Witam mam pytanko gdzie na necie moge dostać kompletny rozrząd do 159 2.4 JTD-m bo szukam i znaeźć bie moge może jakiś link pomocny pozdrawiam
Printable View
Witam mam pytanko gdzie na necie moge dostać kompletny rozrząd do 159 2.4 JTD-m bo szukam i znaeźć bie moge może jakiś link pomocny pozdrawiam
Np. autosklep24, italtechnik, tanifiat itd na allegro znajdziesz wielu specjalizujacych sie we wloszczyznie.
Pasek koniecznie kup oryginalny.. jest pokryty zdaje się teflonem.. i podobno żaden zamiennik tego nie ma..
Nie wydaje mi sie :) - kup po prostu Dayco, a napinacz i rolke od iny albo skf. Zawsze do wszystkich 3 alf takie zestawy bralem i nigdy mnie nie zawiodly.
Nie wiem ale jak producent paska to potwierdzi to uwierze. Bo "podobno" tez do mnie nie przemawia.
PS
Uwaga na filtr oleju, 2 typy i eper nie podaje ktory jest w aucie. (TYP: UFI, MANN)
Wyrazilem sie jasno, nie wiem...
Widze ze lubicie sie w awanturach, to smialo zbluzgajcie, moze kilka przeklenstw i obelg rzuccie.
Przecież nikt nie ma zamiaru się awanturować.
Po prostu są 2 rodzaje pasków do tych silników i tyle.
Jeśli Dayco to HT, inne to zwykłe paski i tyle.
Jeśli kolega nie ma pewności, to lepiej kupić OE zestaw i tyle.
Cena nie jest jakoś porażająca w stosunku do kosztów ewentualnej awarii.
Poza tym przy jakiejś tam cenie samochodu 100 pln różnicy na rozrządzie nie powinno być problemem.
Pozdrawiam. ;)
Hehe, litości.. skąd ta histeria kolego..?? ...nikt tu personalnie przeca do Ciebie nic nie ma, a że informację, którą podałeś poddałem pod wątpliwość to chyba korona z głowy nikomu nie spadła, Ty moją też poddałeś.. od tego jest forum, by wymieniac się informacjami.. ehh..
Wesołych Świąt :)
potwierdzę. mam sklep z częsciami jak stać to brać org jak nie to zestaw dayco + skf :) pare się juz takich zestawów sprzedało;) aha filtry polece cos dobrego tzn mann, knecht, fiaam, ufi
Ja u siebie założyłem zestaw dayco+skf , jak na razie wszystko ok , a jednak cena niższa od oryginału.
jeżeli kolega nie chce org zapraszam do mnie, zresztą org w dobrej cenie też będę wstanie zaoferować mniej więcej od połowy stycznia
Witam ponownie koledzy potrzebuje teraz kompletny rozrząd do 159 1.9JTDm czy to samo co do 2.4 czy różni się czymś???
up!!
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 08:50 ----------
Pilneeeee
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 10:27 ----------
Rozrządzik zamówiony polecam kolegę amigas szybko sprawnie i na temat ceny też bardzo dobre naprawdę polecam i dzieki