Nie muszę chyba wiele pisać bo każdy będzie wiedział o co chodzi:confused: Większość regionów ma taki temacik także myślę że i u Nas taki się przyjmie:) Zatem rozglądajcie się, pozdrawiajcie, zapamiętujcie i wpisujcie:D
Printable View
Nie muszę chyba wiele pisać bo każdy będzie wiedział o co chodzi:confused: Większość regionów ma taki temacik także myślę że i u Nas taki się przyjmie:) Zatem rozglądajcie się, pozdrawiajcie, zapamiętujcie i wpisujcie:D
Cezi ja coprawda nie widziałem Cię ostatnio ale pozdrawiam.
Dziś widziani to Jadante, Paczek i Wodzu oczywiście na spocie w suwaliszkach:P Po spocie widziana jeszcze srebrna 156 SW na gołdapskich blachach:cool:. Może kolega nas nie znalazł...????:confused:
Ja dziś z reszta jak codziennie widziałem pistacjową 156 na suwalskich numerach, która parkuje pod starostwem, a kierowniczką jest jakaś ładna pani.
Giżycko ul. Wilanowska ok godziny 13.00 widziana błękitna AR 156 na tamtejszych blachach:P pozdr
Dziś około godziny 15.30 na ulicy Wojska Polskiego w Ełku widziana Alfa 156 koloru bordowego:P Może to Sebek...:confused:
Właśnie jestem w pracy (Pułaskiego 26 Suwałki) i na parkingu widze srebrna 166 NOE...
Ostatnio widzieliśmy się chyba w Płocicznie ?
Wczoraj w Piszu okolo godziny 17.30 widziana czarna piekna 156 . Blachy NPI
Dzisiaj kilak minut po 10 na ul Wojska Polskiego w Ełku widziany daro954 w swoim błyszczącym sreberku:D
Dzisiaj okolo 14 na parkingu przy szpitalu w Piszu widziana AR 157 czarna na Lomzynskich blachach
Sebek jak spojrzysz na datę posta to zobaczysz że napisałem go jeszcze przed naszym spotem w Ełku:P A jakoś ostatnio w któryś czwartek nad wieczorkiem widziałem Ciebie na rondzie (wylot na Augustów). Akurat wracałem z traski firmowym autem:driver:
przesyłam link do zapoznania, oni już niedługo mogą być widziani http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=551 na podlaskie drogi też mają trafić, a nawet do suwałk
Co nie raz widze w Piszu wracajac ze szkoly 2 piekne 156 na piskich blachach. Jedna czarna, druga czerwona . Obie przed FL . Czasem takze mozna zobaczyc bordowa 146 po FL . Ktos z klubu?
No i wkoncu ktos w Bialej :D czerwona 146 po FL ;) Moze wkoncu bede mial kolege z klubu w miecie xD
A ja Wam powiem, że w Olsztynie multum Alf jeździ :) Pod Media Marktem bardzo często stoi 146-tka czerwona, na starej Warszawskiej często widuję czarną 145-tkę (chyba boxerek). Na partyzantów nieopodal komendy (przy banku) stoi srebrna 156-tka (bodajże) ;) Często też mijałem wiele 145-tek podczas przejażdżek po mieście :P Ciekaw jestem czy niektórzy z tych kierowców to bywalcy tego forum :)
z tego co wiem to jest warminsko mazurski klub alfy ale jakos brak tam zycia..
Klubu jako takiego to nie ma, jest tylko forum na którym rzeczywiście niewiele się dzieje:
http://alfaromeo.mazury.pl/
Miłośników w regionie nie brakuje ale udziela się mało osób. Na forum Warmii i Mazur życia jest tyle ile wykreują użytkownicy.
Obecnie planowany jest w styczniu wyjazd weekendowy do domku koło Barczewa i integracja ludzi. Koszty niewielkie a nad atrakcjami pracujemy :)
Wpadajcie zamiast mówić, że się nic nie dzieje :) Niech się zacznie dziać!
http://alfaromeo.mazury.pl/viewtopic.php?p=3947#p3947
PS. widzę, że Sebek nawet nasze logo wykorzystuje :) i słusznie
bardzo często bywam w Olsztynie...
w O-dzie praktycznie co dzień widać autko no ale to zrozumiałe...;)
a Alfka się wyróżnia bo to chyba jedyna 145-tka z dziennymi ledami...
Dzis w Piszu widzialem czrna GT na Lomzynskich blachach
Trasa Ostrów Mazow.-Łomża około godz 17 dwie alfinki: jedna czerwona 156 na ostrowskich blachach, a druga srebrna też chyba 156 (zobaczyłem w ostatniej chwili:P) z Sejn. pozdr
Dzisiaj dwie ustrzelone i obie na Rondzie Solidarności ( ul. Obwodowa) w Giżycku. Jedna srebrna 156 ok godziny 13.00 (jechała za mną także nr nie widziałem i odbiła w kierunku centrum) , a druga czarna 156 na blachach z Pisza ok godziny 15.40. Pozdr
7:15 Suwałki, ul. Noniewicza policyjna 159 jedyna jak narazie w suwałkach ale już jest i jeździ, jest zaje...
14.30 ul. 3go Maja augustowska 159 na służbie
jak są jacyś alfiści w Iławie to już pozdrawiam :) wybieram się na przyszły weekend więc będę wypatrywać alfy :)
pozdrowionka dla kolegi z ar 166 2.4 jtd na sokolskich blaszkach od ar 159 1.9 jtd z płocka............razem przez antoniuk smignelismy
Pozdrowienia z dnia 30.04.2011 dla sympatycznej machającej pani w srebrnej 156 na nr BBI widzianej w Bielsku Podlaskim
Paczek.gsm widziałem Cię chyba w poniedziałek 02.05.2011 około godz 14.30 obok Chaty w Suwałkach. Nie jestem pewien bo nie znam jeszcze Twojego auta ale srebrne SW to było na pewno:)
Łomża, Biała Giulietta na BKL 07779 :) piękne autko, Pozdro:)
14.06.2011 wtorek plaża "Patelnia" w Przewięzi koło Augustowa czarna 166 na blachach NOL + dzisiaj w Kolnie na ulicy Konopnickiej srebrna Brera:)
srebrna AR 166 (przed FL) eskortująca kolarzy w Giżycku
Dziś w Wysokim Mazowiecku 5:30, cholera wie, albo dziura albo jakaś ciemna 156 na BWMie mi mignęła, chyba miała tabliczki klubowe, ale za późno się zorientowałem i nie przyjrzałem się do końca. Biorąc pod uwage ze często jeźdzę tą drogą o tej godzinie to może to jeszcze zweryfikuję
Elbląg. Zielona butelka Alfa 156 i czarna 166 okolice ul.słonecznej codziennie. srebrna 159 okolice al.grunwaldzkiej chyba parkowana za halą.
elblag - czarna brerra rej WJ , okolice mickiewicza :girl_wacko:
To Ani Brerra :crazy_pilot:
dzisiaj w Nowym Dworze Gdańskim widziałem Alfę Romeo 155 niebieską na blachach z malborka ...:)wjeżdżała do Orlika...:)
ta niebieska 155 gosciu pracuje w browaze w elblagu ale nie jest kontaktowy