Witam jest tu ktoś z okolicy Bydgoszczy (Dobrcz, Osielsko) ? Fajnie by było poznać jakieś alfki w okolicy :D...
Printable View
Witam jest tu ktoś z okolicy Bydgoszczy (Dobrcz, Osielsko) ? Fajnie by było poznać jakieś alfki w okolicy :D...
Witam pewnie że są ludziska :)
Więcej jest na forum bydgoskim zapraszam http://www.squadracorse.pl/
Inowrocław pozdrawia:)
niestety, chyba tylko ja reprezentuje te miasto
Kruszwica /Bydgoszcz :) witam :)
wonski87 nie tylko Ty reprezentujesz Inowrocław ;)
widzę że parę osób z okolicy się znalazło :)
siemanko wszystkim :D... może jakiś wspólny zlocik jak zrobi sie cieplej...? :rolleyes:
dziś był chyba zlocik w bydgoszczy :)
ale jak się ociepli to czemu nie :)
Toruń Wita!!!
Radziejów wita:D
Bydgoszcz WITA
Witam z Osielska, gdzie parę dni temu minąłem kawalkade tak około 10 sztuk policyjnych, nowiutkich 159-ek.
Witam z Fordonu
Witam :) nasza grupa się powiększa.
To i ja się przyłączę.
Jaksice Witają
Bydgoszcz Śródmieście wita i zaprasza http://www.squadracorse.pl/ w połowie marca będzie Spot SCAR Bydgoszcz i Fiat Team Bydgoszcz czyli duża kumulacja włoszczyzny w jednym miejscu. Szczegóły na naszym lokalnym forum :)
Witam !!
termin zlotu - sprecyzowany !!
zapraszamy 20 marca (niedziela) do Bydgoszczy na parkingp rzed salą widowiskowo sportową Łuczniczka o godzinie 13 !! zjeżdża się kujawsko pomorskie i nie tylko
zapraszamy wszystkie makarony ! Alfy Lancie Fiaty... a może trafi się jakiś widelec albo czarny koń :D
Witam,potrzebuje transport 4 felg z bydgoszczy w okolice poznania,wrzesni ,srody wlkp,jarocina,ma ktos mozliwosc?
witam wszystkich:) jestem z Bydgoszczy
I odrazu pytanie o:
1) dobrego mechanika w bydgoszczy od AR 159
2) punkt wymiany oleju
Pozdrawiam
kolego najlpiej zapraszam na forum Bydgoskie
http://www.squadracorse.pl/
tam dostaniesz dużo onformacji o mechanikach
co do 159 to zależy co chcesz zrobić -jak prosta wymiana mechaniczna czy wspomniany olej to możesz udeżyć do pana Janka lub jego znajomego Andrzeja -ten ma swój warsztat na ulicy nieszawskiej (k. rozłogi) (jak coś pisz na PW albo squadracorse.pl to podam Ci nr telefonu)
jak coś bardziej skąplikowanego to albo ASO na łęczyckiej albo na samym poczatku Inowrocławia jak wlatujesz od Bydgoszczy masz dawny serwis ASO Alfy i tam zrobisz dokładnie to samo co w Autexie tylko taniej ;)
pozdrawiam !!
Strzelno wita panowie potrzebuje kogos kto sie zna na interfejsie diagnostycznym
misiek718 byłes ostanio w inie na łokietka??
No witam byłem w inie w niedzielę no pewnie mnie widziałeś no mnie to wszyscy z daleka poznają pozdrawiam.
pozdrowienia dla pani w czarnej alfce 147, której mogłem towarzyszyć z bydgoszczy do torunia w środe :)
no to i ja się przyłącze z okolic :) Wąbrzeźno wita ;]
Koledzy ponawiam temat zna sie ktos na interfejsach diagnostycznycz bo ja mam ale nie moge sie polaczyc
Toruń również wita Alfy z okolicy :-)
pozdro
tolpi
kolego z interfejsem możesz spróbować w inowrocławiu ew w Bydgoskiej samochodówce - jest gośc który się tym zajmuje ale nie tak prosto do niego dojśc - za to może sie uda zrobić gratis :D - zależy o co dokładnie chodzi ?
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
kolego z interfejsem możesz spróbować w inowrocławiu ew w Bydgoskiej samochodówce - jest gośc który się tym zajmuje ale nie tak prosto do niego dojśc - za to może sie uda zrobić gratis :D - zależy o co dokładnie chodzi ?
Kolego jakies namiary na tego goscia a chodzi o to ze interfejs nie chce sie polaczyc z silnikiem
kolego jak chcesz możesz podjechać w sobote / niedziele do Bydgoszczy i możemy coś pokombinować... jeśli masz czas w weekend to napisz na PW swój numer i sie jakoś zdzwonimy w sobote z rana...
chełmno wita:)
AR Giulietta 2.0JTDM2 170KM, Distinctive, nero etna
Bydgoszcz się kłania, Czyżkówko :)
pozdro :)
Zadam pytanie: czy wszyscy z tego wątku są na naszym lokalnym forum, wymienionym kilka postów wcześniej?
Pozdrowienia z Fordonu :D
Zielona 156 na blachach CZN :)
Panowie...
Byłby ktoś chętny na SPOTA 11.11.2011 w Świeciu ... ?:>:>
Dokładna godzina do ustalenia, jednak +- 11-13 ;)
Witam kolegów nie witanych :) kolega ze Świecia to mógł wcześniej się odezwać byśmy jakiegoś spota zorganizowali, a nie tylko w Bydgoszczy. Pozdrawiam
Witam, AR166 2,4JTD Bydgoszcz :)
Pozdrowienia z Torunia. Chętnie spotkam się z innymi alfaholikami. Z tego co się orientuje w Toruniu spotkań tego typu brak :/