osoby to bez sensu. Niech to będzie nawet taki mały spocik w miłym towarzystwie ;) Ekipa z KARPia chyba się opala i zero reakcji na razie... : (
W Bydgoszczy 24.06.2010 w godzinach wieczornych spotykamy się uczcić 100 Lecie marki AR ;) Zapraszam wszystkich z regionu ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/show...399#post337399
O super! Da radę sprawdzić temperaturę i porównać z tą którą pokazuje wskaźnik, prawda? Bo kupiłem termostat, ale prawdopodobnie to jednak czujnik temperatury na wskaźniki wariuje ;)
Kilka osób z KARPia się zapowiedziało, poza tym jak da radę będzie takie jedno wolne Punto do pomacania ; ) więc myślę, że do zobaczenia :)
moze i ja sie zjawie ;)
12 duzo pracy ;/ lipe robicie ze to nie niedziela
Ja mogę nawet w niedziele. Mi to obojętne bo auto w sobote po południu odbieram.
Powiem tak :) ja w niedzielę wyjeżdżam, a mi tak padło wyznaczenie terminu to już zostańmy przy tej sobocie :P właściwie to dlatego, że karpikowe spotkania były w sobotę :D Następnym razem może być niedziela.
Sobota 18 potwierdzam.
to tak:
1. karolm/prof - AH/KARP
2. koles_02
3. cubris - KARP
4, 5, 6 shimmi - KARP/AC i koledzy
7. może Kierasino
8. może Punto GT by Ital Perfomance
nikt inny nie wyraził na razie woli przybycia, będę werbował telefonicznie : P
czyli akuratny skład na spocik : )
Jakby ktoś miał robić zdjęcia, to pamiętajcie, że moją robi się tylko z lewej strony tak by nie było widać fotela kierowcy :P Tak na marginesie - ma ktoś może niepotrzebny fotel od 145/6 w kolorze wg EPERa "szary aksamit"? :P:P wystarczy mi sam material ;p
Dałem info na forum FAL Bydgoszcz