Potrzebuje plastikowa nakladke na blotnik tylni prawy.
Printable View
Potrzebuje plastikowa nakladke na blotnik tylni prawy.
cala czy do poklejenia? od TS kit pasuje?
Potrzebuje cala dobra.
kiedyś gdzieś widziałem u siebie z byłego TS'a czarną plastikową nakładkę na tylni błotnik.. (ojciec dawno marudził, czy wyrzucić :/)
Tylko nie mam pojęcia, czy lewa, czy prawa choć jest trochę większe prawdopodobieństwo, ze prawa ;-)
szukać?? ;>
Szukac
No nie mozliwe ze nikt nie ma takiej nakladki. Nie myslalem ze bedzie to takie trudne do zdobycia.
Parę lat temu widziałem u gościa z Piaseczna nakładki plastikowe z wersji Evo bardzo mi sie podobały ale nie chciał słyszeć o sprzedaniu(głównie te przednie)
Ale ja potrzebuje zwykla od 2.0TS 3.0V6 1.8i.e wszystko jedno bo sa takie same.
o taka..:
nakładka może być (co widać ze zdjęć):
-albo lewa przednia albo prawa tylna (ze względu na krótszą część)
- przednie mają małe takie wycięcie wewnątrz a tylne większe..
Tylnia jest wygieta troche pod innym katem niz przednia wiec nie bedzie pasowal bo juz to sprwadzalem. Przymierz do swojej alfy 75 jesli mozesz.
tak, trochę inaczej tylna jakby ciut większa wydaje się ciutkę nagiąć ją i były by takie same :D
przymierzyłem i wg mnie jak od początku mi się wydawało (pamiętałem ze stłuczki) to z prawego tylnego nadkola jest nakładka.
napisale ci wiadomosc na PW
Ma ktoś z Was te cuda?? Potrzebuję zdjęcia tych nakładek a później może będę zainteresowany kupnem.
mam kpl do sprzedania, nakładki były w wersjach TS, Turbo, 3.0 V6 oraz Milano ( ? )
Możesz zrobić im jakieś fotki?? Chciałbym na ich podstawie poszerzyć swoje błotniki bo wyglądają całkiem fajnie.
Załącznik 78796 nakładki są na samochodzie
A ile baksów za nie??:) Wszystkie 4 i wszystkie całe??
Chcesz je dopasowywać na samochodzie czy robić coś na ich wzór?
1 szt nakładki = 1 krupnik = 24 zł
zamienię tylko w kpl za 4 krupniki
Potrzebuję lewy halogen do AR 75. Może masz?
robi pokazał byś swoją 75 :)
Sorki za OT
Podpinam się pod temat , poszukuje nakładki na błotnik lewy tył , mogę się wymienić na prawa tył , mam te tylna lampę prawa z ostatniego wypustu czyli z czerwonymi paskami , montowana tylko w ostaniach wypustach , lampa jest nowa lub prawie nowa.
Nakładka nie aktualna , już mam , ale mam caly czas na prawy tył nakładkę do wydania , lampę , a także sporo części do 33 pierwszej serii chyba do 90r oddam lub wymienię się na części do 75.