witam; od niedawna jestem posiadaczem alfy; podpowiedzcie czy ewentualnie w Jaworznie są jacyś mechanicy, których polecacie a może ktoś z Was jest mechanikiem; chcę wybadać rynek na okresowe przeglądy czy ewentualne naprawy;
Printable View
witam; od niedawna jestem posiadaczem alfy; podpowiedzcie czy ewentualnie w Jaworznie są jacyś mechanicy, których polecacie a może ktoś z Was jest mechanikiem; chcę wybadać rynek na okresowe przeglądy czy ewentualne naprawy;
mogę polecić Ci warsztat w dąbrowie górniczej, lub w mysłowicach jak Cię interesuje
Witam :)
Tak jak w temacie chciał bym się dowiedzieć czy są w naszym klubie użytkownicy z Jaworzna woj. Śląskie . :D:D:D
Witam ja tez jestem z jaworzna :):. naprawiam swoją alfe w warsztacie w ciężkowicach ulica budowlana 42 :D:D porządni ludzie i tanio w miare robią :) polecam :)
chyba mało Was w Jaworznie... ale Mysłowice są tuż obok :) ps. moje rodzinne miasto więc prawie jakbym tam mieszkała :P
dziś rozmawiałam z kolegą z Jaworzna który kupił 147. o forum mu mówiłam ale odniosłam wrażenie że nie jest zainteresowany. alfę kupił raczej z przypadku.. ale możecie mu machać :D już go pouczyłam co ma robić :)
dąbrówka w sumie też nie daleko:)
Kurde no jest w jaworznie troche alf zawsze macham i miam swiatełkami kierowcy dziwnie na mnie patrzą :D:D chyba nie wiedzą o co chodzi :(:(
Adamsie :D:D każde spotkanie alf w ilości min. 2 szt. uznawane jest za mini spot :) z tego co wiem wielu z nas w takowych uczestniczy. a sam widziałeś ile było ostatnio osób :D więc każda ilość się liczy :)
a do jedzenia w mc donaldzie nikt Cię nie zmusza :)
Panem kierownikiem
p.s.
wungiel mosz ? dej znać to zabiera po drodze - ale chyba ostatnio się skuńczył to wezna troche
witam kolegę z jaworzna
niestety takiej ślicznej belli jak twoja to jeszcze w jaworznie nie spotkałem
ps. nie tak mało bo aż 2 :::::xd
---------- Post dodany o godzinie 22:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------
ja jak widzę że ktoś mruga światłami z naprzeciwka to pierwsze wciskam hamulec bo myślę że gdzieś ormo się zaczaiło a dopiero później patrzę jaka marka
Sosnowiec Niwka wita
Jest ktos z Okolic Jaworzna???
proponuje blizej sie poznac jakis gril piwko jak kto moze piszcie czy jest ktos z tych okolic
Mysłowice to niestety mała aktywność ;)
Ja, Aniucha05 i bad (średnio aktywny :P ) czy ktoś jeszcze to nie wiem bo nie spotkałem
LISTA OSÓB NA SPOCIK NA SŁUPNEJ (dojazd "mapa" http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false ) na sobote 10 Lipca o godzinie 16.00.
1. Jo, mistrz przestworzy!
2. Aniucha
3. sert1
4. Rufiki
5. CASH156
6. TY!?
bad mało aktywny -bo troche leń jestem
no to bad - nie bądź leń i wpadaj
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...amietal-5.html
jak już Izane wspomniał jestem ja :) urodzona w jaworznie zamieszkała w mysłowicach :D
ja jestem z Mysłowic jeszcze :) tylko nie miałem ostatnio czasu za bardzo :) ale jak coś to można sie spotkać
Mysłowice rosną w siłe O_o 4 osoby już.... Give me More! ;D
to jak tak dalej pójdzie to będą Mysłowickie spoty :D
ps. zna ktoś gościa który jeździ często przez Brzęczki Oplem Corsą 1.7 TcDi (ostatnie dwie literki czerwone) więc nie wiem może ze 101 KM tam ma.... ciągle się chce ścigać i jeszcze mu się nie znudziło dostawanie w dupe :D przekażcie mu, że jest już nudny :D
proponuję jakąś integrację w lipcu :) np 10 :) pasuje??
nie pasuje :D:D
p.s.
mosz nowe te same galoty do italii ?
bo jak nie to se kup - wyprzedaże som teroz
Jak integracja w M-ce to mi pasuje :D
ps
lol dziś na diagnostyce wyszło 17% skuteczność lewego amorka przód :O :D
prawy 67%....
to co wymieniać oba? i jakie do sportpackowych sprężyn? Blinstein B6? i coś jeszcze się kupuje oprócz amorków? :D
ps 2 Adams i Bocian wiecie co to znaczy? Garaż + Gril i wymiana amorków :)
ps 3 niespodzianke będe miał dla was... jutro kabel OBD II przychodzi a program już na laptopku wgrany i czeka ;) także możemy się diagnozować dowoli :D
Adams mało czasowy ostatnio
a jo po 28.06 byda mioł dwie 156 w rodzinie do grillowania na garażu
17% - ha ha ha - ni mosz amora chopie
a kablem to jo ci moga rzyć zdiagnozować w każdy chwili jak ino chcesz - nawet bezbłędnie
nie róbice OT :P
pasuje ta integracja 10.07 ?? :P
Mi pasuje :)
Słupna i parking pod muzeum może być?? myślę że grilla też można rozpalić... :)
nie jestem z Mysłowic co prawda, ale jak będę wolny w tym terminie mogę także podjechać;]
Aniucha05 ,może być Słupno :)
chyba bede i jo
Dupno Słupno to chyba najlepszy teren na takie coś, może super pięknie nie jest ale akurat miejsca w ciul i pogrilować można :D
Wurst wdupcyć przy Bellach i doborowym towarzystwie zawsze miło więc oczywiście jesteh ZA! ;)
W jakich okolicach Kolegę Izane można w ciągu dnia spotkać?
Pytam z ciekawości :)
A w zasadzie poszukuję kierownika granatowej 156 na klubowych podkładkach, który dosyć często w okolicach banku PKO BP na Wojska Polskiego parkuje.
Moja bella (a w zasadzie wszystkie moje bo czasami i trentratre & ostatnio nawet settantacinque) parkuje w bezpośrednim pobliżu :)
Alfe kol. aniucha'y pozdrawiam za każdym razem gdy łamię zakaz wjazdy pod jej pracą :-)
No to wszystko jasne :)
Jedna z Twoich ma obręcze Zendera prawda?
Faktycznie 156 nie mam, najczęściej obecnie 159 sw stoi w pobliżu.