Cześć,
dziś spotkałem się z aktywnością naszego forum w jednym z supermarketów :P Ktoś włożył mi za wycieraczkę wizytówkę z naszego forum. Super pomysł, byłem mile zaskoczony. Pozdrawiam "pomysłowicza". :)
Printable View
Cześć,
dziś spotkałem się z aktywnością naszego forum w jednym z supermarketów :P Ktoś włożył mi za wycieraczkę wizytówkę z naszego forum. Super pomysł, byłem mile zaskoczony. Pozdrawiam "pomysłowicza". :)
Kolego nie ten dział :P
---------- Post dodany o godzinie 19:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ----------
Gdzie miałeś zaparkowane auto, bo ja jak widzę alfę to daje wizytówkę.
o sorry :P pomylilem dzialy faktycznie :( sarni stok ;)
Takie wizytówki były rozsyłane przez bobryta, a kupione z kasy klubowej. Niestety się skończyły...
również jak widzę gdzieś zaparkowaną AR to daję wizytówkę. Więc jak ktoś w krk znalazł za szybą to pewnie ode mnie :D
Jak chcesz kupić to mogę Ci podać adres do drukarni, która za 50 zł robi 1000 wizytówek - u niej zamawialiśmy te, które nadal wkłada (za wycieraczki:D) Jagiel. A jak nie to poczekaj aż zamówimy kolejną partię i przy okazji spota będziesz mógł odebrać od kogoś :P
też miałem możliwosc włożenia 2 szt za wycieraczki. Nadal bym co niektórym napotkanym właścicielom alf powrzucał wizytówki ale więcej nie mam. Może byłaby możliwosc kupienia na forum większej ilosci. Warto sie nad tym zastanowić.
robie to samo chociaz nie wiem jaki odsetek wogole na nie zwraca uwage... :(
1000 wizytówek to 50 zł, czyli 100 to 5 zł, a przesyłka? 3,5-4 zł? Warto odsprzedawać takie małe ilości? :) Na wiosnę zamówiliśmy 1000 wizytówek i bobryt wkładał do gadżetów, wysyłał też ludziom jak szykowały się większe spoty.
Możemy też udostępnić projekt w jpg, tak, żeby każdy mógł sam sobie wydrukować lub oddać do drukarni, żeby wydrukowali na ładnym papierze... :)
suuuuper !!
no prosze kto by pomyslal ze taki pomysl sie narodzi :D Normalnie rewolucja:) Jak co to w Bielsku mam zaprzyjazniona drukarnie przy wiekszych ilosciach moze sie oplacac :)
te czerwone sa extra, mam zawsze jedna na "poleczce" miedzy fotelami bo az mi sie lepiej jezdzi :D hehe
Ten wzór jest fajny :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...bobryt_tyl.jpg
mi ten 2 bardziej siada
mi ktoś ostatnio w opatkowicach za wycieraczkę wlozyl wizystowke naszego klubu :P
usmialem sie troche, no ale widac mnie nie rozpoznano :P
To ja. Nie masz ramek, więc myślałem że nie jesteś jeszcze zarażony Alfaholizmem.
Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...a_sie-218.html