Witajcie. Zakładam temat bo termin co raz bliżej. Myślę, że małopolska, zagłębie oraz śląsk zaszczyci swoją obecnością na zlocie. Można wstępnie ustalić sprawy wspólnego wyjazdu. Razem raźniej.:D
Printable View
Witajcie. Zakładam temat bo termin co raz bliżej. Myślę, że małopolska, zagłębie oraz śląsk zaszczyci swoją obecnością na zlocie. Można wstępnie ustalić sprawy wspólnego wyjazdu. Razem raźniej.:D
Jak chcecie jechać, żeby tam spać, albo jeździć na torze to lepiej się zapiszcie :)
Na nocleg mamy 100 miejsc, w ostateczności 120, a na tor jedynie 50. Czyli miejsc zabraknie przed rozpoczęciem na bank :P
Tak to wygląda w tej chwili: <majkel/2091820> w sumie mamy: 101 uczestników, 129 śniadań do wydania, 88 noclegów, 73 osoby na imprezie piątkowej, 91 osób na imprezie sobotniej i 36 osób na tor
drobiazdzek dobry pomysł miły by było jechać kolumną do wrocka myślę ze jakoś sie zorganizujemy
Spokojnie my lecimy przynajmniej w 4,5 aut ,a na pewno jeszcze ktoś się znajdzie
Pzdr
W zależności od tego, gdzie będę akurat wtedy - albo z Krakowa, albo z Bełchatowa będę jechał. Ewentualnie gdzie alfę będę przetrzymywał. ;)
A ze świętokrzyskiego dałoby radę się z Wami załapac ??
a dałoby radę
jak znam życie zbierzemnt się pod 3 stawy - przy A4
jazda jazda jazda
http://www.youtube.com/watch?v=PcF2-uQn5XU
he heh he h
p.s.
moja mama też jedzie :-)
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
dogadamy się dokładnie przed sierpniem
a chyba dla nas najlepiej vbydzie na MOPIE na A4 zaraz za K-cami ( tam kaj my grille robili )
tutaj : http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
ja jeśli będę jechał to pewnie też się z Wami zabiore ;) póki co nic nie wiadomo :D
Tez bym się przejechał, zależy czy nic nie wypadnie ;/ a tak to z rybnika na a4 i jazda na Wrocek heh na miły weekend :)
witejcie
jo byda jechoł we sobota fest rano, zostaja na noc i byda sie integrowoł, ale chyba trocha mniej niz we tamtym roku...
Super, w takim razie troche nas bedzie!!! myśle, ze w okolicach A4 bedzie w sam raz i po drodze cos zbierzemy.
Ty ?? :P
Jezeli uda mi sie zrobic auto, to tez jade :)
Ja bym się też chętnie podpiął ale nie wiem jeszcze czy będę miał wtedy wolne a decyzję pasowało by podjąć co najmniej na wczoraj....
zapraszamy wszystkich, Wrocek to zaj...biste miasto do zabawy. Bedziecie mieli co robić do rana:)
sobota rano ze 4 alfy pojada z BB
no to i ja sie zamelduje bo już oficjalnie moge potwierdzic ze jade :)
ja również się melduje :) wyjazd w piątek :)
o ktorej i kto jedzie w piątek jeszcze ?
jo,nie wiem o keryj,jest jeszcze czas to ustalić
się jeszcze ustali :)
p.s.Adam$ ty sie pakuj a nie na forum siedzisz:P
ja jade w sobote rano
jade droga 78 na a4, jest ktos z tych okolic? :)
Wodzisław, Rybnik?
wolalbym z kims jechac:P
ja piątek po na pewno po 15 ( ale czy to będzie 16 czy 17 czy jeszcze inaczej to nie wiem )
Ja z Krakowa jadę w piątek koło 17.30 chyba wyjazd. O której jedziesz Ligar?
Ja także wybieram się na zlot jestem z Bytomia wiec jeśli można zabieram się z Wami z katowic:)
ligar to by najchetniej pojechal w piątek rano :) Ale generalnie wyjazd jest uzalezniony od czeronego "turbo" samochodu & blu "coś tam" samochodu :P wiec jeśli golab jakoś sie zgramy godzinowo to oczywiscie jedziemy razem :) Tyle ze dla mnie im wcześniej tym lepiej :)
...ja tez wyrywam w piatek, ale jeszcze nie wiem o ktorej, ale mysle, ze kolo poludnia bedzie w sam raz...
ja może polecę wszystko zalezy od $$ bo wróciłem teraz z wakacji troche spłukany, a jestem z rybnika 4 km mam do wodzia, także chetnie bym jechał z tym ze ktos moze nie chciec jechac zemna bo mam tylko 21 lat staziki :D :thrasher:ps pozdrawiam pana na SZO w zajebisc** pomalowanej mito! pięna :D
jak cos to pisz:) co dwie alfy to nie jedna:D
spoko na poczatku sierpnia dam Ci znać chyba ze jakis gryl by byl do tego czasu to tez by szło podyskutować :PxD
Przygotowania "skutera" trwaja. Alfur odebrany od mechanika.. Osłona przegubu i koło pasowe - 700 zł lzejszy portfel :( Nie wiem za co dojade do wrocka.......
...a jeszcze heble wypadało by wymienić:wacko:
Plan jest taki! Sobota rano -wyjazd z Bielska ok 7;00- dojazd do Czerwionka Leszczyny- Zabieramy tam ekipe ,nastepnie na Autostrade i do Wrocka. dajcie znac kto sie dołącza- Na razie jest;
Rafał
Slavik
moze i ja bym sie zabral ale czy od 7 zdazymy na 9 na rakietowa??:)
hm mozna o 5;00 rano
ja tam jestem ugodowy:)
chodzi o to zeby zdazyc na tor bo bede uczestnikiem imprezy:p
a jak cos to zawsze mozecie jechac beze mnie jakbym mial Wam plany psuc;)
rafał ja sie moze do was podepne ale to sie jeszcze spiszemy wszytsko wyjdzie w praniu
A takie Pytanie kto się wybiera do Wrocławia ale już tam będzie gościł od piątku czyli od samego początku imprezy i oczywiście będzie ruszał z okolic Katowic..?:)