Witam
Szukam pracy w okolicach Tychów posiadam prawo jazdy kat. c+e świadectwo kwalifikacyjne matura skończone technikum mechaniczne podejme niemal kazda prace od zaraz tel.667 021 549 inter17@vp.pl
Printable View
Witam
Szukam pracy w okolicach Tychów posiadam prawo jazdy kat. c+e świadectwo kwalifikacyjne matura skończone technikum mechaniczne podejme niemal kazda prace od zaraz tel.667 021 549 inter17@vp.pl
:D:D a to ciekawe :DCytat:
podejme niemal kazda prace od zaraz
btw. ja też szukam pracy... ale ciężka to sprawa
ciezko znalezc, latwo sie zwolnic :D
ja tez robot szukam;pp tyle ze mam na tyle fuch ze na zbyt duzo wolnego czasu nimoga narzekac;p
Witaj Piotras! Tak sie sklada ze tez jestem kierowca w transporcie krajowym. Nie wiem jaki system pracy cie interesuje ale proponuje ci podjechac do Oświecimia do Nicrometu, tam byly ost przyjecia. Ja tam czasem jestem z towarem i stad wiem.
ja szukam bardziej na miejscu roboty zeby byc dziennie w domu
Podłącze sie pod temat
Tylko ja Szukam czegoś dla mojej Laski w Krakowie i okolicach
Będę wdzięczny za każda informacje
dolaczam do grona bezrobotnych:/
Poszukuje pracy jako pracownik ogolnobudowlany.
u mnie to raczej już nie przyjmują dodatkowo praca dla studentów z ważną legitymacją oraz do 26 roku życia jakoś
U mnie tak samo, sezon na części samochodowe się skończył i na zatrudnianie nowych ludzi, teraz pewnie zaczną się zwolnienia ;/
up!
niestety dołączam do grona... jakby ktokolwiek miał jakieś informacje proszę o kontakt na PRIV
A MOŻE KTOŚ DO hOLANDJI BY CHCIAŁ ...DAM NAMIARY ..ALE NIE JEST ŁATWO ...PISAĆ NA PRIV
nie będę gorszy wkraczam w wasze szeregi od 8 grudnia free
Ja raczej nie zamierzam na razie pracować w Polsce, toż to śmiech na sali jeśli miałbym 10zł/h zarobić :P
Też niestety od pewnego czasu jestem z Wami i nie pracuję. Ale cóż jakoś radzić sobie trzeba by nie musieć tyrać za te 8.60 brutto/h :D
nie bede robil za 8,60, nie bede robil za 10.
Wy myslicie ze od razu dostaniecie robote za 20zl/h ?? takim rozumowaniem to zadna praca nie bedzie dobra i lepiej narzekac ze roboty nie ma zadnej.
jesli szukacie pracy na kierowce to nie wiem, ale na jakas fabryke na produkcje moze cos znajdziecie, strefa rpzemyslowa w tychach, moze w osw na zakladach chemicznych. trzeba szukac,niestety sama nie przyjdzie. tylko ze wynagrodzenie napewno nie bedzie takie takie jakbyscie chcieli.
tylko z drugiej strony komu jego wynagrodzenie teraz odpowiada :P
i ja oczywiscie tego kazdemu szczerze zycze :) ale niestety wydaje mi sie ze nasze obecne reala nam tego nie ulatwiaja ale naprawde zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby sie udalo
słuchajcie... ja szukam i szukam na razie bezskutecznie. Niestety dużo ogłoszeń to kupa kłamstw. Piszą "pracownik biurowy" a to nic inneg jak telemarketing... niestety sprzedaż komukolwiek czegokolwiek przez telefon to nie jest dobra opcja. Wychodzę z założenia że jak ktoś coś chce to sobie to znajdzie. Czasy mamy jakie mamy i dostęp do internetu ma chyba każdy...
jakbyście mieli jakieś info... to proszę o pomoc. Mogę pracować albo na śląsku - katowice, mysłowice, sosnowiec, dąbrowa górnicza, tychy, jaworzno... lub w stolicy małopolski.
albo masz plecy albo masz plecy :) znam przypadek znajomy jest kierownikiem (bez matury po ogólniaku ) a jego podwładni to inż i mgr. + kursy i szkolenia bo jak nie to by polecieli :)
aniucha damy rade wkońcu ktoś da nam na utrzymanie naszych GTA :) haha
a tak poważnie duża ilość ogłoszeń publikowana jest ja juz jest osoba na to miejsce przyjeta(darmowa reklama, plusy w urzędzie pracy itp...)
powodzenia życze sobie i innym Amen
A czy któreś z bezrobotnych ma doświadczenie jako przedstawiciel lub pracowało w Telekomunikacji / Orange lub u innego operatora jako handlowiec? Jak coś to piszcie tu albo PW
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
Jak ktoś ma bardzo ciezka sytuacje to McDonald's lub podobne... (to nie ironia) kasa bez szalu... ale robota nie jest ciezka, czysto, cieplo. Biorą praktycznie wszystkich, na chwile jest to dobre rozwiazanie... Wiem coś o tym bo sam musiałem zrezygnować z dobrze płatnej posady spawacza, ale miałem słabe wyniki wątrobowe i nie podbiła mi lekarka badań, i wolałem robić za minimum w McDonald's niż siedzieć w domu. W brew pozorom tam nie pracują idioci bez szkoły tylko większości to studenci albo już mgr'y ....
Jak by ktoś szukał spawacza TiG, MAG, aktualna ksiazeczka spawacza, prawko kat.B, Średnie wykształcenie + umiejętność posługiwania się tokarkami i frezarkami nie numerycznymi, to PM :P(ślusarka też nie jest mi obca) :cool:
to i ja dopisuję się to grona bezrobotnych od 16 grudnia..
może ktoś coś ma ciekawego ?
widze że grono nam się powiększa...ehhh
ogólnie technik mechanik.. pół roku doświadczenia w zawodzie a potem wyjazd do NL.. i tu różne rzeczy się przeżyło. Językowo myślę, że jest ok. Angielski na poziomie bez problemowego dogadywania się za granicą.
Chciałoby się utrzymać alfę i coś jeszcze odłożyć..
Ot to i ja sie dopiszę :)
Specjalista ds Propagandy, Grafik DTP...
ale robie też na indywidualne zlecenia:
-strony internetowe
-poligrafia reklamowa (foldery, broszury, ulotki, wizytowki itd itp)
-opakowania (pudełka na produkty, etykiety itd itp)
-skład książek
-ilustracje
-i inne wszelakie projekty... na saochody, długopisy i itd itp.
Jakby ktoś chciał to piszcie na priv gdzie omówimy szczególy - możliwa faktura lub bez.
ed.
Zasadniczo jednak szukam stałej pracy. Chętnie w jakimś większym mieście (Krak, Wrocław, Katowice), ale nie koniecznie. Przeprowadzka to nie problem. Jestem z Bielsko Białej
up!!
nadal szukam...
no to odświeżę, bo coraz bardziej chodzi mi po głowie powrót do PL
jesli ktoś szuka pracy jako kierowca i lubi jeździć to mam coś:
Cytat:
ZATRUDNIMY KIEROWCÓW MIKROBUSÓW W TRANSPORCIE OSOBOWYM z woj, OPOLSKIEGO i ŚLĄSKIEGO
Z DOŚWIADCZENIEM!!!
Marecki-Tour
Magdalena Boronowska
47-300 Krapkowice
Żywocice, ul. Kozielska 74
tel. Kom. +48 693 043 918
tel./fax +48 77 466 46 53
tel. Kom. +48 606 317 756
NIP: 755-177-10-91
Regon: 532465017
e-mail: info@mareckitour.pl
internet: www.mareckitour.pl
To getto nie praca, najprostsza droga do śmierci lub znienawidzenia jazdy samochodem. Uwierz w dobrej firmie transportowej wakaty rozchodzą się drogą pantoflową, a przez ogłoszenia to szukanie jeleni. (pracuję w branży)
Wiem.. ale jak kogoś dusi to pójdzie.
Ja rzygam kierownicą, po za tym to transport ludzi PL-NL i NL-PL nie chcę kogoś mieć na sumieniu.
omen szukaj na pracuj.pl... wiem że dziś bez znajomości raczej lipa ale mi się udało...
Anula i gdzie to znalazłaś ?
nadal szukam jestem już w PL
Omen szukasz czegoś w swoim zawodzie? berdziej fizyczna czy nie ? i jak z dojazdami, żebym wiedział w miarę jaki region by Cię interesował jak znajdę to Ci coś na PW podrzucę