witajcie
Mam mały dylemat poszukuję skrzynki do 155 1,8 8v, moja niestety odmówiła posłuszeństwa :(
Printable View
witajcie
Mam mały dylemat poszukuję skrzynki do 155 1,8 8v, moja niestety odmówiła posłuszeństwa :(
Proszę ja Ciebie 501172640 dzwoń tu gość będzie miał na bank ode mnie chyba chciał za skrzynie 300 złoty poproś jeśli możesz o skrzynie z siłownikiem sprzęgła on Ci pewnie dorzuci gratis a ja bym chetnie od Ciebie go odkupił w rozsądnej cenie co Ty na to? Dodam jeszcze że trochę trzeba się namęczyć żeby ją wymienić wiem bo ostatnio wymieniałem nie dawno i brałem skrzynie właśnie od tego gościa.
Dzisiaj powiedział mi 400zł + koszta wysyłki + ten siłownik... Zadzwonię jutro i zacznę targować bo po jego głosie wyglądało jakby nie mógł gadać za bardzo...
A co dokładnie stało się z Twoją skrzynia??
Co do wysprzeglika to nowy kosztuje 50zł :)
ponieważ nie za bardzo się znam to będzie mi ciężko to opisać.
Element wystający ze skrzyni łączy się z półosiąza pomocą czegoś jak przegub. To właśnie jego mocowanie od strony skrzyni jest zerwane (po jednej stronie) i przez to trochę się wytarła zębatka. Nie wiem czy ktoś to zrozumie... :)
Pewnie chodzi o mechanizm różnicowy :)
Z niego wychodza półosie.
dokładnie o łączenie mechanizmu z półosiami
a zapytaj się bez wysprzęglika goła skrzynia nie wiedziałem że wysprzęglik jest tak tani :P mi może obniżył dlatego że strasznie dużo części już od niego zamówiłem wiesz co a może się powołaj na kolegę z włocławka .
Stawiam piwko za dobry kontakt. Facet miły, konkretny i rzeczowy, skrzynię przysłał raz dwa. Na przyszłość polecam a Tobie alfasound_mania jeszcze raz dziękuję :)
Ile dałeś za skrzynie około 1000 zł /??
chyba 400zl :)
350 + 102,50 za przesyłkę
dziękuje za piwko i polecam gościa Wam na przyszłość sam ma Alfe 156 co prawda chciał ją sprzedać no ale jakby nie było Alfista do tego ściąga dużo 155 na części jest konkretny gość im dłużej z nim handlujesz tym tańsze masz części od TSów do V6tek ostatnio się chcwalił że przyprowadził 155 3.0 V6 silnik poszedł od razu także polecam go na tym, forum.