Jak w temacie zajebali mi kluczyk z drzwi jak grzebałem przy belli a że to mój jedyny to skutki są fatalne. Gdzie dorobić kluczyk a może kupić na allegro cały zestaw z anglika POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Jak w temacie zajebali mi kluczyk z drzwi jak grzebałem przy belli a że to mój jedyny to skutki są fatalne. Gdzie dorobić kluczyk a może kupić na allegro cały zestaw z anglika POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!
Shit Happens....U mnie w okolicach Częstochowy bym Ci mógł kogoś polecić ale zdalnie :(
pedałuj na zelazna
kolo mnie sa kolesie ktorzy robia..
ale te kluczyki maja imobilajzer programowany.. wiec 3 paczki lekka reka..
+ rozebranie stacyjki + programowanie centralki
to pewnie 6 stowek peknie jak ni
515 066 232
jak cos to zadzwon powiem Ci gdzie to jest :)
jak powiem ze ode mnie to moze jakies promo dostaniesz ;)
Kluczyk znaleziony to znaczy koles sie znalazl kosztowało mnie to 250:mad:
w nocy husta kij i na lowy... na dresow bo to pewnie jakies łysolce :)
ps, lepiej dac baranowi 250 zl niz placic 600.. :)
z dwojga złego może i lepiej dać 250 i nagradzać złodzieji mieszane uczucia:mad:
ps dzieki wszystkim za szybką odpowiedz
Ciekawa sprawa, mógłbyś to opisać? Co zrobił złodziej, przyszedł i powiedział że odda kluczyk za 250 zł?
Dokładnie wciagałem samochód na lawete i miałem zawieźć do ASO i tam miał zostac i czekać na dorobienie kluczyków itd. W penym momencie podchodzi młody chłopak i pyta czy nie zgubiłem kluczyka bo jego kolega znalazł HA HA HA juz miałem mu przy........ ale żona mnie powstrzymała.To ja mowie gdzie ten kolega i kluczyk a on dzwoni wiec rozmawiam z tym kolega ile chce za ten kluczyk ( 300 zł ) targuje sie ale nic z tego. Umówiłem sie pod jakas szkołą że tam bedzie czekał. Poszedłem nie ma laweta czeka droga zastawiona a ich nie ma . Wracam co jakiś czas mija mnie kolejny koleś i dziwnie sie patrzy woła ( Prosze pana ). Pytam masz kluczyk. Nie mój kolega ma itd. Zaprowadził mnie do tego kolegi on miedzy bloki kluczyk lezy w trawie znalazł go dałem mu kase i to wszystko :mad:
historia jak z serialu..
ale silna żona ze powstrzymała.. ;)
Utłuc to mało...
Co z takiej "młodzieży" wyrośnie już im kradzież telefonów nie wystarcza.
Trzeba było wziąć klucz od kół i przetrącić po łapkach, żeby po nie swoje rzeczy nie sięgali. Najważniejsze, że wszystko się względnie dobrze skończyło.
a ja poszedłbym do tatusia i jemu p....ł ,że takiego bahora spłodził
No cóż było mineło nauczka żeby zawsze miec oczy szeroko otwarte i myśleć co sie robi!!!!!
Może chłopaki liczyli że alfa padnie ich łupem a tu niespodzianka właściciel na lawete ładuje wiec trzeba jakąś kaske wyrwać ?
Bluźnicie na typków co czyjąś głupotą kasę zarobili... Taka prawda :) Nauczka na przyszłość.
Już nie raz bluźniłem, ale cóż tacy są ludzie na tym świecie. Jedni nie mają to muszą uprzykrzać innym życie bo ty masz. Polska to taki kraj.
Zależy jakie typki, ale widać, że mieli to nieźle zorganizowane. Jak to jakieś szczyle w wieku gimnazjalnym to 2-3 fotki z telefonu i na komendę, że wyłudzili 250zł za skradziony kluczyk. Tylko fakt - jeśli auto miejscowe to powybijają szyby i tyle z tego będziesz miał.
Taki mamy kraj, że tutaj oko za oko to jedyny sposób rozwiązywania konfliktów. Nikt przecież nie da Ci ochrony na samochód jak zgłosisz to na policję. A debili to i tak niczego nie nauczy. Musieliby posiedzieć ze 2 lata to może by im się odechciało. A zrobisz coś takiemu to sam pójdziesz siedzieć za napaść.
No niestety trzeba było jednak wpierdo.... małolatom bo 250 zł im nie starcza i dzisiaj zachodze do belli a tu niespodzianka nowa oponka z tyłu przecięta.
K....wa co za kraj !!!!!!!!!!!!
:butcher:
chyba musisz na strzeżony dac albo garage zakupic :/ czy to sie dzieje wszystko w dzien ???
Tak w biały dzień i to niedziela nie było mnie ze 3 godz autko stało tak jak zawsze
;o
niezla lipa stary... skurwysyny
mi kiedys jakis poldebil 'TS' na masce kluczem wydzirgal, czujecie to? -.-
sad but true: wynika z tego, że zamiast 250 zeta trzeba było wyj...ć gościowi tak, żeby już więcej nie próbował... a auto na strzeżony.
Bo i tak czeka cie parking...
co za ludzie!
współczucia fiejtekt...
chyba ze masz kamerke i nagrywac, ja np tak kiedys zrobilem jak ktos co chwile mi rozkladal wycieraczki i skladal lusterka :/
jedne gnoje nie potrafią zrozumiec tego jak ktos musi charowac aby kupic takie auto, dom, czy cos innego, po prostu życie ich nie doświadczyło, albo rodzice nie wychowali, ale może kiedys ten ktos co ukradł tobie kluczyk kiedys sam oberwie od życia.
Sukinkoty straszliwe ;/