17.04.2011 Warszawa na C godz 20:00 jak w temacie Cargo, chyba ze będzie padać to Arkadia
http://forum.alfaclub.pl/viewforum.php?f=1
Printable View
17.04.2011 Warszawa na C godz 20:00 jak w temacie Cargo, chyba ze będzie padać to Arkadia
http://forum.alfaclub.pl/viewforum.php?f=1
Jestem...
Zgodnie z zapowiedziami jest szansa na grilla?? Bo nie wiem czy kupowac wuszty i krupniok?? :D
będę, ze srebrną strzałą z nowym sercem bo jutro od seligi wyjeżdża :D
Pożyjemy zobaczymy :)
Nareszcie gdzieś bliżej mnie:P Sezon już rozpocząłem więc pewnie przypedałuję do Was:)
Korek, tak myślałem że zaraz będą dziwne skojarzenia:P
a no właśnie , byłem we wtorek u tomka na rozrząd i tak troszke podpatrzyłem twoją GTV .
a raczej silnik :) na może raczej to co z niego zostało :)
Powodzenia jutro michale na spocie :D:D:D
Zamierzam się dobrze bawić!! A co :D
sam bedziesz pił :D
do zobaczyska w niedzielę :)
pewnie przyjade z kumplem czarną e30 kabrio na srebrnych alpinach :)
Ja moją odstawiłem, mówił Tomek, że jak zagadała to nie poznałeś swojej Lalki :) Ale mam nadzieję tylko na kosmetykę zawieszenia, więc jeśli będę miał czym, to postaram się być, a jak nie to może u kogoś wyżebram wolny fotel pasażera :D Mimo, że obiecywałem Pazurowi swój prawy fotel :)
zmiana godzin żeby było trochę jasno spotykamy się o 19 nastej
Mam taką prośbę małą!! Czy mógłby ktoś kompa wziąć?? Już nawet bez kabla bo kabel mam :D Tylko komp z Alfa Diagiem jest potrzebny, bo u mnie jak zwykle nie da się znaleźć kompa z windą xp :p
Pewnie podjadę(pierwszy raz;)) koło 21, na którym parkingu się ustawiacie?
lipa, jak chcesz to możemy się umówić w tygodniu u Michała, dziś dopiero 15 minut temu wróciłem do W-wy więc nawet nie było jak na spota podjechać.
Dzięki za spota!
Ja dopiero wróciłem do mieszkania, bo Bella na wjeździe do garażu walnęła "focha", czyli check engine i błędy, takie jak kiedyś na wakacjach na centenario...lambda i niewypały, mimo, że lambda wymieniona, a inne błędy się od prawie roku nie pojawiały :)
Pewnie usłyszała, jak gadaliśmy o Monte Carlo i się jej przypomniało ;)
Ale nie ma tego złego, przynajmniej hodometr w końcu odpaliłem i nie było zdziwienia :) przebieg jest tip-top :D
dzięki za spotersa