5.12.2010 Warszawa Arkadia -2 niebieski godz 20:00
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=255657#255657
kolejny spot
Printable View
można się mnie spodziewać
może tym razem będę ciut dłużej :)
ja odpadam :) żona mnie mocno opier...a , wiec bede za 4 tygonie
myśle że będą narazie jest w fazie :
Wydech kwasówka
Hamulce
zawieszenie przód
szyba czołowa
i ogólnie poskładać zostało
no to mamy piekna pogode na spot. - 18 dzisiaj u mnie rano ;)
Brera wróciła :dance3:
Przekładnia i pompa wymieniona w ramach rękojmii - uffff
Jest spora szansa, że się pojawię :)
ja sie pozbylem GTA , zaczynam sie rozgladac za czyms innym . Niesety w tym roku juz sie nie pojawie na spotach . Ale mam nadzieje ze po nowym roku pojawie sie nowym nabytkiem na jakims spocie . POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Dostałem propozycje od człowieka który , był jako klient w warsztacie u którego wydech robiłem . Powiem ci Muchomorku że nie wahałem sie ani chwili , bo taką gość kase wyłożył że odrazu pojawił sie pomysł na coś innego . Mocniejszego w serii , chodz dużooo ale to dużooo starszego ....... ( uchyle rąbka tajemnicy na początku stycznia , mam nadzieje )
Na to liczyłem rejestrując się na forum AH :lol:
Następnym razem kolan sobie już nie poobijasz;) No i efektów akustycznych z układu przeniesienia napędu też nie będzie:D
Czekam z niecierpliwością, wypytam na żywo przy najbliższej okazji;)
I to mnie kręci, kocham YT i OT, im starsze tym lepsze:)
Fajnie fajnie...
To jak ze spotem?? Ktoś od nas planuje być??
Ja się spodziewam że pojadę ale co z planów wyjdzie ciężko powiedzieć... No i z przykrością stwierdzam że raczej pojade bezpośrednio na miejsce a nie pod Lidla (zajety jestem do ~19)... Więc moge pod lidla nie zdążyć... ;)
No ja niestety na 99% znowu nie dam rady :( Ale jeszcze przed świętami muszę musowo zawitać :)
Jestem w kontakcie z Marcinem (abir1) i myślę, że będziemy :crazy_pilot:
Będę z bambaryłą :D
Jedziemy prędzej, więc spotkamy się na miejscu.
mnie nie bedzie, ciagna sie pod moja alfa zerwane linki recznego, czeka mnie wizyta u mechanika
też mi się niestety nie udało dotrzeć :(
No, coś kiepska frekwencja była chyba... Korek masz jakieś foty? A wogóle, to kto był, bo coś forum milczy?
Jesteśmy solidarni - albo wszyscy albo nikt:D
Frekwencja była mała, może z 10 aut, zdjec nie bylo co robić bo inne samochody stały obok alf.
Za dwa tygodnie w SOBOTE
To ja przyjeżdżam pociągiem!!!