jak w temacie- co powiecie na jakies spotkanie opłatkowe przed świętami ?
chyba najlepseze miejsce to K-ce??
ja sie pisze jako pierwszy
Printable View
jak w temacie- co powiecie na jakies spotkanie opłatkowe przed świętami ?
chyba najlepseze miejsce to K-ce??
ja sie pisze jako pierwszy
ja jak coś jestem chętny aczkolwiek ten tydzien mam jeszcze szkołę więc jakie terminy ?
21-23.12 - do ustalenia
k-ce chętnie wpadnę choć na chwile
pozdrawiam
oki ja tez bede ustalcie miedzy saba date i godzine a ja sie dostosuje:)
Może i bym wpadł.
dlaczego by nie tez sie pisze
dobra- kto zna jakies odpowiednie miejsce w Katowicach ?
moze niedziela w silezii ??? :)
silesia?? czy tam aby nie bedzie juz za duzo ludzi??no chyba ze chodzi o to aby sie pokazac :P w takim razie silesia bedzie idealna i na kawe bedzie gdzie isc.mi pasuje :mrgreen:
ok. niedziela 23.12 Silesia city center a godz. jeszcze ustalimy
aha- wezmę czajnik :lol:
Ja planowałem się i tak wybrać do katowyć więc pewnie wpadne przejazdem o ile można, bo jak napisze że przyjade to zazwyczaj mi coś innego wypada, a byłoby miło wreszcie sie pokazać;)
robak#21 postaraj się wpaść bo widziałem twoją Belle na forum i strasznie jestem ciekaw jak wygląda w rzeczywistości.
Korczu o miejsca się nie martw bo pewnie mamy rezerwacje na parkingu :]
rezerwacje na P załatwiłemCytat:
Napisał Dj.iCE
do DJ ICE: http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?p=22619#22619 - wspólny wyjazd?
kontrolna lista:
ja- adamodg
korczu
rufiki
kosiar
gopcio
Dj.ice
Ferrari1
robak#21
DDEvil
abe
Grzegorz 83
Ja wstępnie się zapisuję..
Zastanawiam się tylko.. W Silesii będzie tłum i znaleźć miejsce siedzące może być ciężko. Może zaatakujemy Ikeę albo tego Maca po drugiej stronie (za Carrefourem)?
Dubel - proszę usunąć.
na alfaclub też się zarejestrowałem ale jakoś częściej tu zaglądam więc nie wiemdziałem o postępach w spotkaniu itp i jeśli chodzi o wspólny wyjazd to sam nie wiem od której strony będę wjezdział do Katowic, ale jak będę jechał z DG to napewno się dołącze. Teraz już będę czytał oba tematy na forach.Cytat:
Napisał adamodg
chłopaki proponuje godzine 12 cos jak na dzikim zachodzie :mrgreen: a tak na powaznie ja musze sie wyrobic ze spotkaniem,a raczej z jego koncem do godziny 17 bo ide pozniej z moja Paula do kina :D
siemka
sorki ale w niedziele ok 12 szykujemy sie z rodzinka do obiadu!!
(kluski slaskie rolada i modro kapusta ) wiec jak by ktos był jeszcze ok 15 to ja wpadne z checią 8)
czyli godz. 14:45 gdzieś do ok 16 bo wiadomo- przed świętami każdy ma coś do roboty
oki ja bede 14.30
Fajny pomysł na spocik. Chęnie bym podjechał o ile będę miał niedzielę wolną (bo w handlu robię, w Będzinie zresztą). Czy ktoś z Bielska się wybiera??
Siema
Ja też postaram się przyjechać tak jak Korczu w godzinach 14:30 - 15:00 :)
Siema
Ja też postaram się przyjechać tak jak Korczu w godzinach 14:30 - 15:00 :)
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy?
Pozdrawiam
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy? Dokladnie myslalem o parkingu za lotniskiem, wiem ze jest tam jakas knajpka.
Pozdrawiam
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy? Dokladnie myslalem o parkingu za lotniskiem, wiem ze jest tam jakas knajpka. !!Sorki za 3 posty :oops: !!
Pozdrawiam
to moze w Będznie na zamku??ale jesli nie to muchowiec tez jest oki tylko wiecej aut napewno.
Chyba nie mysleliscie ze mnie zabraknie :P
Faktyczne pod Silesią moze byc problem na dzien przed swietami.
Jesli to ma byc parking za lotniskiem to wrzucie jakąs mape dojazdu.
A jesli nie pasuje to proponuje parking przy stadionie sląskim ( jest duzy i chyba tam nikogo w niedziele nie bedzie :)
FRED
hehe to może do mnie bo mi przymarzł ręczny i nie będę musiał się ruszać z miejsca;)
P.S
Pomysł na spot-opłatek jest super i sporo osób się pisze, ale widze że nie wszyscy mają sporo czasu i mogą być problemy z jego lokalizacją. Sam mam jak narazie unieruchomione autko, a Kosiar pisał mi też nie ma auta do dyspozycji jutro. Czy dało by się przenieś ten spot na nowy rok (cos w stylu I spot 2008?:P) ? - może jeszcze wiecej się ludzi dołączy:)
w nowy rok bedzie kolejny spot.nie ma co rezygnowac.
no fakt- nie pomyślałem o tłoku przedświątecznym
czyli muchowiec będzie ok?
trzeba by określić żeby każdy wiedział wcześniej- ja jestem za muchowcem
dobra - nie będziemy czekać na kolejne wpisy tylko decydujemy
lotnisko muchowiec 23.12 od godz. 14:30
Muchowiec
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...type=2&scale=4
Dokładnie chodzilo mi o to miejsce (nie jestem w stanie ustawic tej lokalizacji w zumi).
ok
no i cacy. wszyscy zwarci i gotowi :mrgreen:
No to ja życze wesołych świąt i udanego sporu. Nie będzie mnie bo przymarzł mi hamulec ręczny o dziwo w garazu gdzie zazwyczaj była dodatnia temp.:(
Pozdrawiam i do zobaczenia na pierwszym spocie w nowym roku !
oj kolego juz kolejny spot,a ty poraz kolejny sie wymigujesz :P nieładnie...ale oki niech ci bedzie z tym hamulcem :mrgreen:wesołych swiat :DDD
Korczu, sam bym wpadł, ale skoro to i zlot to wypadało by z autkiem:) Na nowy rok jak coś zorganizujecie w okolicy to wpadne i masz piwo za każdy spot, na którym mnie nie będze - a jak będę to i tak się pewnie napijemy za te spoty, które ominąłem :)
...a żeby nie było, że się wymiguje to moge przynieść L4 od lek... mechanika za moją 156:)
Jeszcze raz wesołych i pozdr.