Witam wszystkich i pytanie czy jest ktoś z Zawiercia lub okolic.
Printable View
Witam wszystkich i pytanie czy jest ktoś z Zawiercia lub okolic.
Witam,
Jestem z Zawiercia.
Podobnie jak Ty jestem nowy na tym forum. Szukam warsztatu w okolicy, który zna się na Alfach i jej codziennych bolączkach bo znudziło mi się płacenie ponad 100 zł za stwierdzenie przez komputer w serwisie, że błąd zniknął i żeby lać lepsze paliwo i więcej jedździć (leję na Shell, ostatnio na BP i jeżdżę trasy ok 50 km x 2 dziennie). Poza tym na takie rzeczy nie mam czasu tracić 2 godzin (samo sprawdzenie do 5 minut).
Jeśli coś macie w interesującym mnie temacie dajcie znać.
Witam! ja też jestem z Z-cia :)
ja z Olkusza to moze wkoncu by sie cos udalo zorganizowac jaki spot np. w OLKUSZU?? moze by Chrzanów sie dolaczyl??
Ja z Dąbrowy Górniczej ;)
To jest jedno z jego lepszych zdjęć!
Noo.. baa.. wczoraj bociana fote nawet widziałem w demotach na głównej:D (poważnie)
---------- Post dodany o godzinie 14:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:29 ----------
http://demotywatory.pl/2550783/Walka-z-lenistwem
taa..., cały bociek...
Witam Zawiercie! :D
macie blisko do Częstochowy :) 30 min... zapraszamy na spoty! każda, ostatnia niedziela miesiąca - parking tesco przy ul. drogowców.. 14:00
To trochę nas jest :crazy_pilot: , Bociek jesteś WIELKI.:fans:
to w Zaiwerciu są jacyś AH?
od 8 latek śmigam co 3 miesiące trasą Kielce->Rybnik i jeszcze nikt mi u Was piateczki nie przybił :( to jak to jest ja się pytam hm?
pozdrawiam
już nie bije piąteczek:)
pozdrawiam
ANN to ja się na Ciebie też zaczaję :stop: i .... piąteczka.
nie ma sprawy:D zawsze odp piąteczką i szerokim uśmiechem.
Choć zauważyłam, że (jako 1sza):
- gdy pzdr kolegów, każdy dziwnie się patrzy, że baba mu macha
- kiedy mijałam się z AR (z mojej str. brak reakcji) faceci tylko dziwnie się patrzą i mają mine typu: eee baba za kółkiem - nie ma co machać bo i po co.
zatem własnie dlatego zaprzestałam się bawić w piąteczki:)
pozdrawiam
fr33 :) zwyczaje się w Zawierciu zmieniły odkąd my :crazy_pilot: działamy hihi, a jeśli można zapytać skąd znasz Z-cie.:offtopic:
A ja sobie jestem z myszkowa min. :D, pozdrowienia dla chłopaków z okolic:D
---------- Post dodany o godzinie 06:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:13 ----------
Jak szukacie uczciwego warsztatu w okolicy to dajcie cynk na priva, z problemem to wam doradzę gdzie warto się z nim wybrać. Znam wielu dobrych i mniej dobrych mechaników w okolicy.:D
Ja równierz z bliskich okolic zaw. Może jakieś małe spotkanko ??? hmm
Z wielką chęcią ja jestem dostępny w okolicach weekendu następnego więc jak będzie termin pasował to się pojawię. Ale gdzie planujemy??:D
ja też znajdę chwilkę :) i pozdrawiam !
No i co ? wyprowadzili się??
na to wygląda nikt w zawierciu więcej nie mieszka :P z alfą no poraszka :P
tylko wczoraj widziałem na Z-ciu 6 Alf z SZA... a tu ciszzzzzzaaaa... :)
będziemy organizować spocik w Olkuszu - zapraszamy!!!
daj znać kiedy zamierzacie go robić ale powiem ci szczerze że 60 kilometrów to taki ciut kawałek :P, ale....... :D
w obie strony!!! dam znać jak coś się wyklaruje!!!
Znam parę osób z patroli :) Pozdro!
ja macham :)
Mieszkaniec jednej z dzielnic Dąbrowy. Do centrum Dąbrowy mam tyle samo metrów co do Olkusza i Zawiercia
Także wpisze się w kilku lokalizacjach
Witam
Pozwolę sobie odkopać wątek.
Nowy posiadacz AR na rej SZA się kłania.
Przy okazji pytanie dość ważne dla mnie- dobrego mechanika w okolicy poszukuję, może być Zawiercie lub Olkusz (ewentualnie kierunek śląsk- Dąbrowa G. i dalej). Jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego to poproszę o info.
pzdr
Michał
Wita nowy narybek z Zawiercia ale jeszcze na rej. KOS ale już niedługo będzie SZA :)
pozdrawiam wszystkich z okolic DG i Zawiercia
Aroniaa Olkusz pozdrawia