Co wy na to :?:
Printable View
Co wy na to :?:
wiadomo.
Jestem ZA!
Mimo ze ostatnio nawalilem - a krzyczalem najglosniej ze bede :oops: Niestety dzien wczesniej byl mecz i grill i wodeczka i......
Ja tez z checią bym sie pisał, tylko musze wiedziec która to bedzie niedziela :?: :!:
Ja też się piszę na spocika :D ,na 99 % będę w ostatni weekend pażdziernika czyli niedziela 28.
...no to date mamy juz ustalona...28 pazdziernika, godzina 13, miejsce to co zawsze
to super,teraz muszę się zjawić :DCytat:
Napisał Yoopi
to co zawsze tzn. gdzie ?Cytat:
Napisał Yoopi
tzn parkin Real'a na Pilsudskiego - obok stacji benzynowej.
oooooooooooo to razem z Dobrym będziemy mieli okazję wreszcie ramki odebraćCytat:
Napisał Yoopi
no wkoncu ...a rameczki caly czas woze w bagazniku i czekam az bede mogl oddac w dobre rece...Cytat:
Napisał TMiN
a może zrobimy dodatkowego spota w tą niedzelę, jeszcze jest ładna pogoda i ostatnia szansa na grilla :mrgreen:
nie chce krakac ale podobno ma sie zbadziewić :(Cytat:
Napisał moninika
Mam nadzieję iż 28 będzie dużo osób na spocie,spotkam się ze starymi Alfaholicami i poznam nowych zarażonych wirusem :D
...pogady nawet jak nie bedzie to i tak mam nadzieje ze sie pojawi duzo osob...na stalych bywalcow spotow wiem ze mozna liczyc...wiec tylko czekamy na nowych...
No cóż ...
stali bywalcy nie zawiodą :mrgreen:
ma się rozumieć :mrgreen:Cytat:
Napisał Scrat
już nie mogę się doczekać :D
eh no przydaloby sie tym bardzije ze sotatnio spoznilem sie doslownie 4 minuty:/ a nie wzialem tel zeby zadzwonic do Marcina.... eh wypadaloby sie swoja 75ka pochwalic nie:>
witam po długiej przerwie. niestety byłem poza polska i brak netu nie pozwolił na odwiedzanie forum :( na spocie na 99.99999% sie pojawie i znów zobaczę starych i nowych Alfaholików z wielka chęcią :D
ale się staro poczułam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał xmajk
Fajnie że wszyscy wracają, miło będzie się ponownie spotkać.
Ja jak nie będzie końca świata w międzyczasie tak zwanym to też będę na pewno, jako pierwszy chyba z nowicjuszy może doleję świeżej krwi wśrod starych wyjadaczy :P
Chyba walniemy rekord Łodzi na zakończenie sezonu :D
Ty Brzoza lepiej szwagierke;) zapros :D
Chyba dziewczyna nie wyda, rodzi za jakieś 15 dni :lol: a po drugie byłoby jej się ciężko znaleść w tłumie tym swoim bmw ;//Cytat:
Napisał adasco
ułaaa. to pogratuluj potomstwa i wspolczuj pojazdu :D
pogratuluje potomstwa, pępkowe :mrgreen: chrzciny :mrgreen: itd :mrgreen: a samochodu już dawno współczułem :mrgreen:
To jaki jest dotychczasowy rekord :wink:Cytat:
Napisał Brzoza
I13 - 14 chyba jakos tak, nie?Cytat:
Napisał Pablo
2x166 + 1xSpider (jak się nie sprzeda) będą :wink: zostaje 11.Cytat:
Napisał Siekier
Uuuuu ten wyciućkany spiderek z ogłoszenia się pojawi :?: :)Cytat:
Napisał Pablo
No jest spora szansa że Spider się pojawi :mrgreen:
13, czuwaj :!: - byłem wtedy :wink:Cytat:
Napisał Siekier
Czy to znaczy, że jedziemy na rekord :?:
Jak przyjedziesz trzema to może się uda :wink:Cytat:
Napisał Scrat
Cytat:
Napisał Brzoza
Wyobrażacie sobie Scrata jak przejezdza 100m jedną niunią wysiada, wraca się piechotą po kolejną niunie ...znowu przejeżdza 100m itd
no panie to musisz se na drogę kanapki i termos herbaty zrobić :mrgreen: bo ci tak pewnie z dwa dni zejdą na dojazd :shock:
Wykluczam opcję przejechania całej trasy i powrót po drugą autobusem..... Niunie nie mogą przecież pozostać bez opieki Pana :DDD
Rozważałem użycie lawety :wink: :mrgreen:
eeee- nie wypada! :)Cytat:
Napisał Scrat
Łeee tam nie wypada, według niektórych taki widok to codzienność 8)))Cytat:
Napisał Siekier
To prawda ale my takich... hmm..... deprecjonujemy :) Ale madre slowo :lol: :PCytat:
Napisał Brzoza
to by dopiero pancerwagony mialy ubaw...lepiej nie robic im tej radochy - najlepiej wziasc kogos kto poprowadzi trzecia i sprawa zalatwiona ;)Cytat:
Napisał Scrat