-
ZLot zimowy??
Witam wszystkich alfaholików jestem tu nowy i na początku chciałem przeprosić za to, że piszę tutaj temat. Wpadłem na pomysł aby zorganizować zlot na śniegu ale tym razem w zachodniopomorskim a dokładnie koło miejscowości Płoty powiat Gryfice jest tam taka mała wioska w której jest duże nieczynne Lotnisko tam odbywają się zloty innych marek . A co wy na to gdybyśmy zrobili duży zlot Alf Romeo pozyskać jakiś sponsorów itp? może ma ktoś jakiś pomysł . Datą mogły by być ferie czy jak tam komu pasuje co do daty by się dogadało tylko czy było by dużo chętnych na jakiś świąteczny zimowy zlot alfa romeo . Pozdrawiam WSZYSTKICH I PISZCIE CO WY NA TEN TEMAT
-
Szczerze to powiem Ci że to raczej może nie wypalic :(
Ciężko u nas z organizacją, i w ogóle nie ma nas aż tylu aby robić coś na większą skalę...
Lepiej zostać przy spotach w wekendy od czasu do czasu :)
-
Ze mną nie ma problemu w końcu to nie mam daleko :)
-
No szkoda , że taka organizacja słaba myślę że było by ciekawie . Ale trudno jak coś to piszcie zawsze można coś wymyśleć
-
u mnie tez nie było by problemu gdyby wypaliło to sie pisze.:D
-
Je też się pisze, a może trzeba poprawić tą zachodniopomorską organizacje? :crazy_pilot:
-
-
Mało nas czy nie mało ale jakaś grupa jest :) Panowie i Panie trochę optymizmu :D
-
pewnie że damy radę u mnie też jest dosyć znane lotnisko w Podczelu gdzie można organizować zloty
-
NApodczelu byłem kilka razy u Watażki na zlotach Lancii Klubu :) jak by cos było w zimie to i ja sie postaram zawitać :)
-
Ja też sie pisze i myśle że jeszcze 2 kolegów namówie Pozdrawian
-
więc czekamy na jakieś info co dokładniej....
-
Więc co, może jakaś konkretna data i miejsce? jest jeszcze lotnisko w śniatowie koło Kamienia pomorskiego też ciekawe miejsce ale mamy wszyscy wystrarczająco blisko do siebie więc nie ważne gdzie ważne żeby się spotkać wymienic poglądami i pogadać.Proponuje którąś niedziele, w sobote było by fajnie ale znając życie niektórzy z nas pracują.
-
jak odbedzie sie ten zlocik w niedziele to mysle ze 3 osoby z pily sie tez pojawia
-
Tu macie link http://www.bmwklub.szczecin.pl/forum...rt=0.Przykład jak inne kluby to organizują,a może zrobić zlot i konkurencje bmw vs alfa.Chłopaki z tego klubu są ok,może coś takiego by pomyśleć.
-
Witam widzę że nazbierało się chętnych najlepiej właśnie w jakiś weekend . Teraz tylko trzeba by było zrobić listę no i pozyskać może jakiś sponsorów hmm??? myślę że aby się to odbyło musiało by być powyżej 10 osób . Ten pomysł z BMW jest super .Więc tak może zaklepmy kto by był na pewno i podawajcie swoje możliwe daty coś wybierzemy .