Ostrzegam przed parkowaniem na blotniaku przy galerii krakowskiej zaraz na przeciwko polibudy... wczoraj o 16 pozbylem sie szyby kierowcy, radia i radia CB... jak mozecie to nie parkujcie tam
Printable View
Ostrzegam przed parkowaniem na blotniaku przy galerii krakowskiej zaraz na przeciwko polibudy... wczoraj o 16 pozbylem sie szyby kierowcy, radia i radia CB... jak mozecie to nie parkujcie tam
Kolejna ofiara tamtejszego burdelu .. Przykro mi stary. Ja parkuję przy polibudzie od strony alei .. Jest tam kawałek chodnika i niemal zawsze miejsce.
w zeszlym roku 2 semestry parkowalem tam clio i nic sie nie stalo... teraz pierwszy raz w tym semestrze zaparkowalem alfe...
normalka tam jest z kradzieza?
Ja kiedyś tam wjechałem swoją bella (nie wiem jak) bo dziury jak..... to póżniej mało się nie rozpłakałem przy wyjeżdżaniu, bo aut przybyło co równiejszy teren to zastawiony, prawie progi pogubiłem i więcej tam nie wjeżdzam. Teraz mam miejscówkę kupioną na PK i nie mam stresów;P
Ja dość często tam parkuje i nigdy mi nic się nie stało .. Współczuje kolego ..
Swoją drogą to mogliby tam zrobic jakiś porządny parking bo ta 'łąka ' z kałużami troche szpeci okolicę .
jakim cudem? ja moglem sobie zalatwic przez "niby prace w ksero" a Ty? I dlaczego nigdy nie widzialem belli na parkingu pk? no chyba ze zaoczniak jestes :)
bede mial nauczke... nie wiem czego nauczke ale cos pewnie z tego wyniose...
mogliby gdyby w koncu dogadali sie czyje to jest a nie przepychanki galeria => pkp => galeria => pkp
Jak to nie ma na parkingu pk alf ? jest czerwona 147, czarna 156 i druga czarna 156 kogoś spoza krakowa, jakiegoś studenta na bank. Niestety tylko moja granatowa 166 jest klubowa..
btw. parkingu na pk 25 zł kosztuje a masz wjazd codziennie od 15 i w weekendy, a parking dookoła jest darmowy po 18 i w weekendy :) Niestety tylko studenci zaoczni .. grrr..