-
pomoc przy 166
Witam.Mam prosbe do kolegow forumowiczow ze Szczecina lub bliskich okolic.A mianowicie.Chcialbym naocznie zobaczyc jak w koncu swieca lampy w 166 bez xenonow.Podobno problem jest ogolnie znany ale rozne juz opinie słyszalem i czytalem.Chcialbym w koncu sam to zobaczyc i wyrobic sobie zdanie.Wczoraj bylem juz umówiony z jednym " kolega" ktory sprzedaje taka alfe.umowilismy sie wczesniej na spotkanie ale poprostu mnie olał jak powiedzialem ,ze nie chce jej kupowac tylko zobaczyc jak lampki swieca.Mam nadzieje,ze znajdzie sie w koncu ktos kto rozwieje moje watpliwosci.Pozdrawiam
-
Jak będę w Szczecinie, prawdopodobnie w weekend to mogę Ci pokazać jak świecą lamy w 166, ewentualnie możesz podjechać na najbliższy (jeszcze nie określony) spot. Jakich opinii naczytałeś się o światłach w 166 bo ja nic nie zauważyłem ?
-
Ok dzieki.A opinie sa takie ,ze bez xenonow to kiepskawo z tymi swiatłami.Inne ,ze jest ok tylko musze byc dobre zarowki i lustra niewypalone.Ale jak naocznie zobacze to sobie sam zdanie wyrobie i po sprawie.
-
SIEMA!w weekend mnie nie ma w Szczecinie ale od poniedzialku zapraszam...albo mozemy sie gdzies umowic!wedlug mnie szalu faktycznie nie ma...ale bez przesady nie jest tak zle!jak dla mnie problemem moze jest to ze sa one bardzo nisko...ja robie dluzsze traski i zauwazylem ze klosze maja mnostwo takich delikatnych odpryskow od kamyczkow...jest to niestety nie do unikniecia jak sie lata po naszych "unijnych" drozkach:D a chyba moze miec to wplyw na jakosc swiecenia w starszych rocznikach!jak co to pisz od poniedzialku na pw!pozdroooo
-
To może od razu jakiś spocik zrobimy? :)
-
Spocik i posprawdzamy światła :) i będzie miał co porównywać
-
Dzieki koledzy.Byłoby super tylze ,ze na spocik to trzeba sie tak umawiac ,ze wszystkim pasowało.Czy to sie uda?Ja od poniedziałku pracuje od 6 do 14 takze wieczorem mam czas.Pozdro.
-
Ja w ten tydzien popoludniami tez powinienem dac rade...oprocz czwartku i poznego piątku bo zaczynam tankować :) czekam na info :)
-
Mi tez pasuje od poniedziałku do srody.Dajcie znac i konkretnie podejmiemy decyzje.Pozdro.
-
Proponuje jutro 18:30-19:00 lub środe 17:00-18:00 :) miejsce do ustalenia :)
-
Mi pasuje jutro.Miejsce jakie wam pasuje.Moze Auchan? Z Warzymicy bedziesz miał blisko.Albo słoneczne.Jak chcecie.Jakby co to dajcie mi znac na kom. 609 748 878
-
Kończe o 18 wiec mogę podjechać :) tylko czy Dawidwi pasi? :) jak cos dajcie sms/tel: 606 64 84 04.
-
Obecnie jestem w Niemczech wracam 30 i dopiero wtedy będę miał czas i możemy porównać światła i nie tylko bo Bella od wczoraj ma wgranego wirusa :)
-
Witam.Dzieki pomocy łysego mam juz jako takie pojecie co jest grane z tymi swiatłami.Temat w sumie zamkniety ale na spocik mozna sie umowic.Pozdrawiam
-
DRAGON...nie ma sprawki...jakbys potrzebowal jeszcze jakiejs pomocy pisz!!!powodzonka przy zakupie...i czekam na fotki!!!:)POZDROOOO
-
ma sie rozumiec ,ze sie pochwale.jak sie w koncu jakas normalna trafi bo narazie to cienko mi idze.Pozdro
-
Witam panowie.Mam takie pytano narazie czysto teoretyczne.Czy jest jakis kolega ze Szczecina ktory zna niemiecki i ma moze kompa zeby belle podłaczyc?A co najwazniejesze mialby czas i chec jechac do niemiec.Niezbyt daleko bo 350 km.Oczywiscie koszty ja pokrywam
-
Obawiam się że będzie ciężko, powiedz gdzie jest to auto ? Bo ja stacjonuje koło Hamburga.
-
Kompa mam kabel mam :) niestety nawet mimo chęci w grudniu w mojej pracy jest takie kongo że nie dam rady...
-
Auto stoi niedaleko Drezna wiec daleko od Hamburga.I jeszcze ta pogoda sie pieprzy.W niemczech juz zima na całego.
-
w środe kolega jedzie z plecakiem po Movano do Monachium...gdyby nie moj chroniczny brak czasu można by bylo sie do niego podkleić :)
-
upsss własnie dzisiaj sprawdzam i chyba juz sprzedana.Szlag by to.
-
Wracam do tego watku zeby nowego nie zakładac.Wiec bella juz kupiona ale jak to bywa az tak różowo nie jest.Dlatego mam pytanko czy jest ktos w Szczecinie czy okolicach kto ma kompa i mogłby sie podpiac i zlukac co w niej jeszcze drzemie?
-
zapraszam komp jest kabelek tez :)