Witam , mieszkam w Newbridge(60km od dublina)
moze mieszka ktos blisko?? moze jakis mini zlocik
piszcie peace!!!!
Printable View
piszcie peace!!!!
limerick ;p pozdrawiam
Witam serdecznie, zarazilem sie alfa i jest mi z tym dobrze, szkoda tylko ze to zona bedzie bella smigac, pozdrowionka z okolic Castlebar Co. Mayo a alfika z Tralee, tak wiec z okolic Konrada, narka
a teraz wojewodztwo irlandzkie, cosik nam sie Polska powieksza cichaczem:)
Witam i pozdrawiam wszyskich alfocholików z Irlandii. Alfa 166 .BALLINA CO. MAYO
czesc Mario, tosmy sasiady, pozdro
czesc kierownicy1
147 z athlone!
hej "sigi" w wekeendy bywam u bradera w monasterevin, to tylko 20 do newbridge!Cytat:
piszcie peace!!!!
pozdro.
147 Dublin :D czesc polnocna ;) to jak ze zlotem?:)
ehhhhhhhhh przeglub mi wyskoczyl :P ten co do skrzyni wchodzi, nie wiecie gdzie kupie w irlandii takowy przeglub bylem u siebie w sklepach to powiedzieli ze nie ma do mojej alfy tylko w servisie za 400 euro :O? pomocy !!!
hehe :p wiem dlatego pytam czy nie wiecie czy tam u was w okolicy w sklepie z czesciami nie bedzie przeglubu . pozdrawiam
Witam i pozdrawiam z Co.Kerry.
Na marginesie, właśnie robie remont zawieszenia (najgorsze drogi w ROI) i czeka mnie import części z pl bo tu to wartość części przekroczy ponad pół auta.
hej sigi, zamow na eBey lub alelegro! moze i zajmie tydzien ale zaszczedzisz!
jesli chodzi o zawieszenie to tylko import!
no wlasnie do mnie juz jada czesci na tyl i termostat u dulera powiedzieli hahah 1050 euro uwaga wat Included czesci z polski zawieszenie strona prawy tyl 189 zloty termostat 130 zloty
zamówiłem :) . A jaką firmą przesyłacie? Komplet wahaczy na przód plus kilka tulejek i łączników na tył będzie troche ważył :/
www.kurier.limerick24.biz tel ROI 860411405 .. nie koniecznie musi byc ten bo jest tu tylu przewoznikow ze jest w czym wybierac
Witam z Droghedy!!! Gratuluje tu Wam dobrego gustu.
Wcześniej 156 1.8 TS sportwagon, teraz 156 1.9 JTD
Dawajcie na zlocik POZDRO
ja moze i chetnie na zlocik ale wiosna hehe mam rodzinke i lubie z nia spedzac wolny czas wiec moze wiosna
Oo drogheda ;) to kolo mnie ;) dajcie znac jak cos bedzie ustalane :D
pozdro z roscommon dla alfoholikow
Pozdrowienia z Limeryka :)
Witam :)
...coraz bliżej do mnie... ok.80km
pozdrawiam
Nno to już niejestem sam haha
no to wpadnij kiedyś do ballybunion ze swoją 166 to pośmigamy :)
Witam! Pozdrowienia dla wszystkich Alfamaniaków z Dublina!
Dopiero zauważyłem nową sekcję na forum...pewnie dlatego, że umieszczona na samym dole...jakkolwiek lepiej późno niż wcale.
Widzę, że już jest kilka osób, a co za tym idzie można coś zorganizować, gdy zrobi się cieplej.
Co do Alf, dla mnie już chyba nie ma ratunku - wirus zaatakował cały organizm :D
Witam i pozdrawiam z Ennis Co. Clare.
no to widze że robi sie silna ekipa na zachodnim wybrzeżu :)
Właśnie widzę... Konrad, Paweł Ty i ja. Pewnie znajdą się też inni... Można by zrobić jakiś zlocik jak się zrobi cieplej :)
to ja sie pisze na to, tylko musze f....k kupic znow opony na tyl bo jakis p....s irlandzki tak mi zbierznosc ustawil ze po dwoch miesiacach opony sie zjechaly do lysego
W Czwartek i ja zawitam do Dunganon tyle,że bez Belli jak narazie:(
a jest ktoś z athenry ??
http://www.tpi.poznan.pl/index.php?pid=94
Pozdrowienia z Limerick Castletroy
grupa z zachodniego wybrzeża coraz potężniejsza :D