Chętni wystąp:) Data, miejsce i godzina do uzgodnienia;)
-Muchomór
Printable View
Chętni wystąp:) Data, miejsce i godzina do uzgodnienia;)
-Muchomór
Mila też chętna! :)
Myślę że jeszcze Jonasz i Marcin mogą chcieć bo mają niedaleko - ale to niech się odezwą ;)
ja zawsze chetnie spotkam sie z wieksza grupa maniakow ;)
Jak termin przypasi to i ja wpadne.
Michał "przelecisz" moją alfę tym swoim miernikiem lakieru ? Jest cała podrapana ale chciałbym znać dogłębną prawdę :D
Nie chwaliłeś się że masz miernik lakieru;) Zobaczymy ile na mojej pokaże bo warstwę ma gruuuuubą:)
Nie odświeżyłem strony i nie było jeszcze daty;)
Dla mnie może być czwartek o 19.00, akurat rano mam zaliczenie laborki więc będę miał wolny wieczór od nauki.
Gdyby nie pasowało to bym napisał:P Zresztą gdzie by nie było to pasuje:) Ciekawe jak reszta...
Bo godzina nie była sprecyzowana gamoniu:P Koniec pitolenia, czekamy na pozostałych czy im pasuje no i na koleżankę bo to w końcu specjalnie dla Niej ten spot;)
jak to nie :O
http://www.forum.alfaholicy.org/show...53&postcount=9
Czy mówicie o mnie czy o jakiejś innej koleżance? Bo przyznam szczerze, że nie chce mi się wszystkiego czytać i śledzić.
Wiecie co... ale ja nie zdążę Mita umyć do czwartku - będzie brudny :-(
Ciągle zapracowana, a jak wracam to już ciemno i nie jestem zwolenniczką mycia jak jest ciemno, bo wtedy nie widzę czy jest dobrze umyty.
Po tym wywodzie stwierdzam jednak że mogę zajrzeć do Was na chwilkę w czwarteczek :D
He he ja mam jeden z pierwszych modeli MiTo, teraz z tego co widzę, trochę się pozmieniały, ale... mój też jest śliczny :):):)
Oczywiście że o Tobie, poza tym moja Alfa też czysta nie będzie więc nie masz się czego wstydzić;)
Uffff :)
he he 170 jak dla mnie to za dużo, przyznaję się szczerze, że tym autem należy się "wozić" choć nieładnie to brzmi i niekoniecznie dobrze się kojarzy :)
Dla tych którzy nie czytali i jeszcze nie wiedzą zapraszamy do Nas :)
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...bunalskim.html
Przesyłam liste do wpisania się na ten zlot w Piotkowie i serdecznie zapraszam do naszego miasteczka. Na początek chcemy żeby ten zlot z wojewódzkiego zmienił się w regionalny.
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...ca_zapisy.html
Pozdrawiam i mam nadzieje że zjawi się u nas jak największa liczba samochodów i ludzi.
To kiedy ?
akurat mam siatkóweczke, odpadam tym razem.
Jak pogoda bedzie taka jak dziś jest gdzie sie zawinac?
Faken!
Ja nie wiem gdzie jest Praktiker :)
Dodam tylko że od prawie 24 lat mieszkam w Waw ;)
Ale za to wiem gdzie jest Castorama he he
Proszę wytłumaczcie mi - postaram się być :)
Właśnie, trzeba ogarnąć temat bo ja nawet nie wiedziałem że tam Praktiker jest:lol:
Mila, to jest gdzieś na terenie tego kompleksu Agata Meble (czy jak im tam), Media Markt, Real przy skrzyżowaniu al.Krakowska/Szyszkowa.
Czyli zaraz obok Castoramy, po drugiej stronie Szyszkowej:)
Ju wam mówie ludziska!!
Jedziecie sobie al. Krakowską w kierunku Janek. Jak miniecie pętlę okęcie (stacja BP, autobusy te sprawy) mijacie światła, potem mijacie castorame po prawej. I następne światła w prawo (za skrzyżowaniem będzie Orlen, no i CH Okęcie). Jedziecie do centrum handlowego (najlepiej 2 odjazd w lewo) i prosto (będzie trochę dziur więc uwaga!! ;) Wyjeżdżacie obok praktikera i zamiast jechać w lewo pod gł wejście to prosto i po lewej stronie macie wjazd na dół (fajny jest) :cool: