witam.
jestem tu teoretycznie nowym użytkownikiem tego forum ale chętnie spotkałbym się i pogadał o naszych bellach !!!
co wy na to?
Printable View
witam.
jestem tu teoretycznie nowym użytkownikiem tego forum ale chętnie spotkałbym się i pogadał o naszych bellach !!!
co wy na to?
Też jestem tu teoretycznie nowa więc ja jestem na tak :)
cos na weekend mozna pomyslec ;)
pogoda ma być także teraz czekać na pozostałych umówić godzine i miejsce
mozemy zrobic spota na garazu kolo starego mlyna za Echem u Dziara, duzo miejsca, spokoj i mozna grilla zrobic
eeee... :( czkeac na prezesa :P heee jak by byla alfa to bym i sie zjawil a tak to dupa :P kwiatu w ten sam dzien co zescie jechali na spota do BB a ja jechalem do babki przeskoczyl pasek rozrzadu i silnik sie wysrał:P
lo ciul to nie fajnie, tylko oby zas nie bylo jaj z engine jak ze skrzynia :D
wsiadaj na rower i podjezdzaj ;)
i co z weekendem?
jutro jest jakas impreza pod Spizem w Kato:
W dn.21.08.2010 w Katowicach na ul. Opolskiej 22 pod klubem muzycznym
"Spiż" od godz 13.00 odbędzie się impreza "Spiż Tuning Show".
W programie imprezy przewiduje się poniższe konkurencje :
-wybór najciekawszej eskpozycji
-wybór najlepiej zmodernizowanego auta
-picie piwa Spiżowego na czas
-największy głodomór imprezy
-konkurencje siłowe "dany klub" Vs Siłacze ze Spiża
-wyłonienie najgłośniejszego auta imprezy poprzez pomiar miernikiem
DBM-2
Na terenie imprezy będzie grill,muzyczka oraz będzie otwarta dla nas
wszystkich mała sala w Spiżu.
Mam nadzieję, że zostanie rozdane troche pucharków.
Ok. godz 21 impreza przeniesie się do środka lokalu, gdzie mam nadzieję
- zostanie ekipa chętna do wspólnej integracji na sali VIP.
Auta można będzie pozostawić pod ochroną do niedzieli rana, jeśli
ktoś będzie miał ochotę na wspólną integracje.
Wstęp jest odpłatny 10zł i upoważnia do wstępu na wieczorną imprezę
w Spiżu
Mozna tez sie tam wybrac grupa ;)
i jak ?? cos tu cicho jest??
tego 4 moze bysmy sie pod graffiti zebrali zeby razem jechac??
Witam dawno spota nie było w Tychach i może byśmy się spotkali opd grafiti, troche bell w mieście przybyło to i nowi forumowicze by się pojawili ?, zaproponuję sobotę albo niedzielę w ten weekend (myślę że pogoda wypali), ale wszystko zależy jak się na to piszą tyscy alfiści. ???
Ps. potrzebował bym też czyjejś pomocy - kto ma kompa i kabel żeby wykasować błąd poduszek powietrznych, Się jeździło i się na czerwono zaświeciło.
chetnie bym wpadl ale w sobote na wesele ide i watpie zebym w niedziele dal rade. chodz mozna zobaczyc;p
jak wam doskwiera brak spotkań zapraszam do bielska co 2 tygonie zawsze ktoś jest wszyscy mile widziani 19 stacja benzynowa obok TESCO ( wlot od strony katowic
):):):)
najbliższe spotkanie w ten piatek czyli 15.10
spoko :0 wpadne moze
Dam znać jutro jak będzie ok to przyjadę,
OK jadę na bielsko na spota
siemanko moze dzis jakis spontanik pod graffiti ? O 18:00 ??????? Lub pod saturnem????
To jak z tym spocikiem pod graffitti?? Ja osobiście mogę podjechać w sobotę/niedzielę na chwilę bo akurat mam wolny weekend. Kabel i kompa też mogę zabrać jak będzie potrzeba.
Pozdro
no ja msyalem ze dzis ale w sobote niema problemu mozemy sie gdzies ugadac:) ale licze ze przybedzie wiecej osob:>?
czesc tyszanie
jak ktoś jest chętny spotykamy się w Bielsku na wlocie przy stacji benzynowej Tesco 29.10 około 18 serdecznie zapraszam
wojtekml wez wez kompa skasujesz mi baga :D
To jak spotykamy się w sobotę?? Będzie coś osób czy wszyscy do BB mykają??
Bo już nie wiem czy wpadać w sobotę na graffitti czy nie podjeżdżać?? No i o której?
15-16 mysle ze to optymalne godziny ;)
gdyby bylo zimno wpadniemy na podziemny Real ale raczej pogoda dopisze.
jesli nie pojade na ALL Św. to i ja sie zjawie:P a co do jutra w BB moja Partnerka zyciowa ma wolne i sie okaze czy pojedziemy czy bedzie romatyzmo:P
no ja wstepnioe bym sie pisal na 16 moze byc jakies pol godzinki poslizgu;p
a jak co to wpadac do biela. spot przeniesniony na 18 stacja kolo tesco bo moze pogoda bedzie;p
pozdrawiam
Mam kilka pilnych spraw na sobotę, ale jeśli tylko się wyrobię to wpadniemy z Darkiem na chwilę pod graffiti ok 16. Na BB nie starczy nam czasu niestety...
See You!
Hej ludziska dzisiaj już wątpliwości mam co do mojej obecności w tą sobotę o 16.00 bo dziecko mi się rozchorowało dosyć mocno niestety i muszę z nim zostać z Maćkiem w domu :( bo moja luba pracuje...
Jak sytuacja się rozwinie będę wiedział pewnie jutro rano ale nie wygląda to za dobrze.
Pozdrawiam
Edit: Jednak wpadliśmy na pomysł że raczej wpadniemy z moim małym chorym alfaholikiem na ten zlocik na 16.00 . :)
Oczywiście wezmę kabelek plus laptopik z FES2.1
Witam
Ja jade dziś do BB na spocika (godz 18.00) , jutro być może też zawitam pod grafiti.
Jak ktoś jeszcze jedzie na BB to może się ugadamy i razem pykniemy na spota.
no ja jutro raczej wpadne :P takze do zoba:P
to o 16 sie widzimy ;)
jak ktos zaklepany na liscie nie przyjedzie to na nastpenym kazdemu 4-ropaka:P
nie masz wyjscia:P
Socik palo przyjedz i pokaz niu kolor belli :D
ja zajrze na 100%
no to sie robi ciekawa ekipka:P
byłoby fajnie gdyby był ktoś z kompem. Poduszka mi świeci :(
wojtas bedzie spokojnie ;)