Witam wszystkich, tak jak w temacie ilu nas jest w Chrzanowie ?? jezdzac po okolicach widze bardzo duzo AR to moze cos kiedys wykombinujemy ??
Pozdrawiam.
Printable View
Witam wszystkich, tak jak w temacie ilu nas jest w Chrzanowie ?? jezdzac po okolicach widze bardzo duzo AR to moze cos kiedys wykombinujemy ??
Pozdrawiam.
Ja co prawda nie z Chrzanowa, ale z Babic:D Czasem na prawdę sporo AR widać w okolicy.
mozna jakies spotkanko zrobic ;D
przydalo by sie ;)
Witam koledzy :):)
Jestem z Jaworzna co prawda ale chętnie podskocze do chrzanowa na spotkanie jakieś :):)
z Alwerni też nie mam daleko :)
To ktoregos pieknego lub brzydkiego dnia musimy sie zgadac :)
pozdrawiam :) moze ktos poda jakis termin :P
Libiąż się kłania :) jestem jak najbardziej za spotkaniem. kolego Dchedogi czy my kiedyś nie jechaliśmy razem w stronę Tychów. ja wtedy czarną Gtv do szkoły, a Ty z kolegą na spocik do B-B?
Witam, jak coś możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam kolegę z Alwerni.
Witam :) tak spotkalismy sie w drodze do Tych :) to moze spotkamy sie na spociku jakims :P
Pozdrawiam :)
---------- Post dodany o godzinie 12:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:08 ----------
bardzo nas to cieszy :) bo widze ze coraz wiecej Alfoholikow jest w okolicy :)
dzięki webster !
widziałeś może u nas granatową 145 na rej. KOL...?nie znam osobiście ale też kolega z forum!
kiedyś mi mignął jak z krakowa wracałem
:-)
jak będzie jakaś konkretna data na spocik to postaram się zorganizować kolegę w 156 2.5 v6 i znajomych z Gtv 2.0 t.s i Gtv 3.0 v6
Spoko :) a moze zrobili bysmy tak ze zebrali bysmy sie wszyscy i wpadli na Krakow na spota :P bo w Chrzanowie jest mala lipa, nawet nie ma gdzie przejechac belami :( chyba ze ktos ma jakis pomysl ??
Pozdrawiam
no to i ja się zgłaszam (co prawda z Libiąża) ze swoją 155.
To i ja się dopisze ze swoja AR 166 (co prawda Libiąż ale przecież to tylko kawałek ;P )
widzę,że jest tu parę osób z Libiąża :)
To musimy dogadac sie bo spoty w kraku sa co 2 tygodnie :) to mozna sie przylaczyc to kolegow ;) A dzis narodzil sie maly pomysl moze jak juz bedzie zima to wybrali bysmy sie do Zakopanego na weekend narty, deski tip ? Co wy na to ??
A kiedy wypada następny cykliczny w Krk? Ja osobiście chętnie sie wybiorę:D A co do zimy to na nartach ani desce nie jeżdżę, ale chętnie się gdzieś wybiorę z towarzystwem:) Wieczorkiem przy jakim grzańcu albo piwku posiedzieć fajnie będzie:P
Edit:
Prawdopodobnie jutro (13.10) wypada cykliczny w Krakowie, może się wybierzemy?:D
Widze ze to jest bardzo ciezki temat z tymi spotami :P A tyle Alf sie kreci Libiaz, Chrzanow itp. Pozdrawiam kolege ktory zawsze parkuje autko na shellu w Libiazu szara 166 na ramkach Alfoholikow.
Chodzcie cos wymyslimy po weekendzie co wy na to ??
Pozdrawiam
ta 166 z shella w libiążu to ja :) i ramki mam alfaclubu :) też Cię kiedyś widziałem pod maxem w chrzanowie , znaczy twoją 166 zaparkowaną :)
jeżeli tylko będzie mi czas pasował to chętnie :)
To bardzo fajnie :) a ty kolego masz w gazie czy benzynka sama ? :)
Pozdrawiam
w gazie :) powymieniałem jakieś tam zawory i filtry po kupnie i wyregulowałem i jest bardzo dobrze. po jeździe Gtv która paliła mi tak średnio 17l benzyny stwierdziłem,że wole to co mi zostanie wydać na coś innego :) a lekkiej nogi niemam więc pali tak 18-20 ale lpg :)
witam Panów :D co prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem :D
napewno poznasz :P bo jest nas duzo :D
to fajnie, bo jestem posiadaczką od wczoraj alfy 156 :D hehe musze tylko pare rzeczy wymienic i ruszam na droge :D
to gratuluje zakupu :) i napewno kazdy sie cieszy ze przylaczyla sie kolejna osoba do grona ;) Pozdrawiam.
P.s A co musisz sobie wymienic we wloszce ??
w moim wypadku jest to włoch :D hehe, a takie drobne rzeczy jak klocki i tarcze i jeden z wachaczy :P także nie ma źle
ee.. to spoko nawet nie jest tak zle :P haha przepraszam za taka pomylke :D co do wloocha :P to milo ze ze wszystkich marek wybralas wlasnie ta ;) ale napewno mowiono ci ze szmelc kupujesz ;P
nie sluchaj ich :P pozdrawiam
ależ oczywiście, będzie się psuł, drogie częsci, nie wypłacisz się, paliwo będzie żarł. Ale nie potrafiłam się oprzeć i teraz jestem bardzo zadowolona :D
to kiedy nasze slicznotki sie spotkaja?? moze w najblizszym czasie puki sniegu niema:P
moja w pon idzie do warsztatu ale na długi weekand juz chyba będzie więc pewno będe śmigać po mieście jak będzie ładna pogoda to może jakieś fotki zrobie :D
Sert :P widze z Jaworzna :P jakiego koloru masz alfe bo u mnie koło bloku stoi jeszcze jedna 156 :P hihi :D
to napewno niejest moja :P moja stoi w garazu :P
bo nimieszkam w bloku tlyko w domku na dłg.
a ty jaki masz kolor? i mam kolorek granatowy i mam sopilerek na bagazniku a latwo moja rozpoznac bo mam diody wokol lamp z przodu