Będzie z tego kalendarz do nabycia?
Printable View
Będzie z tego kalendarz do nabycia?
a gdzie zdjęcie miesiaca pazdziernik ? :]
Intensywnie myślimy o tym kalendarzu. Póki co poszukujemy firmy która zrealizuje go za przyzwoite pieniądze.
ja już szykuję ołtarzyk ;)
kalendarze są już na ukończeniu. Postanowiliśmy je wzbogacić w więcej zdjęć, jednak ciężko było znaleźć odpowiednie. Teraz jeszcze czekamy na odpowiedź z drukarni czy nasz projekt jest ok i w przyszłym tygodniu mamy nadzieje wszystko będzie w drukarni. Niestety taka obsuwa może spowodować że będą one na początku lutego. Człowiek się uczy na własnych błędach... :(
a tak +/- jak cena??
czyli "styczeń" wcale nie "powisi"
To może olać 2011 i się przyłozyć na 2012 nie spiesząc się.
Tylko będzie trzeba znaleźć jakiś nowy sposób na zdjęcia do kalendarza 2012, bo na konkurs nie ma już co liczyć niestety.
Ja kupię tak czy siak.
No dobra, nie przemyślałem tego dokładnie. Ja też kupie dla zdjęć i dla idei :) Nawet po końcu roku nie mam zamiaru go wyrzucić.
l
Też czekam na kalendarz, jak mi się spodoba efekt końcowy, to wezmę ;)
spoko na forum GSXR też zamulają z kalendarzem :P
Oczywiście, tylko jeśli będą to zdjęcia wybierane z tych nadesłanych do konkursu to raczej nic się nie uzbiera. Konkurs foto w obecnej formie "cieszy się" niestety szczątkowym zaintersowaniem. Niech przykładem będzie fakt że na chwilę obecną zdjęć które mogłyby ukazać się w styczniowej edycji konkursu jest 0 (zero) :/ I obawiam się w obecnej sytuacji konkurs niedługo może umrzeć śmiercią naturalną...
Zajebiście :)
to w łikend biorę Belle na sesje i może strzeli się jakąś fajną fotkę - choć boli że śniegu mało hmmmm ;)
Tak wiem, ale bałem się o tym napisać. Przez Ciebie konkurs foto stycznia będzie wyglądał następująco:
Zdjęcia nr 1. Parking podziemny pod Carrefour
Zdjęcie nr 2. Parking podziemny w miejscu zamieszkania
Zdjęcie nr 3. Parking podziemny na lotnisku w Warszawie
Zdjęcie nr 4. Parking podziemny pod Auchan
Oddam głos na 3 bo światowo :)
Ewentualnie "Alfa w zaspie" bądź "Alfa zasypana"
Na chwilę obecną to raczej Alfa w błocie :-/
a może by tak troszkę nagiąć zasady ale tylko na zdjęcie stycznia i pozwolić na nadsyłanie fotek zrobionych w zimowej aurze?? bo faktycznie może być problem...
jak dla mnie może być
Jestem zarejestrowany również an forum Audi A3, bo niekiedy potrzebuje coś znaleźć i tam też mają kalendarz, ale muszę stwierdzić, że nasz będzie dużo lepszy :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1410704904
będzie fajny - widziałem styczeń - super robota
Jeśli nasz projekt będzie wolny od błędów to dostane kalendarza w ciągu 2 tygodni. Nad kalendarzem spędziliśmy z flatbeetem pare/naście ładnych godzin ale perfekcyjny na pewno nie jest, ale jak zadbacie o ładne zdjęcia dla nas to na pewno z roku na rok będzie coraz lepszy
przewidywalny koszt to 40 zł (przesyłka wliczona)
przy 3 szt płace za przesyłke jednorazowo? ile ?
jak je zważę to ci powiem.
Jest już prototyp kalendarza? :P