W tym temacie możemy dowoli dyskutować o zbliżającym się zlocie.
Więcej informacji o zlocie: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...11_zapisy.html
Printable View
W tym temacie możemy dowoli dyskutować o zbliżającym się zlocie.
Więcej informacji o zlocie: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...11_zapisy.html
Ci co do 10 kwietnia się nie zapiszą to kaplica?
Nie możemy trzymać miejsc bo musielibyśmy za nie zapłacić nawet jak ich nie wykorzystamy
Jak się nie zapiszesz to pozostaje Ci mieć nadzieję, że w Roztoczance będą mieli jeszcze miejsca i będziesz mógł zapłacić normalna cenę (pewnie wyższą niż tę którą proponujemy). Tylko wtedy dzwonisz do Roztoczanki o nocleg, a nie do nas :P
To wszystko dlatego, bo włąściciel spodziewa się turystów w sierpniu i nie chce blokować całego ośrodka dla nas, jak sami nie wiemy ile nas przyjedzie :)
zresztą to ponad 2 miesiące:D
Wieczorem, przy grillu :)
1500km w obie strony, więc pójdzie ponad 1000zł. ehhh jak tu teraz żonę przekonać :D
Już ktoś pisał - do Ukrainy 80 km, a na Ukrainie benzyna 30% tańsza :) Czyli wychodzi Ci 15% taniej w dwie strony niż zakładałeś przed chwilą :P Pod warunkiem, że tankujesz 2 razy do pełna.
no raczej nikt nie będzie marnował 3h jazdy żeby zaoszczędzić pare grosza. poza tym cholera wie co w ukraińskim paliwie pływa...
Mam nadzieję że ktoś z zachodu/poznania będzie śmigał tam.
Koledzy ze wschodu załatwią na miejsce, a do baków nikomu zaglądać nie zamierzam :P
PKAR się mobilizuje grzech było by nie pojechać tym bardziej że mamy prawie dwa razy bliżej jak do Wrocka :)
Ty Rzmudzior weź tę myszkę, rozkręcimy i zobaczymy co koledzy wsadzili :D
Dołożę wszelkich starań by być :)
Spidera, głupie pytanie :D
Tutek - jak z Zawiercia to cie wezna
za browary :D
p.s.
znaczy jak pojada - bo jo te sejszcze musza znalyź coś do narzekania ( ino kurde co ? )
Jeszcze zoboczymy, może swoim autam pojada.
A jest monopolowy w pobliżu??????????
Sklep z artykułami spożywczymi? :P Coś się znajdzie: http://www.zumi.pl/Us%B3ugi%20drobne...417881,scale:9
Ale w boliżu toru czy Suśca?? Bo jezeli w poblizu toru to jest Shell 24h
a jezeli w poblizu rekreacji naszej to popytam ludzi który ze mna pracuja. Mam własnie kilku z tamtych okolic to dowiem sie wiecej co i jak. Sklepy bedą tam z pewnością tyle, że nie czy 24h :D
A JESZCZE mam pytanko bo upatrzyłem kilku potencjalnych sponsorów, którzy mogą coś pomóc.
Więc o co mam ich pytać?? Jaką kwotę mogą wyłożyć?? Czy pomogą zorganizować konkurs na torze?? Ufundują nagrody?
Podpowiedzcie ludzie. Tylko tak merytorycznie
Tam na głownej stronie jest napisane:
Serdecznie zapraszamy wszystkich na nasz ogólnopolski zlot we Biłgoraju!
Powinno być w Biłgoraju
w/we :)
Melduje się i moja skromna osoba z nadbagażem ;]
Takie małe pytanie przy okazji, mam nadzieje że się nie obrazicie jak na zabawy na torze wpadnę na semislickach ?
To ja znowu przyjade na zimie :)
Generalnie zapowiada sie lepsza zabawa niz we wroclawiu. Tor raczej bardziej do jechania niz manewrowania miedzy slupkami i latania wkolo rondek jak na rakietowej. Jak juz wspomnialem w zaleznosci od ilosci chetnych na torze proponuje podzielic startujacych na grupy. Ciezko wymagac przy takiej specyfice petli np od bobryta zeby konkurowal z romanem156 . Napewno podniesie to atrakcyjnosc calej zabawy.
Mam nadzieje ze pospinam tal budzet ze sie pojawie i w tym roku.
I jeszcze jedna propozycja. Zrobcie liste domkow jakie sa i niech kazdy ma mozliwosc wyboru z kim i gdzie bedzie spal... we wroclawiu tego zabraklo.
Tor już do zabawy fajny, daje sie łapać 3 cyfrowe predkosci miedzy lukami wiec wesolo ;] Generalnie jestem za tym aby nie psuc zabawy i ulozyc trase tak, aby start/meta jesli nie beda lotne nie wypadaly na prostej jak na rysunku, bo akurat jak sie idzie pelnym ogniem to sekwencja tych dwoch lukow plus prosta jest naprawde fajna i pozwala sie napedzic dosc znacznie.
Generalnie skoro maja organizowac sprawe toru chlopaki z AK Chelmskiego to na pewno postaraja sie fajna traske ulozyc plus na pewno pomiary beda na fotokomorkach jak na innych ich imprezach co pozwoli mocno poprawic plynnosc prowadzenia imprezy i wiecej po prostu samej jazdy bedzie.
Mam w planach pokonać kilka V-ek :D Tym razem moja 155 będzie 100% gotowa :)Cytat:
Ciezko wymagac przy takiej specyfice petli np od bobryta zeby konkurowal z romanem156
Wg. mnie źle odmieniliście...
"Jeśli byłeś jednym z tych pechowców, którzy nie zaszczycili nas swoim towarzystwem rok temu to zapraszamy w tym roku do Biłgoraju."
Powinno być: DO BIŁGORAJA