Głosujmy!!!
Printable View
Głosujmy!!!
jeszcze jest fajna miejscówka na A4 mops przed zjazdem na 925 bytom rybnik od strony katowic w zeszłym roku tam grila w zimie robilismy
proponuje 23 styczeń;) Świerklaniec ;) można by nawet jakiś kulig wtedy zorganizować w parku.
no i sprawa jasna, 3stawy i grill na parkingu, tylko kiedy??
Termin? Może któryś z dni z długiego weekendu? 06.01 - 09.01.
06.01, czyli w czwartek będzie spotkanie innych klubów pod realem.
Żadne czwartki i inne sratki, najlepsze są Soboty i Niedziele :) i najlepiej wtedy każdemu zawsze pasuje.
No i to że w czwartek będą inne kluby to akurat nie wiem czy kogokolwiek "mobilizuje" :D
3 Stawy na parkingu Niebieskiem najlepsza sprawa, cieplej i coś nad głową jest a grila można na mopsie walnąć tak jak rok temu, hehehe ;)
jo mom zajety 9 i10 styczen wiec jezeli wekend to mnie niema niestety
a jo mom wolne dzisioj nawet :-)
he he
Pytanie
Czy ma ktoś i może ze sobą zabrać kompa z kabelkiem
Chciałbym podpiąć moje autko i zobaczyć co w nim słychać wiem ze mam gdzieś problem ze świeczkami i poduszeczką l o jeszcze
4ropak będzie ;)
Ja w sumie tez bym miał prośbę w sprawie podpięcia się :)
Bo ja jestem zbyt przewrażliwiony jeżeli chodzi o rożnego typu odgłosy z mojego auta :D
i ja bym sie do prośby dołączył jeśli można :)
no to kupcie skrzynkę tyskiego i wam załatwię :D
miernik lakieru gratis będzie :)
ej - nie pal mi imprezy
skrzynka tyskiego = około 60zł
kabel + program = troszkę więcej
EOT
Hehe Skrzynka -2 piwa :D
I też mogę udostępnić :D <negocjacje trwają> :D
A tak serio to troche za zimno na takie długie zabawy jak ma jeszcze być gril itp aby biedny laptop marzł :( hehe
no i chu... libację strzelił
:-(
a chciałem się z wami podzielić
ale teraz to nie będzie czym
ciule
http://allegro.pl/interfejs-fiat-alf...387659029.html 63,50 zł do diagnozowania ABS, Airbagów z przesyłką i mają cały czas do dyspozycji ;]
Hehe JA i tak nie dam rady :D boje się o laptopa :D i pewnie będe przejazdem więc go i tak bym nie brał :P
Także Bocian zostałeś sam na polu walki z przekonaniami Jagla :D
3,50 drożej jak skrzynka tyskiego
a "moja wizyta" w cenie
:D:D:D
ok- starczy
przecież i tak bym nie wziął ani złotówki od nich za tego kompa :P
napisałeś sam - 63,50 za kabla
a ja pisałem 60 za skrzynkę
czyli u mnie 3,50 taniej
EOT
w Selgrosie to jeszcze taniej za skrzyneczke :D:D
A tak do tematu to miejsce wybrane, teraz czas ustalić kilka dat i zrobić ankiete! :D
Proponuje 9.01.2011.
a ogólnie to mi pasują wszystkie dni tygodnia oprócz sobót (uczelnia do nocy).
Dopiero od 29.01.2011 w soboty mogę (ale tak od 18.00) a później już każda sobota. :D
jaja Pyjter ,bo to było główne hasło Adam$a na Sylwku ,durś nom tak godoł :D:D:D a my oczywiście z niego tyż sie tak nabijali :D
dobra nie fandzolcie ino konkretnie ło wtoryj i kej, bo kaj to przeca jasne
jak bydzie po 21.01 to mody z kompem bydzie, jak nie to ino jo z kablem, a laptop sie skombinujcie he he he...
Laptopa wziasc moge nie ma problemu tylko softu zadnego nie mm wiec plytka instalacyjna by sie przydala.
Jak dla mnie sobota i niedziela pasuje moze byc kazda godzina od 16 :)
ludziska wezcie cos postnówcie, bo ten temat skonczy sie jak poprzednie
pzd
regulamin zaznaczyłem bez czytania bo i tak co ma byc to będzie :) heheh smieszne no nie
a teraz do tematu jo wekend mom zajęty tak ze 8 i9 mnnie niema
Jeśli będzie można to i ja bym się zjawił.
to jest jutro cos na 3 stawach??
raczej nie
Kurcze zabieracie sie do tego jak za przeproszeniem pies do d.. jeża. Trzeba napisać konkretnie 2 tygodnie wcześniej że 08.01.11 robimy spota na 3 stawach i koniec , każdy ma czas żeby sobie wolne załatwić albo żeby nic nie planować na ten dzień. A wy to tak, a może przyjade a może nie przyjade i a mi pasuje a mi nie pasuje i w końcu tak jak ktoś tu napisał temat upadnie, jak powstanie listopadowe:mad:
Niedziela 09.01.2011
jak dla mnie byle po godz. 14