Oki zakładam nowy temat z fotkami ze spotkań, wstawiam dwie z dzisiejszego spotkania w GH Turzyn :crazy_pilot:
Printable View
Oki zakładam nowy temat z fotkami ze spotkań, wstawiam dwie z dzisiejszego spotkania w GH Turzyn :crazy_pilot:
Było miło, następnym razem "nasza" 33 to już chyba cała odpicowana będzie. Chociaż 2 stycznia jestem ciekawy o frekwencje :D
Może być ciężko :crazy_pilot:
Nie ma problemu mnie przywiezie zona albo kochanka :)
Endrjus niezle tam na Warzymicach dajesz po gazie ;) ...
Na fotkach brakowało mojej 156 ;) tak by się zgrywało kolorystycznie parami :)
Dobry temacik tylko w sumie nie róbmy ot ;)
...a gdzie Ty mnie znowu przycelowaleś? :) jak dzisiaj to troszke sie śpieszyłem do city :)
No widziałem Cię widziałem ;) ...
a tutaj fotka pokazowa ... jak bywało kiedyś :)
Może w lecie na grillu też nas tylu będzie :)
:suicide2:W mordkę jeża toż ja tam byłem!!!!!!!! pod moim nosem stała srebrna 166 .:crazy_pilot:i odjechałem !!!!!!!!!!!!!
Stały nawet 2 srebrne 166.....
Wojsaw skończ ten remont i rób parapetówkę :)
No może na wiosnę uda sie zorganizować coś większego :)
Będę częściej tutaj zaglądał, to może spotkamy się na spociku :)
Nie mogę na niunie narzekać :) oprócz pakietu startowego po kupnie i kilku pierdół nic sie nie psuje i lata jak szalona :) Mam nadzieje ze bedziesz na nastepnym spocie :)
Witajcie,Szkoda że mnie nie było i moje Alfy:cool:
Zapraszamy następnym razem 02.01.2011
2 stycznia w niedziele po południu to już chyba większość z nasz będzie świerzutka jak nie wiem co w poniedziałek przecież do pracy :crazy_pilot:
2.01.2011 ale gdzie i o której? Też turzyn myjnia?
Taki jest plan 2.01.2011 Turzyn koło myjni o godz 17:00 ale ze to 2 stycznia i faktycznie niektórzy mogą jeszcze dochodzic do siebie to może zaopatrzymy sie w termosy z gorącą kawą i zrobimy jakiś mały plenerek? :)
jestem za plenerkiem :crazy_pilot: mamy ładną zimę przecież :crazy_pilot:
A co sie stalo z parkingiem CH Turzyn? To bardzo dobre miejsce zbiorki.
No tak fajne miejsce ale czemu by nie wykorzystać tej pogody i plenerka zawsze można pojeździć sobie :crazy_pilot:
a co proponujecie?
Chociwelska ???
Ludzie, przeciez ja tam nie wjade :confused: Na osiedlowych uliczkach i parkingach mam ciezko bo hacze zderzakiem i podloga..
Halo halo i jak koleżanki i koledzy jaka decyzja ?? :crazy_pilot:
Ja jestem za... ale jakims miejscem gdzie wjade, wyjade i nic nie urwe :)
kiedy nastepne spotkanko bysmy podjechali z pily
w każdą pierwszą niedziele miesiąca, zapraszamy :crazy_pilot:
Czekam na grafik :) jeżeli tylko będę mógł to przyjade :)
Fajny by był plenerek ew. jakieś połączenie plenerek plus gorąca herbatka w jakims zajeździe :)
A ja sie pisze koniecznie na 2!!!! Koniecznie. Tylko miejscowka jaka (jak kiepska to przyjade lancerem albo czyms... najwyzej, bo GTV nie wjade)
No wiesz... lancia w ciagu roku miala zderzak urwany 4 razy :p stad moje obawy. :D
Wiec gdzie i o ktorej. Bo musze jakos jutrzejszy dzien ulozyc
Na spokojnie może jednak spotkajmy się za tydzień ... :)
Tam coś było pisane że chłopaki z koszalina robią sobie u nas spocik ;) to może i razem coś większego zrobić...
Widze że trochę małe zainteresowanie dniem jutrzejszym :( oki to może za tydzień jak przyjadą do muzeum?? może się wcześniej gdzieś z nimi umówimy?? :crazy_pilot:
Mi to nie robi roznicy bo zarowno jutro jak i 9 bede w szczecinie :P
No to do 9 ... :) To dogadajcie się i trzeba wtedy szczegóły napisać co by wszyscy się jakoś zgrali :)