Jak w temacie, po awarii elektryki sprawdzam co się da i co działa po wymianie skrzynki bezpieczników.
Klima przy ilu stopniach się załączy i czy jest to w jakiś sposób sygnalizowany? p prócz podświetlenia tego na samym włączniku od klimy??
Printable View
Jak w temacie, po awarii elektryki sprawdzam co się da i co działa po wymianie skrzynki bezpieczników.
Klima przy ilu stopniach się załączy i czy jest to w jakiś sposób sygnalizowany? p prócz podświetlenia tego na samym włączniku od klimy??
Klima załączy się gdy temperatura na zewnątrz wynosie pow 3 albo 3,5 stopni C.
a prócz tego świecącego przycisku czymś jeszcze sygnalizuje się załączenie sprężarki?
Instrukcja strona 115, 2 stopnie C
to jak już jesteśmy w temacie klimy . to gdzie jest - jak wymienić filtr kabinowy?
w mojej przy 2 sie nie wlacza
z ciekawosci system informuje o błedach np zbyt niski poziom gazu czy wtedy k0ontrolka swieci a klima nie wystartuje??
Zdaje sie, ze bedzie mrugac, ale nie jestem pewien, przy jakich bledach sie to pojawi.
Co do temperatury włączania klimy to jest to 3,5 st. C. Jednak klima chodzi nawet jak temperatura nieznacznie spadnie, taką granicą przy której się wyłącza automatycznie to 2 st. C. Potem, żeby znowu się włączyła temperatura musi skoczyć do 3,5 st. Przynajmniej w mojej 147 tak jest.