Witam
Szukam noclegu w zbliżający się w piątek. Sprawa dość pilna. Co prawda planowałam powrót do domu, ale jak ktoś ma tanie namiary na jakiś motel/hotel itp. będę wdzięczna.
Z góry dziękuję.
Printable View
Witam
Szukam noclegu w zbliżający się w piątek. Sprawa dość pilna. Co prawda planowałam powrót do domu, ale jak ktoś ma tanie namiary na jakiś motel/hotel itp. będę wdzięczna.
Z góry dziękuję.
Trio albo Solo - w miare w centrum i jak na Wroclaw dosyc tanio.
http://www.puhot.pl/
http://triosolo.spanie.pl/
kilka razy tam spałem i da się przeżyć :)
masa studentów, wspólne łazienki ale czysto i w miarę tanio
Ja bym tam wspomógł koleżankę pokojem gościnnym ale Opole to nie Wrocław.
Oj Bocian bocian, nie zapominaj, które miejsce zajęłam :D
W Opolu nie byłam ;)
Wyjątkowo mam weekend wolny stąd pomysł zostania we Wrocku, ale co ma być to będzie, a znalezienie czegoś na jedną noc nie jest łatwe, no ale może mój przyjaciel jakoś temu zaradzi - póki co nie wie, że będę u niego w mieście.
Nie istotne, które miejsce. Ważne, że miałaś na tyle odwagi by wystartować a to już o czymś świadczy.
Kolejny raz zgadzam się Boćkiem. Dla 19 osób byłaś pierwsza ;)
Zapraszam :) Opole to wyjątkowo nudne miasto xD Dobrze, że na wsi mieszkam :D
Głupio by było gdybyś go zastała z Przyjaciółką :-/ Czego oczywiście nie życzę. W każdym razie to przyjaciel powinien Ci zagwarantować jakiś nocleg a może się mylę ;P
Chyba Wy głosowaliście co ????? ;)
Mili Panowie :) Otóż facet nie wie, że jadę do Wrocka. On tam tylko pracuje, a mieszka 60 km za miastem i nie wiem czy tego dnia będzie w pracy.
Ja po załatwieniu swoich spraw zadzwonię do niego i jeśli będzie mu zależało na zatrzymaniu mnie na weekend zadziała....ot tyle....
(- trzymać kciuki o 12tej jeśli można prosić ! :) )
Kciukasy w piątek !!
A konkurs - dobra myśl ;)
Miłego dnia
Z noclegu nie skorzystałam, ale za to znalazłam noclegi za 9 euro na tyłach ABW.
Niestety pracy nie dostałam, jechałam dłużej niż byłam we Wrocku.
Pozdrawiam
No i nikt nie zatrzymał mnie na weekend....
A ja tak mocno trzymałem te kciuki, że aż mi spuchły :( Szkoda, że się nie udało. A noclegu nikt nie zaproponował bo nie było możliwości czy "przyjaciel" się wykręcał?
Dzięki za kciuki !!!, no szkoda, szkoda, ale widać nie było mi to pisane, ale miasto mnie oczarowało mimo, że mało widziałam.
Sprawę noclegu pomińmy ;)