Coś dla nas :)
http://www.groupon.pl/oferty/sosnowi...192221/.gpAEYP
mysle ze sie przyda ;) ja juz skorzystalem, ale raczej na wiosne pojade :)
Coś dla nas :)
http://www.groupon.pl/oferty/sosnowi...192221/.gpAEYP
mysle ze sie przyda ;) ja juz skorzystalem, ale raczej na wiosne pojade :)
Ciekawie, możę się skusze ale to teraz trzeba kupić bon a dopiero w Kwietniu bądź później bym chciał go wykorzystać :>
Daleko nie mam jakieś 5 KM... hmmm.
dokładnie, chce tak samo ;) na wiosne wykorzystać ;)
u mnie jedna alfa idzie 03.01 a druga na wiosnę :D:D
a to juz sie zapisalas?:P jak sie nie skonczylo ?:)
ok zamówilem kasa poszła, teraz czekać na ten bon i dzwonie tam się umówić na kwiecień-maj :)
za 100 zł glancy glan BLINK BLINK Bella to grosze :D
aa :-) ciekaw jestem efektu, lakier mam zniszczony lekko, no i mam prawe drzwi lekko wbite bo jeleń wymusił na mnie pierwszenstwo tzn. jego las, moja droga na mazurach ;-) to moze też to odpłatnie jakos fajnie zrobią
racja... ja akurat wgnieceń nie mam ale mój lakier wymaga regeneracji :D niestety czasem z braku czasu jechałam na myjnię automatyczną i teraz jest tego efekt...
i ja się przyłączam :) wlasnie zakupilem:P
no ja nigdy na automata nie jezdzilem i nigdy nie pojade ;) ale pan niemiec chyba był fanem.... ;)
Ja tez zakupiłem i umowie się gdzieś na pozna wiosnę ;0
Tylko nie jestem do końca przekonany jeżeli chodzi o polerkę bo auto pod koniec wakacji było malowane (po wypadku) i polerowane ;/ i obawiam ze mogą mi zedrzeć ten lakier ;/
No to chyba ustawi sie u nich kolejka alfaholików bo ja też kupiłem bon.
Chyba że zrobimy u nich piknik z grillem a oni bedą nam autka pucować :-P
jestem za :)
Też zapisany jestem na MAJ akurat po zimie :)
Dodatkowo pamietajcie że oni również lakierują itp i przez ten bon macie na to 25% zniżki jak mi przed chwilą tłumaczono :)
Więc opłaca się, Ja w Styczniu jade na rozpoznanie i ocenią wszystko czy mój przetarty bok jest do lakierowania czy nie i zderzak będą mi robić i ogólnie wszędzie gdzie coś jest nie tak zrobią "wszczyk" lakieru i gdy powiedziałem "blue-Cosmo" to aż tak duże zdziwienie nie było więc spoko :)
Także w Maju będzie jak fabrycznie nowy :D
Do tego przysiedze w pracy i na felgi 17' GTA zarobić z oponami w miesiąc i gicior :D hehehe
tzn juz dzwoniles po zakonczeniu tej oferty na gruponie by sie umowic, tak? jesli tak to tez zadzwonie niedlugo ;) pewnie na kwiecen-maj ;)
tak, dostałem kupon wczoraj to dziś już zadzwoniłem wstępny termin ustalić co i jak :)
o kupon jak narazie i tak nie pytają, powiesz że masz kupon ale o jego dane nie zapytają bo muszą pierw zwrotne kupony dla nich wysłać aby ludzie ich w ch.... nie robili :P no ale wstępnie umówić się możesz a nawet musisz :d
ja mam jedną na 03.01 drugą na 01.03 :D:D
także już w styczniu Wam napiszę jak wyszła pistacja nasza :D:D tylko tam jest rysa do zrobienia więc zobaczymy jak sobie panowie poradzą :)
intryguje mnie też to czyszczenie środka :D a moja wymaga dopieszczenia przy tym jasnym wnętrzu :)
Piotras :D powiedz tylko kiedy masz termin to zrobię Ci osobiście "polerkę" drutem do mycia ganrków :D:D hehe
a ja moim osobistym czarnidlem:P musze umowic wizytę
29 maja:P wizyta, mówiłem Panu z AUTO SPA ze z klubu a on zaczol sie smiac ze klub alfa romeo bije wszystkich na glowe:P
no tak myślałam że ich zasypiemy :) sa sa sa :D:D
to co, po Maju trzeba walnąć spota i pochwalić się lakierem :d hehe
jak najbardziej:P
może zróbmy listę kto kiedy ma wykupione i se w miarę możliwości będziemy "pomagać" w spędzaniu czasu, ja akurat nie mam problemu boblisko do domu ale np. ktoś z przyjezdnych będzie musiał czekać ładnych parę chwil to ja jestem chętna pogadać :) Izane co sądzisz o tym by zabierać forumowiczów np. do Braksa?? :)
1) aniucha05 - 03.01.2011 oraz 01.03.2011
2) 11.04.2011 8:30 :p
2) 11.04.2011 8:30 :p
3)Piotras- 27.05.11 - okolo 11:00 gosciu powiedzial ze zabieg trwa ok 4 h :crazy_pilot:
no będzie 4... na całą usługę to i tak mało... dlatego ja zostawiam oba auta i odbieram następnego dnia...
ale oczywiście mogę potowarzyszyć np. Tobie Piotras :P - widzę że będą Ci to w niedziele robić to luz... bo w tygodniu od 7 - 13 jestem w pracy... a potem to różnie bywa...
tfuuu 27 w piatek mam :P
na pytanie "a jakie auto" odpowiedzielm alfa romeo - chyab juz pan duzo ma zleceń ?? "ooo tak heeh"
a kaj to jest w myslowicach jak bym jechal np. 1 od tychow
tak jak pokazał Bocian :) śmigasz "1" potem zjazd na "79" jedziesz przez sosnowiec i mysłowice, w mysłowicach za mostem w prawo, prosto ok 2 km i na światłach w prawo...
jak chcesz dam Ci na PW nr tel. se zadzwonisz :P
2) bob3k 11.04.2011 8:30 :p
3)Piotras- 27.05.11 - okolo 11:00 gosciu powiedzial ze zabieg trwa ok 4 h
4) Mistrz Izane - 9.05.2010
Nie głupie Aniucha.
U mnie to potrwa niestety cały dzień jak nie więcej bo będą mi jeszcze progi "remontować" i lakierować zderzak przód itp :D
No i z racji BlueCosmo powiedział że to znacznie dłuższa zabawa :D
wiem :) powiedziałam mu że mam granatowy kolor to powiedział że to długo potrwa :) za to piękne są te nasze ciemne alfy
No i się spóźniłem a taka okazja była!