Miejsce gdzie można pozdrowić widziane osoby gdzieś w Polsce...
Pozdrowienia dla kierownika w białej julce z blachami SB - spotkana na ul. Radiowej w Warszawie
Printable View
Miejsce gdzie można pozdrowić widziane osoby gdzieś w Polsce...
Pozdrowienia dla kierownika w białej julce z blachami SB - spotkana na ul. Radiowej w Warszawie
Dzis przy Factory w Warszawie na 99% biala Julka kolegi dwilk :)
Hmmm... byłem przy Factory i żadnej nie widziałem :(
W Bielsku Julek jak mrówków :) Pozdrawiam właściciela czarnej widzianej na Sarnim Stoku i antracyt w okolicach Kauflandu.
Dzisiaj czarna QV pod Starym Browarem.
Wczoraj w okolicach 12:00 Giulietta z przedstawicielką płci pięknej za wolantem, widziana na Alei Jana Pawła II w Warszawie :)
a na parkingu pod Banią i Kotelnicą w Białce jednego dnia aż 3 białe piękne sztuki stały ...chyba 14 lub 15-tego marca tak się wydarzyło:)
to się wnęka na narty przydaje jednak:)
Dziś*około 18 w miejscowości Żanencin Biała Julka na Ciemnych turbinkach z rejestracją*WOT .....
Dziś czarna Julka koło Sarniego Stoku w Bielsku brała mnie z prawej :)
Pozdrowienia.
Czarna Julia z blachami CB xxxxT widziana w czwartek na Kamiennej w Bydgoszczy :)
Pozdrawiam kierowników Julek widzianych dzisiaj: czarna - skrzyżowanie koło Sarniego Stoku, antracyt - koło Kauflandu, oczywiście Bielsko.
Dziś rano spotkałem bliźniacza sztukę na Pl. Zawiszy w Wa-wie
Ciemna dziś około 9 na Pl. Powst. Śląskich :)
Dzis widzialem Czarna Julcie na Poprzecznej we Wr (taka droga za Castorama). Kierownik skupiony, nie odmachal...
fjatowskie pewnie ;]
Czarna dziś na ul Świętokrzyskiej (obok poczty głównej) na numerach WI.....
Dzis zniwa:
1 Czarna na parkingu Emparku na Mokotowie
2. czarna wbijala sie za mna do Galerii Mokotow
Mam prośbę, podawajcie miasto. Znam Warszawę, ale Świętokrzyskich jest trochę w Polsce...
Biała Julka - kobieta za kierownicą, jazda koszmarna...Miejsce stare miasto we Wrocławiu....wpuściłam ją, a po chwili zajechała mi drogę
Biała Julka w okolicach ul Kaliskiego w Wa-wie dzisiaj ok 20
A to pewnie byłem ja. Okolice lotniska bemowo, godzina się zgadza :-)
Wczoraj na moje osiedle na Bemowie przyjechała Giulietta QV, kolor 8C i telefony 18" :)
Hehehe czyzbysmy byli sasiadami :) Ta julka mieszka na Bemowie wlasnie ;)
No nie wiem właśnie ;) Osiedle jest małe, ale Alf mamy tutaj dużo :D
Sobota 9 kwiecień, wyjazd z Warszawy na Piaseczno godz. 17.40. Biała Julka stała na poboczu jeżdni na awaryjnych :) Kolega z którym jechałem od razu rzucił chasło że pewnie jakaś usterka ;)
Biała Julka w Kole (16-17 godzina) widziana na parkingu jak się nie mylę na Toruńskiej rej. PO 294PP chyba ;)
Dziś widziałem 2 czarne Julki (czyżby najpopularniejszy jednak kolor?) , obie w Wawie, jedna przy ul. Conrada przy punkcie zmiany opon, ok 15:00 (na felgach 16"), druga spotkana w śródmieściu, niedaleko PKiN (felgi 17", "telefony" QV) ok 18:00. W niedzielę, jak wracałem z mazur widziałem stojącą na chodniku srebrną na 18" 8C, to chyba było gdzieś w rejonie Legionowa.
A nie masz przypadkiem felg 18 z dużymi 5 dziurami ? Ja takie mam w swojej, niektórzy używają nazwy felgi 8c. Pierwszy raz widziałem srebrną, tak to cały czas czarne :-) Pozdro
Około 13:30 w Krakowie, na ulicy Prądnickiej spotkałem piękną białą Julkę. Pozdrawiam serdecznie szczęśliwego posiadacza tego pięknego samochodu
Widziana dzisiaj na Jana Pawła w Wawie na blachach WJ, kolor biały, stała sobie ładnie zaparkowana.
1. Czerwona QV na Ciemnych Turbinach dziś przed budynkiem TVP na Placu Powst. w Warszawie (tablice SB....).
2. Srebrna Julka w Legionowie QV albo 2.0 Diesel bo miała podwójny wydech (kierownik chyba nawet pomachał mi) ale będąc zajętym dłubaniem w korku w telefonie zobaczyłem to kątem oka :)
Kolegi lechtak z tego co widziałem jest na rejestracjach DW .... a pod budynkiem stoi cały czas QV w kolorze 8C - dokładnie ta testowa która widać razem z Julką kolegi lechtak w tym teście :)
http://www.autogaleria.pl/fotografie...0393&migas=120
Nie byłem w Warszawie.
SB 4156G - dokładnie ten testowy egz. z artykułu
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Jakiś wysyp dziś :) około 22:30 na Modlinskiej w Warszawie mały sprint za Julka w kolorze Etna - tablice WL.....
1.05 czarna na blachach SB w Krynicy Morskiej na ul Telekspresu i 2.05 na Nowogrodzkiej w Warszawie jechała za mną biała