Napisał
Czarny_28
koledzy ja mam takie pytanie do Was bo piszecie Gniezno NIE,znalazlem gdzies ze Radom tez NIE,Super Alfa NIE,Alfateam NIE....tu nie tam nie to GDZIE sie pytam??Za przeproszeniem pierdielicie brednie.Tak jak to gdzies ktos pisal ze na czulosc czujnika deszczu ma wplyw zuzycie pior wycieraczek.A co ma pioro do czujnika??Czujnik wyczuwa deszcz czy to czy guma sie przytarla.Naprawde jak czasami czytam wypowiedzi na forum to az mi sie smiac chce.Ja tez szukam 159 za ok.43 tys i moze ktos mi doradzi i powie gdzie napewno kupie sprawne nie bite auto z niekreconym licznikiem,sprawnym sprzeglem,skrzynia itd.Coniektorzy koledzy pisza o awariach przy przebiegach 50 tys(wymiana np.kolektora,przekladni,pompy wspomagania itp)czyli wnioskujac z tych wypowiedzi cos moze pasc zarowno przy przebiegu 50-80 tys jak i 160-170,a mozna jezdzic i zrobic 250 tys i nie miec powazniejszej usterki.Wezmy pod uwage jeszcze jedno...ilu jest forumowiczow posiadajacych 159??Moze ok.150 osob nie sadze zeby wiecej,a w Polsce moze byc okolo tysiaca 159,a wiec 50 moze miec jakies usterki,a co z reszta??I tak sie nie dowiecie.Pozdrawiam