jak w tytule.... jaka moze byc ewentualna cena łozysk
Printable View
jak w tytule.... jaka moze byc ewentualna cena łozysk
Tylne łożysko z piastą SKF to koszt 280zł, FAG to jakieś 300-320zł. Łożysko i piastą stanowią komplet i nie da się kupić osobno. Ostatnio wymieniałem a czy pasuje od innych modeli niestety nie wiem :(
nie pasują. W gtvce masz rozstaw śrub 5x98 a w 145/6 jak mnie pamięć nie myli to 4x98
no ok a z 156 ? ona ma taki sam rozstaw srub...
nie baudzo....
A dlaczego nie szukasz dedykowanego do gtv? Bez problemu dostaniesz w intercarsie np optimala za mniej chyba niz 200zl. Skf to koszt pozniej 300zl , jakoscia optimal jakos zbytnio nie odstaje tylko ze nie placisz za marke
156 nie ma nacięć do czujnika ABS - nie kombinuj, łożysko musi być dedykowana DO Gtv z innych modeli nie będzie pasować
tzn gdzies mi sie obiło ze czesc czesci od silnika i innych sa jak w 145 albo 146 wiec chcialem dopytac czy inne alfy tez maja takie same czesci.
ale udalo mi sie znalesc łozyska po 160zl za szt :) wiec lajcik
wątpię by to łożysko było warte zakupu ale to już Twoja sprawa. Co do części pasujących to tak, np pompa wspomagania ;)
kupiłem dedykowane
witam podaje ceny dwóch łożysk różnych firm jedna to 180zł a druga 260zł właśnie podal mi je sprzedawca i dodał że to nie china...
ja płaciłem 2 lata temu 180 zł za skf-a na tył