Pytanko jaką laskę wyrwaliście ostatnio na Alfę , albo ile :D
Printable View
Pytanko jaką laskę wyrwaliście ostatnio na Alfę , albo ile :D
Wyrwałem "na alfę" żonę na zakupy i teściową na podwiezienie do kościoła.
Nie rozpisze się tutaj za bardzo bo jeszcze żonka odwiedzi Alfaholików i będzie afera :) ale moja przyjaciółka po przejażdżce moją niunią powiedzialła że diametralnie zmienia zdanie o alfach :)
HA HA !! :D
Dobry temat :D
Wczoraj braciszka Gtv (kupiona od Marshalla ;) - pozdro) w Knurowie spotkaliśmy na światłach 2 panienki w Czinkłaczento (i kierowca)... No były już gotowe przeskoczyć do nas.. ale opony z tyłu leżały :P
Poza tym miło się ścigało z 2 paniami w Mx-5 na autostradzie (??:confused:??)... :D
słyszałem że pannom same majtki spadają jak wsiadają do alfy :D
Ta, to prawda. Jednej ostatnio spadły, sklinowały się w kostkach i lecąc zarobiła o deskę rozdzielczą aby później wpaść między lewarek a podłokietnik. Ślady krwi już wytarte. Drugiej tak spadały że rozerwały gacie w kroku. Musiałem odkupić.
dobrze że lewarka nie uszkodziła :)
temat powinien byc "ktora blachare wyrwaliscie na wasza alfe":P
ale i tak nikt nie wymiata jak typ z mam talent "4 18stki w moim samochodzie":D
http://www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc
pojechali po nim :D
dalbym link ale tvn juz zablokowal
Ja nikogo, bo już dawno dorosłem... 17lat miałem już dość dawno temu ;] zimnych łokci też nie pamiętam...
teledysk byłby fajniejszy gdyby tylko nie śpiewał...
---------- Post dodany o godzinie 14:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:20 ----------
kolego Roger nie czujesz się te 17 lat młodszy jak jedziesz alfą:P
duże ale jędrne balony, wąskie biodra, zmysłowe usta, miękkie włosy dość długie, wysokie obcasy i duża chęć do przejażdżki.
Czizys kryzys, kiedy Wy zmadrzejecie?
Ja laski wyrywam na wypasioną komórę i kreszowy dresik. Albo płaski telewizor.
Domyślam się że tytułowe pytanie to żart bo inaczej jak tu mówić o elitarności tej marki.
nom blachary sie wyrywa na bmw i audi
a nie na alfe
A mnie kolega przewiózł swego czasu swoją Alfa 1.9 M-JTD i po przejażdżce sam zdecydowałem się na identyczna. Nawet kolor ten sam :D Czy to oznacza, że jestem "blacharą" ??? :D
:hmmmm::hmmmm::hmmmm:
ja jeszcze żadnej nie wyrwałam...
:D
i tu sie nie zgodzę blacharę można wyrwać prawie na wszystko :)...
mi kiedyś mi sie trafiła sytuacja jak stałem obok alfiany i w pewnym momencie podchodzi do mnie jakaś panienka i mówi ze bardzo jej sie podoba mój samochód i czy bym ją przewiózł bo takim nie jechał a po chwili pyta czy mam dziewczynę...
i tylko nie mówicie ze to nie była blachara :D
temat o "wyrywaniu lasek na auto" - 3 strony już
ale w innych tematach kupa śmiechu jak piszemy , że "buraki" w ..... wyrywają laski na furę
coś tu nie gra
:eek:
pamiętajcie że VW chce przejąć AR - być może szpiedzy są wśród nas ;P jak dla mnie temat do d..y to tyle... pozdro!!
Oto link do występu Tomasza z jego osiemnastkami w Mam talent :D
http://mamtalent.plejada.pl/108,1766...deo_detal.html
Żadnej nie wyrwałem, bo dla blacha-jednorazówek 103KM to za mało, a dla lasek, które mnie interesują, zwykle auto jest mało ważne :D
fajny temat :D hehe a tak na poważnie, moim zdaniem alfa jest za eleganckim i stylowym autkiem żeby wozić się i wyrywać blachary, wystarczy że Swoją Niunie umyje lub nawoskuje
i już wszyscy się patrzą i to mnie satysfakcjonuje ,a nie jakieś tam laseczki :D ale jak tam jakaś się trafi to na pewno poznam ją ze swoją Niunią :D
Kumpel ostatnio jak Alfę zobaczył to wyrwał laskę ... z rozporka:)
w temacie nie chodzi o blachary, tylko może ktoś ma jakąś ciekawą historie związaną z tym autem,może poznał w ten sposób żonę albo męża (nigdy nic nie wiadomo)
uwierzcie mi że jakbym poznał żonę dzięki alfie to na pewno bym auta nie zmienił na inną markę :D
ja nie wyrwałem, bo sama poleciała na alfę moja Karolina :P
mi moja Włoszka służy tylko do jeżdżenia:P
Panny podrywam aparycją i elokwencją:D:D:D
hehehehehehehehehe...
a poważnie to sie czasem tam widzi że ktoś się obejrzy:P ale osobiście to nie potrafiłbym się związać z kimś kto, pierwsze co dojrzał we mnie, to mój samochód:P
no chyba że nie mówimy o stałym związku:D
poza tym to bardziej obejrzały by się za alfą czy może audi albo BMW
A na moją Alfę ostatnio pewien chłopak poleciał w serwisie opon... Wpada z pełnym ryjem na hale i krzyczy ku.... to ta najnowsza Alfa, ale się błyszczy, ale wypas. Normalnie aż się roześmiałem i miło mi było. Wytłumaczyłem mu co to za model, z którego roku itp. Chodziło tylko o Moje 147. Ale i tak pierwszy tekst był co pewnie dwa zero pod maską... :D