jak wyzej, niewiem jak a nie chce połamac...zeby nie było, szukałem ale nie znalazłem...czekam na szybka pomoc...bo farba stygnie...
Printable View
jak wyzej, niewiem jak a nie chce połamac...zeby nie było, szukałem ale nie znalazłem...czekam na szybka pomoc...bo farba stygnie...
dołączam sie do pytania :D
ja jak skrobalem lampy to samo szkielo od kierunku mi odpadlo przy przedniej lampie
NERO wyciągnij kierunek weź sobie nożyk do tapet i jedziesz.Domniemam sądzić że chyba nikt nie bawił się w coś takiego.Jak napisał solarisone same odpadają:D
Ja u siebie robiłem to mówiłem nożyk i jazda ale nie zależało mi na nich bo i tak bym zmienił a tak to raczej polecam linke do wycinania szyb.
Siwy coś mi się wydaje że linka do wycinania szyb będzie za gruba i pokaleczy plastikowe elementy kierunka i ogólnie ciężko będzie zrobić to linką ale to tylko moje gdybanie:)
a, myslalem ze chodzi mu o ten migacz w błotniku :D wie ktoś może jak zdjąć takowy?
Wyjąć z błotnika czy rozwarstwić ?
NERO, daj maila a tu napisz w jakiej rozdzielczości chcesz to zdjęcie kloszy.
w tych po lifcie jak dobrze pamietam to sa po bokach dwa małe bolczyki trzymajace go, ale nie dam sobie reki uciac bo to juz dawno było, moze ktos potwierdzic to lub zaprzeczyc jak jest po lifcie? bo de facto tez na dniach bede je wyciagał do malowania, a bezsens sciagac nadkola jesli jest to zbyteczne...
juz sie z tym uporałem, pomalowane i zamontowane, efekt? sami niebawem ocenicie...wg mnie bomba...kierunki były firmy depo, wiec jak wiekszosc wie strasznie mocno sklejone, nozyk i jazda, potem delikatnym podwazanie zchodza tylko uwazac zeby nie popekało, klejenie najlepiej klejem, kleiłem takim w rurce przy pomocy pistoletu...bo silikon miałem biały i błe by to wyglądało, jest git, pozbyłem sie tez tego białego szkiełka...
zamieszczam kilka zdjec, jutro zrobie w dzien i tez dodam...
http://img59.imageshack.us/gal.php?g=20110101230.jpg