Witam. Kolega prosił mnie, żebym zapytał się was drodzy Alfaholicy co sądzicie o tym aucie- http://dax-car.otomoto.pl/alfa-romeo...C16644182.html. A może jest ktoś z Grudziądza i mógłby obejrzeć Alfkę. Z góry dzięki za sugestie i pomoc;)
Pozdrawiam
Printable View
Witam. Kolega prosił mnie, żebym zapytał się was drodzy Alfaholicy co sądzicie o tym aucie- http://dax-car.otomoto.pl/alfa-romeo...C16644182.html. A może jest ktoś z Grudziądza i mógłby obejrzeć Alfkę. Z góry dzięki za sugestie i pomoc;)
Pozdrawiam
no to wróżymy
ciekawe felgi
brak zaślepek na ucho zarówno w zderzaku z przodu jak i z tyłu
aha - no i "sławna" skrzynia selespeed
end
zderzaki sa chyba lakierowane (zamalowane czarne listwy).
Brak emblematow na tylnej klapie (powinno byc po lewej stronie srebrne 147)
Skoro przedni i tylny zderzak sa lakierowane (klapa pewnie tez) to... moze pojechane jest po calosci? (MOZE!!)
tak jak koledzy wyzej napisali ma zamalowne listwy na zderzaku i ten selespeed :/
dodatkowo widze ma czarny dach.
fotki wnętrza bardzo kiepskiej jakość w porównaniu do reszty ciekawe czemu :D
uwagi jak kolegów wyżej
ładne oponki i aluski ... chyba..
szczerze dla mnie sprawia wrażenie auta które dostało po du.. pupie w każdym sensie ale to moje wrażenie
Nie ten dział...
Fajne felgi
Czarny dach
Zbyt tania na dobrą 147mkę :)
Ogólnie prezentuje się bardzo dobrze ...
Listwy można odpiąć i pomalować oddzielnie tak dla sprostowania....
Kolega bawił się w mały tuning i powiem że jetem pod wrażeniem ale nie szkoda niszczyć oryginalnego lakieru na dach tylko dla zmiany koloru:confused:... to jest moja opinia
pozdrawiam
P.S okiem można luknąć czy był pryskany nowym lakierem
ale co jak co silnik musi bzykać jak w alfie a nie jak w traktorze
pozdrawiam
10tyś za 147 ? hm ja za swoją dałem 19 prawie...
też mam wrażenie ze dostała mocnoooo po ramie.. i nie tylko.. ale to trzeba pojechać i zobaczyć, skoczyć na stację diagnostyczną.... bo zawieszenia moze tam nie być;p tudzież na bank nie ma polowy zaślepek różnego rodzaju i artefaktów które były seryjne.. np jakieś wygłuszenia itp itd
osobiście sądzę, że na 100% alfa jest albo do konkretnych robótek albo po solidnych wydarzeniach...w mojej opinii nie ma najmniejszych szans na dobry egzemplarz za 10 800 zł i jeszcze jak to pisze sprzedający bez wkładu finansowego itd...bez wkładu finansowego może i jest ale jeśli chcemy postawić auto na widok za szybą ;)
Tylne lampy są z Anglika.
Wsteczny jest nie po tej stronie co trzeba.
O kuźwa źle spojrzałem. Przerpaszam za zamieszanie!
ale coś z tymi tylnymi lampami jest, bo lewa jest jaśniejsza jakby od prawej...
Jeśli to sprzedaje komis to gość musiał go kupić za 7-8 tys.
Ja bym się raczej w to nie pchał, bo 2.0 TS z Gazem i S-S może być wtopą...
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
ale coś z tymi tylnymi lampami jest, bo lewa jest jaśniejsza jakby od prawej...
Jeśli to sprzedaje komis to gość musiał go kupić za 7-8 tys.
Ja bym się raczej w to nie pchał, bo 2.0 TS z Gazem i S-S może być wtopą...