Poszukuje foteli skorzanych do AR 146 najlepiej jakby nie byla to skora czarna. Widzial ktos gdzies w necie do sprzedania albo ktos moze posiada?:) Kiedys widzialem na allegro chyba kosc sloniowa albo cos podobnego z boczkami za 800 zl;)
Printable View
Poszukuje foteli skorzanych do AR 146 najlepiej jakby nie byla to skora czarna. Widzial ktos gdzies w necie do sprzedania albo ktos moze posiada?:) Kiedys widzialem na allegro chyba kosc sloniowa albo cos podobnego z boczkami za 800 zl;)
Te są na allegro od około roku... http://allegro.pl/alfa-romeo-146-fot...423147298.html
Wlasnie widzialem ich juz dawno tylko ze czarne;) a ja poluje na cos jasniejszego
Czasami były jasne w tej samej cenie i didatkowo do tego byly boczki i mieszki.
Lesio wlasnie kiedys takie widzialem cos pod bananowa skore podchodzilo z boczkami i mieszkiem za 800 zl i to chyba u nas na forum.
Ja je na alledrogo te jasne widziałem jak kupowałem swojego czyli koło grudnia 2009 Poszukaj w googlach, może coś wygooglujesz z tym właśnie kompletem, bo nie bardzo chciał się sprzedać, tylko to było z poliftowego :]
Wlasnie kurcze gogflowalem juz i nic niestety ale jeszcze poszukam bo ladnie by to wygladalo do czarnej Alfetty;)
mam numer do tego typa co rok temu wystawiał tą bananowa skórę ;] sam się do niej przygotowywałem ale nie chciał zejść z ceny a tyle nie miałem. Chciał 800 + jakieś 150-200 za przesyłkę. Tu numer, zadzwoń może jeszcze ma: 790855713
Niestety juz poszly gdzies w swiat;(
moje pytanko do wlascicieli 155 czy fotele z 146 da sie zamontowac bez przerobek a jesli z przerobkami to jakimi dzieki
Będziesz potrzebował mocowań na tylnia kanapę. Widziałem już jedna 155 z fotelami z 146 i ładnie się składały ;)
a jak z przodem nie bedzie problemow, akurat jest na allegro ladna skora z 146 i tak pytam jak z przekladka bo do 155 skory to mega ciezko dorwac
Szyny chyba takie same. Byś musiał na tych forach NL poszukać gdzieś tam widziałem. nie wiem czy nie na tym alfa155.org
Też skór szukam.
A co do tych bananowych z 2009 to śmieszna historia ... chciałem je kupić, więc dzwonię do gościa pytać co i jak. Słyszę taki tekst: "no wszystko z nimi ok, tylko zimę przeleżały zapakowane folię i powyskakiwały na nich dziwne bąble, ale po użyciu jakiegoś preparatu do skór powinny zejść".
Podziękowałem ładnie i sobie odpuściłem :D