Witam
Poszukuję osoby, która mogłaby mi się podpiąć pod kompa i sprawdzić błąd silnika. Pomoże ktoś ? ;)
Printable View
Witam
Poszukuję osoby, która mogłaby mi się podpiąć pod kompa i sprawdzić błąd silnika. Pomoże ktoś ? ;)
Zdaje się,że kolega themim ma taką możliwość.
Jeśli jeszcze jest potrzebny, to mam dzisiaj zestaw przy sobie kabel elm 327 i FES 2.3.1.
Zawsze w przeciwną. lecę codziennie na Sandomierz, pracuję przy Worcella od 7 do 15.30
a to tak na przyszłość, w poniedziałki kończę o 16.30, poza tym w soboty zazwyczaj jestem w proszowicach, więc jak coś to pisz, zawsze można podjechać. Tylko muszę wiedziec wcześniej, żeby kompa zabrać ze sobą.
wielkie podziekowania dla kolegi themim ;) temat do zamknięcia
pisz Piter jakie błędy :D
sprawdz temat w dziale 147 ;)
Jakby kto kiedy potrzebował podpiąć do kompa to cynk na tel. 664 783 669 (jak nie odbieram to sms). Skawina niedaleko Krk. Często stoję na Płaszowie przy dworcu, sprzęt zawsze przy sobie ;)
Bez najmniejszego problemu.
Tylko zadzwoń wcześniej lub wyślij SMSa jak nie odbieram.
Jak nie odbieram to zazwyczaj jestem w pracy i po prostu nie dam rady.
Pozdrawiam.
Ktoś może posiada ELM przerobiony do FES'a Kraków-Wieliczka-Bochnia-okolice? Wystarczy sam kabelek.
Wiem, że to już nieaktualne pewnie i że lekki OT, ale zastanawia mnie to od kiedy przeczytałem... dlaczego akurat ELM musiał być? Ja mam w sumie ELMa ale on raczej przerobiony nie jest, ale z FESem się łączy. Ale to w sumie kiepski kabel jest. Chyba, że ten "przerobiony" jest jaki lepszy.
Sorry za niewiedze.