Zapraszamy wszystkich chętnych posiadaczy pięknej marki aut Alfa Romeo na spotkanie organizacyjne Radomskiego Klubu Alfa Romeo 9.11(piątek) godz 17:00 na bocznym parkingu Carrefoura w Radomiu. Alfaholicy przybywajcie!!!
Printable View
Zapraszamy wszystkich chętnych posiadaczy pięknej marki aut Alfa Romeo na spotkanie organizacyjne Radomskiego Klubu Alfa Romeo 9.11(piątek) godz 17:00 na bocznym parkingu Carrefoura w Radomiu. Alfaholicy przybywajcie!!!
Na mnie możecie liczyć na pewno będę.
My również będziemy.
Przeoczyłem poprzednie spotkanie, teraz pojawię sie na pewno !!!
Z miłą chęcia, ale chwilowo nie mobilny jestem :(
A cuż się Koledze przydażyło :?: :?: :?:Cytat:
Napisał phantom71
To mogę cię zabrać po drodze!!!Cytat:
Napisał phantom71
Niestety moje przybycie na piątkowy spocik stanęło pod wielkim znakiem zapytania właśnie dowiedziałem się że zmarła mi ciotka no i najprawdopodobniej w piątek pojade na pogrzeb do Nowego Targu. :(
Coś widzę że mało nas będzie na tym zlocie :( , mało osób zagląda na forum a tyle tych alf jeździ po Radomiu
kończę pracę o 18:00 i od razu jadę na spot, zaryzykuję może jeszcze będziecie.
przyjedz przyjedz.... ja tez moge sie spoznic ale bede napewno tym razem zabiore aparat to uwiecznimy to spotkanie
Buuu niestety nie udało się z przyczyn ode mnie nie zależnych !!!!!
Mimo złej pogody było bardzo miło:))
Widziałem Was :) Jechałem jako pasażer z zakupów i w ostatniej chwili zobaczyłem białe felgi fantoma,
Co ta Policja chciała pilnowałą Was??? Ojciec przez to nie chciał się zatrzymać.
Nie policja tylko zajechali popisali coś w notatniku i odjechali
Rafał33 a ty już do Polski zjechałeś ????