Co sądzicie o małym spociku w sobotę/niedzielę? Może wyturlam na specjalną okazję alfę, jak znajdzie się chociaż kilka chętnych osób z B-towa lub okolic. ;)
Printable View
Co sądzicie o małym spociku w sobotę/niedzielę? Może wyturlam na specjalną okazję alfę, jak znajdzie się chociaż kilka chętnych osób z B-towa lub okolic. ;)
jesli znajdzie sie troche chetnych to moge dojechac z łodzi :)
Widac aktywnośc pierwszorzędna. :D Szkoda, moja alfa z zacierającą się turbiną ;] już po przeglądzie.
Witam! Na niedzielę radę bym dał? Chętnie poznałbym towarzystwo Alfaholików?!
No to jeszcze przydałoby się kilka osób zwerbowac. :D
No przydało by się... ;)
I jeszcze wszystko zależy gdzie i o której godzinie!?
Witam.
Też chętnie poznam towarzystwo alfaholików z naszego pięknego miasta.
Moja propozycja to niedziela wieczór, do ustalenia parking pod lidlem, kauflandem lub jakaś zaciszna miejscówka w centrum?
Mi odpowiada termin i czas - wieczór, bo muszę się wyspać po nocce w pracy i zajrzeć do teściów. A więc czekam na szczegóły.
Bardziej konkretnie? Od 18-20 niestety jestem zajęty,wcześniej lub później bardzo chętnie!
Miejsce jak najbardziej odpowiada!!!
Mnie pasuje cała niedziela. :) Skoro Pawcio jest zajęty do 20, to niech będzie 20.30-21. Może parking pod mcdonalds, skoro nie ma nas aż tak dużo?:P
Nie wiem jak innym,ale 20:30-21 jest bardzo dobra!
Tylko na parkingu McDonalda może być tłoczno?
Dużo chętnych nie ma, więc nie powinno byc z tym problemu :D Chyba że spotkamy się na parkingu pod którymś ze sklepów, o 21 w niedzielę nie powinno byc dużego ruchu ani tłoku, a co dalej ustalimy na miejscu.
Krótka piłka. Przyjedzie ktoś? Bo jak mam się 'przejechac' bez celu, to chyba jednak szkoda zachodu... ;) Godz. 21. pod lidlem przy wojska polskiego, parking z latarniami.
Ja niestety nie dotrę, bo właśnie wróciłem z córcią z pogotowia, po tym jak spadła ze schodów i złamała sobie nos.
Możemy spotkać się za tydzień...
Jak tylko jest ktoś chętny ta ja będę!!! Zaraz będę się zbierał!!!
Zaraz wychodzę i jadę do teściów i potem zakręcę na ten Lidl więc zostawiam swój nr. tel. że jakby coś nie dało rady to chociaż sam-a zapuście żebym tam nie marzł na darmo?!! 502-524-651
Moja alfa cierpi na choroby wieku 'zaczęto mną jeździc po ponad dwóch latach stania', a bmw większośc już zna... Musimy zorganizowac coś normalnego, z wyprzedzeniem, bo w taki sposób to tylko się możemy zniechęcic. Pawcio - nie miałem akurat dostępu do kompa, a czytając wypowiedź kolegi danus77 stwierdziłem, że skoro do tej pory się nie odezwałeś, to już raczej nic z tego nie będzie. Numer się przyda, następnym razem lepiej się to dogada i może już ogrzewanie w 75 zadziała. ;)
Ja się stawiłem! No cóż... postałem 20 min.... padło kilka gorzkich słów, pomarzłem i w istocie rzeczy bardzo się zniechęciłem?! :(
witam kolegów , jak byście coś planowali dajcie znać wcześniej to i ja się zjawie :):) pozdrawiam
Kufa jak zawsze nie w terminie się pojawiam ale jak coś to się piszę na następny raz
pozdro
podstawa że jest nas coraz więcej:):)
Jestem niezwykle zaskoczony,co by nie powiedzieć poruszony jak liczna jest ekipa bełchatowska!!!
To jakaś ironia ??:P:P
ano fajnie ,chodź patrząc na ulice naszej małej mieściny i widząc ile alfik się po nich kręci to powinno być nas więcej :) za moim blokiem łącznie z moją stoją cztery sztuki:P:P
---------- Post dodany o godzinie 12:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:36 ----------
ps.twoja bella jest srebrna?? nie miałeś z 1,5 roku temu spotkania z opelkiem astrą po drodze do elektrowni przed 7-mą rano??
A skąd jesteś jeśli wolno zapytać? Bo cztery sztuki to aż dziwne,ja jestem z Dolnośląskiego i koło mnie to chyba jedna parkuje 156 bordowa?!
Tak moja jest srebrna na blachach poznańskich konkretnie ze Złotowa,ale 1,5 roku temu jeszcze jej nie miałem (mam ją do niespełna rok) więc nie miałem żadnego spotkania na drodze do elektrowni. A była tam wtedy jakaś kraksa?
japomieszkuje na przytorzu, za moim blokiem moja srebrna 156, ojca srebrna 156, sąsiada ciemna czerwona 146 i jego ojca 147, :):) apropo to właśnie była mała stłuczka opelek wyprzedzał sznurek samochodów i koleś z srebrnej 166 nie zauważył zaczął wyprzedzać i si stykneły bokami:/:/
koledzy jak będziecie coś montować dajcie wcześniej znać na PW a w miarę możliwości zjawie się a być może kogoś jeszcze przyciągnę ;-)pozdrawiam
Panowie siła nas...siła...:cool:
przydało by sie jakoś klub rozreklamować na mieścinie:p:p
Tylko w jaki sposób? Mieć wielki baner (...no może średni) i podczas takiego miejskiego zlotu go wystawiać! W sumie nie wiem,może to głupawy sposób?!
Dawno temu rozwoziłem po Bełchatowie ulotki/wizytówki forum. :P Wtedy zupełnie się nie sprawdziło (wkładałem za wycieraczki każdej spotkanej alfy kartkę z informacją).
można by powtórzyć taką akcje :):):)
Jeśli Wam się chce, to działajcie :D Mnie w Bełchatowie nie ma przez większośc czasu, dopiero na święta zjadę. Może jakiś spocik pomiędzy wigilią a sylwestrem? Przyjadę 75 na bank. :)
ja byłbym za :):)
Jestem za.... a nawet przeciw... :D ;)
to jak kombinujemy coś????
Kiedy macie wolne w okolicach świąt? Ja się mogę dostosowac w przedziale 24-30.12.
ja mam wolne do końca roku :P piszcie kiedy wam pasuje
W święta niestety pracuje!