Printable View
odświezam
Ja będę na 100, ostatnio nie dotarłem... Ale to przeszłość. W niedzielę muszę przyjechać, bo umówiłem się z Michałem na diagnstykę ABS-u. A tak wogóle, to jakieś małe zainteresowanie tym postem... Wszyscy skupiają się na gokartach Konrada...
Temat na gokarty ja wpadłem.
Co do spota potwierdziłem obecność na AC.
Tu też potwierdzam ;)
Ja też będę, ja też będę :)
Niektórzy po prostu nie piszą a i tak będą;)
jestem tu świeży ale też prawdopodobnie się zjawie
My niestety jeszcze tym razem odpadamy :(, bo mamy konkurencyjne zaproszenie na imprezkę :)
A jest szansa ze bedzie ktos z kompem i kablem i w gescie spolecznym podepnie mnie? :)
Druga sprawa.. moze pod lidlem 30 minut wczesniej ktos sie chce pojawic ? ;)
Michał ma mieć, o żesz ku...wa mać Dakoolk'a nie będzie (a jak jego, to i mojego nożyka, a żona powiedziała, że jak go tym razem nie przywiozę, to mnie więcej na spota nie puści...), więc awaryjnie może ktoś zabrać lapka z FES albo Alfadiagiem, no chyba, że Michał bardzo się postara i weźmie...
---------- Post dodany o godzinie 19:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:39 ----------
BTW Michał czy Twoja 'rodzinna stajnia' siępowiększyłą czy tylko mi się wydawało, że ostatnimi czasy w sygnaturze miałeś listę do 3...?
Kurcze, sorry, ale naprawdę nie mogę odmówić na to drugie zaproszenie - totalna kolizja interesów :(
Chyba, że Radek by jechał to mógłbym podjechać przed południem i jemu dać?
A jak nie to w poniedziałek są 2 opcje:
1. Wyślę Ci nożyk pocztą.
2. Przeleję Ci kaskę za nożyk (tyle ile napiszesz)...
Chyba, że ktoś jeszcze będzie jutro w Pruszkowie/albo bliższych okolicach, przed 18... albo jak by miało nie być Radka, to może Michałowi mógłbym jakoś podrzucić...
Nie no, nożyk jeszcz jakoś przeboleję, będzie okazja spotkaćsię jescze kolejny raz ;-), heh i zawsze mogę pojechać na noc do kogoś innego... Kurcze bardziej zależało nam na Twojej osobie również pod względem kompa, bo Michał coś wspominał, że nie wie czy będzie mógł wziąć swojego lapka, a Ty masz FES'a, no ale może sobie jakoś poradzimy. Cóż więc miłej zabawy "zdradusie hihi ;-)"
---------- Post dodany o godzinie 10:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:02 ----------
Moja żona przeczytała Twojego posta i stwierdziła, że ciężo będzie przelać taką gotówkę:D i woli poczekać niż Skrabowy ma jej się dobrać później do rozliczenia:girl_wacko:
No to dzięki za "odpuszczenie nożyka", bo mam tyle roboty, że nie wiem, jakbym się wyrwał nawet go Michałowi zawieźć (jakby się dało oczywiście) - ale jak by trzeba było, to bym jakoś obskoczył. Zresztą piszesz, że Michała też może nie, być, atak mi wyrzucał od zdrajców ;) hehe, dlatego siedzi cicho teraz :P
Sorry naprawdę, ale naprawdę nie mogłem, urodziny sąsiada raz w roku, a mimo, że mieszkają obok (bliżej niż do Arkadii ;P), to ostatnim razem widzieliśmy się z nimi pół roku temu :(
Tak, że do zobaczenia innym razem!
W rodzinie jest już pare miesięcy 5x AR :D Ale nie chciało mi się tego zmieniać.. ;)
Co dodalszych info wezmę tylko kabelek + przejsciowke 3-pin.
Grzybek ma kompa z XP... Ja mam 7 :mad: i korzystam z kompa ojca... On zaś nie przesiadł się jeszcze na nowy komputer (nie przerzucił wszystkich plików) ;)
Btw. Jak brat wytrzeźwieje do wieczora to powinny być jeszcze 2 samochody pod lidlem.
No i na jeszcze jedną osobę liczę ;)
Tak na szybko - bierz swojego kompa - FES na 7-ce działą super ! :) Ta nowa wersja 2.5, co jest w wątku "Nowy program JTD...", czy jakoś tak działa już bez zwiech i rozłączania i można sie łączyć z bodycompem, drzwimi, maską (Oczywiście w wybranych modelach" :)) Dużo nie testowałem, ale jest masa nowych parametrow :)
Ale nam się pogoda zrobiła na spocik, bynajmniej nie będziemy marznąć w Arkadii. No i moja bella tak czysta jak dzisiaj to chyba ostatni raz była gdzieś w okolicach września, skorzystałem z okazji i zrobiłem jej kąpiel :)
Ja może też,
bo akurat na zakupy idę. :)
Oj, zobaczymy może ktoś weźmie lapka, to się podepniemy, a w razie co władujemy się wszyscy do Konrada na impreze ;-)
dzięki za mile spędzony czas chłopaki.... :D
Dzięki wszystkim za spotkanko, było miło no i same fajne belle były, nawet moja jest zadowolona, bo spotkała dwie 33-ki, a tak to prawie zawsze sama jest.
szoping nieźle mnie opóźnił, ale dotarłem :)
było miło i wesoło :crazy_pilot:
Również dziękuję :D Miło was było wszystkich zobaczyć..
Podsumowując:
- za 2tyg Tomek robi tort na cześć mojej 164 :D - miejmy nadzieję że ona sama się dotoczy ;)
- mam nadzieję że skład będzie ten sam lub lepszy :cool:
ps. Stestowałem S8.. Muszę przyznać że gładziutko się leci :) I chciałem rozwinąć Vmax 166 ale strasznie padało... :/
To i ja sie wtrace.. dzieki za spotkanie i Michalowi za traktor:P
A to jest to co chcialem wam zwizualizowac a nie bardzo wiedzialem jakich slow uzyc oprocz slowa "wieś" :)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-2-5...C16881429.html
od razu widac ze rakieta.. podobno na 3 odlatuje a korki objezdza gora :)
.. jestem zachwycony tym profesjonalnym tjuningiem.. moj ulubiony gadzet to maskota w skrzyni ktora zapewne ma skakac gdy z tuby wydobywa sie syczacy basik :D
Również dzięki, na następnego spota postaram się już ogarnąć FES'a dla zainteresowanych;)
Dzięki wszystkim, szczególnie wielki ukłon w stronę Yonasha, bez którego znowu byłbym nieobecny. Mam wielką nadzieję, że mój mały klekot będzie mógł pojawić się na następnym spocie .. :)
- Marcin / abir1
Dzieki za spot
A podziękuję i ja!!! Miło było poznać nowe twarze, no i tajemnieczą koleżankę, a właściwie dwie, chociaż ta "nie nasza" też była zachwycona zachwyceniem samochodu, który mogłaby sprzedać odrazu hihi. Ja jak wracałem do domu miałem kontrol, a najlepsze jest to, że do wczoraj miałem przegląd. Na szczęście pan policjant okazał się łaskawy.
Michał, torcik masz murowany, a jakbyś miał kontakt z Kubą, no chyba, że to jego ksywa:hump, to jakoś się z nim skontaktuję, jak nie to podrzuć mu temat o prostowaniu felg. Ja dziś prostowałem swojąi zapłaciłem 60 zł razem z wywarzeniem, także jakby chciał, to wszystko da się zrobić.
Grzybek ogarniaj ogarniaj, bo jak Konrad znów zawli, to elektrycy zarobią zamiast Ciebie ;-). A tak na marginesie, to cośsięDakoolk nie odzywa... Czyżby big kac?
Witam serdecznie :). Chciałbym również bardzo podziękować za tak miłe i dość liczne spotkanie użytkowników Alfy. Na co dzień poruszam się w prawdzie japońskim autem, ale na ten spot w Arkadii namówił mnie mój kolega z pracy - wito :), czego nie żałowałem:). Byłem bardzo mile zaskoczony obecnością tak wielu miłośników tej marki. Widać, że integracja jest silna zarówno w wirtualu, jak również w realu :). Byłem na wielu spotach marki własnego auta, ale nie raz wyglądało to zupełnie inaczej w kwestii frekwencji :/ . Pozdrawiam serdecznie miłośników Alfa Romeo i mam nadzieję na równie liczne spotkanie - tym razem na Cargo :)
Hehe, nie no kaca nie było, ale na następnym spocie nie ma szans, żebym był :(, bo jestem wtedy w Rzeszowie, an wystawie z piecholcem :P, więc Michał, albo Grzybek - napiszcie, jak na pewno będziecie mogli powiedzieć, czy będziecie, to bym wam podrzucił nożyk dla Tomka :)
Ja będę tym 20go na 200% więc możesz mnie podrzucić.
Więc sobota o 12.
E, no ustawka jak na dobrym westernie ;-), tylko tam sobie krzywdy nie zrobić panowie. E, a konfrontacja w sobotę? To możę jeszcze na jakieś weselisko się za darmochę załapiicie ;-)
Co najwyżej strzelimy z kopyta ;)