Alfa GT odchodzi, ale w wielkim stylu:
http://www.alfanews.pl/2010/08/31/al...-3-2-v6-busso/
Printable View
Alfa GT odchodzi, ale w wielkim stylu:
http://www.alfanews.pl/2010/08/31/al...-3-2-v6-busso/
Tylko ten spojler..... Fujjjjj
Miodzio!!!
Bardzo ładna. Ciekawe jak będzie odebrana na rynku.
3.2 Busso - tylko biorąc pod uwagę obecne normy emisji spalin to te 240KM wykastrowane jest niestety dość mocno ....
No spojler mały, można przeżyć, zresztą na okładce tej australijskiej broszury go nie widać, poza tym przynajmniej od razu by było widać co to za model :D
Za to silnik.... miodzio... :) Myślałem, że już Busso nie mają w magazynach, bo w konfiguratorze GT, jak jeszcze był, już od dość dawna go nie było :) Zwłaszcza po tym jak w Q Oro wpakowali JTSa :P Możę norma JAP-4 jest bardziej restrykcyjna od Euro-4 :P
Ale tej edycji nie kupię, bo wnętrza tylko czarne :( Ciągle mam nadzieję na moją wymarzoną GT Busso koloru Alfa Rosso z wnętrzem Beige :)
EDIT: Zauważyliście, że w australijskiej broszurze są zegary od klekota? :D To pewnie dlatego na zdjęciach karoserii nie ma tego spoilerka, bo są od zwykłej wersji :P
Wspaniała. Jedyne co bym zmienił to chyba ten spoiler i zamiast zwykłych wstawił bym przynajmniej nacinane, a najlepiej nawiercane tarcze hamulcowe.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie wysilili się ;)
No! brawo! tylko po co było toto klekoczące Q Oro wcześniej...
Najładniejsza ze wszystkich GT...:)
w koncu znalazlem mobilizacje do pracy ale jak to limitowana wersja to nie bedzie tak szybko tracila na wartosci a o nowej nawet nie marze ale ciesze sie ze wogole Busso jeszcze jest
Jakie klekoczące Q Oro? Przecież japońska edycja Alfy GT Quadrifoglio Oro oferowana jest z silnikiem 2.0 JTS. JTS czyli silnik benzynowy:
http://www.alfanews.pl/2010/08/01/al...drifoglio-oro/
Chcę takie autko w Alfa Rosso :).
Już traciłem nadzieję. Może całe to zamieszanie z rzekomym zakupem Alfy przez VW dało Marchione do myślenia. Jak jeszcze pojawi się następca 166 to odzyskam wiarę w markę.
Niestety wszystko wskazuje na to że na italiaspeed.com podano nieprawdziwą informację i Alfa Romeo GT Limited Edition będzie dostępna WYŁĄCZNIE na rynku australijskim i południowoafrykańskim :(
Niestety :( W Australii i RPA po prostu nie ma norm EURO 4 i 5 :P
Chyba autor tekstu nie wiedział co pisze. Skoro auto nie będzie sprzedawane w Polsce z powodu Euro 4 to po co wspominał o naszym kraju ?
"po przeliczeniu jest to 168 900zł, ale czy auto rzeczywiście tak zostanie wyceniony w Polsce?"
Poza tym prawie 170 tyś za auto, które jest wycofywane z rynku... Rozumiem, że gdyby wchodziło na rynek to da się zrozumieć.
"Wyposażenie limitowanej Alfy GT będzie bardzo bogate, m. in. 18 calowe felgi aluminowe, skórzana kierownica, sportowe fotele z czarnej skóry przeszyte czerwoną nicią, nieco zmienione w stosunku do standartowej wersji, system Blue & Me, czerwone zaciski hamulcowe, specjalne, metalowe lusterka, klamki oraz grill, automatyczne włączanie świateł oraz wycieraczek, aluminiowe nakładki na pedały."
też mi limitowana wersja... :) wszystko można było mieć już parę lat temu. No może oprócz Blue & Me.
A nie pomyślałeś że tekst był pisany kiedy jeszcze nie było takiej informacji o czym można się dowiedzieć w tekscie źródłowym. Gdy już wszystko stało się jasne dodana została aktualizacja. Czy trzeba było jednoczeście zmieniać lub usuwać wcześniejszy wpis? Chyba nie.
spojler to dramat i ta zaslepka wydechu z prawej strony, nie dosc ze odstaje jak w 10letnim aucie to juz w takim modelu mogli walnac druga pare rur z prawej strony, albo ostatecznie zrobic jednolity zderzak z prawej strony a nie ta uboga zaslepke feee!