niewierze aby tylko 2 górników było na forum ??
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Printable View
niewierze aby tylko 2 górników było na forum ??
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Miedziowi też się liczą????? :P
jak nie jak tak
No to jestem 3. Chociaż już emeryt - 16 lat KWK Żory i 10 KWK "Borynia". Zawsze o niej marzyłem, chociaż obecnie przysparza mi trochę kłopotów. Pozdrawiam.
Witam kolegę po fachu. I z niedaleka.
No to jest nas więcej :DDD :DDD
A o emerycie żeście zapomnieli ha ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a biali tez sie zaliczaja :D ??
czym sie ruzni wibrator od sztajgra????????
nie wiem
p.s.
i powiedz mi jeszcze co /kto to sztajger - wiesz gorol jestem :lol:
Alfe posiadam już spory nawet jak dla mnie czas a górnikiem jestem świeżo upieczonym :lol:
KWK "Zofiówka"
Pozdrawiam !
Sztajger to na przyklad ja :lol:Cytat:
Napisał adamodg
rufiki bo sie nie bedziemy lubiec :P a nawet razem nie pracujemy i nie wiesz jaki jestem w pracy :twisted:Cytat:
Napisał rufiki
ja juz w tym roku bylem na "Zofiówce", "Borynii", a obecnie na "Krupinskim" - ale na tej ostatniej juz chyba zostane na stale a szkoda wolabym na Boryni ;//Cytat:
Napisał DzIdEx7
ddvil to nie do ciebie przeca :gitara:
czym sie ruzni wibrator od sztajgra????????...wibrator prawdziwym hu..em nigdy nie bydzie ...
Wtam kolegów po fachu :) KWK Wujek K-ce nie wiem czy sie chwalic, smiac czy plakac w koncu rozne opinie o tej kopalni kraza... ale mimo wszystko jestem 4 :)
No witam kolegę. I zapraszam na spocik do pszczyny . Nasz kolega się chajta i robimy mu obstawę z Alf. Więcej znajdziesz w tym temacie¤ 25.10.08 SPOT PSZCZYNA
niestety moja bella nie jest jeszcze w pelni dysponowana i raczej do 25 sie nie wyrobie ale serdeczne podziekowania za zaproszenie ;)
Jak jeździ to ją umyj i przyjerzdżaj.
maska i zderzak u lakiernika :) a bez tego raczej nie pojezdze
UUUUUUUUUUUUU to zabierz się z kimś z okolic. Np. Fred , Korczu popytaj Ich bo atmosfera na takich spotach jest niezapomniana.Cytat:
Napisał Dandyz
Nalezalem kiedys do klubu Renault i nie jeden spocik mam juz za soba wiec atmosfera takich spotkan nie jest mi obca, pozatym w sobote musze byc na uczelni wiec raczej nie da rady :/ mimo wszystko dzieki ;)
Witam witam ja takze jestem gornikiem na kwk ''Wieczorek'' w katowicach-kopalnia zapomniana przez Boga :)....pozdrawiam reszte gornikow :)
No witam kolegę. Jest nas tylu że moze by jakąś Barbórkę-grilla machnąć.
[quote="Ferrari-1"]No witam kolegę. Jest nas tylu że moze by jakąś Barbórkę-grilla machnąć.[/quot
A emeryt tez moze
Noooooooooooooo może. :mrgreen:Cytat:
Napisał peteja_43
pozdrawiam kolegów kwk ,,Mysłowice-Wesoła''
a ten co nigdy nie bedzie prawdiwym ch*jem :?: :mrgreen:
Też.Cytat:
Napisał DDEvil
No to jeszcze ja ale elektryk,koło górników to tylko stoje :D :D :D
Tu są wszyscy tacy gornicy jak ty ha haCytat:
Napisał larson66
nie przejmuj sie ja kombajn scianowy to tylko raz na oczy widzialem i to tylko dlatego ze stwierdzilem ze to bylby wstyd zeby sztygar zjezdzal na dol i kombajnu na scianie nie widzial :mrgreen:Cytat:
Napisał larson66
EEEEE to ja je naprawiałem KGS,JOY,ELEKTRA.Teraz zeszłem na psy na nowej kopalni to tylko AM 50 :D :D :DCytat:
Napisał DDEvil
To co robiymy se jakoś Barbórka Alfocholcko ?
Jestem za :mrgreen:
Ferrari to dej jakis pomysł to oblejesz zaroz to cudo cos kupił
kurde jak wszyscy zaczna oblewac nowe cudenka to bedzie trzeba sobie transport pozalatwiac bo chybaq nikt by o wlasnych silach nie wyszedl :mrgreen:
No a ty też masz co do oblewania haha pozdrawiam :DCytat:
Napisał DDEvil
No chyba normalka że nie pojedziecie nazot autami ino ktoś po wos przijedzie.Cytat:
Napisał DDEvil
Piszcie jakii termin to coś załatwia.
przez to napisalem to co napisalem :PCytat:
Napisał peteja_43
jo godom z gory ze bella sie popsuje w tym terminie moze mnie ktos wezmie z soba :) :gitara: <piwo>
rufiki to ferrari po nos przyjedzie a nazot jakos sie dokulomy ha ha do Rudy wes sie dwa 95 to zdązysz do roboty :DDD :DDD :DDDCytat:
Napisał rufiki