Powielam temat, bo nie chciałbym tamtego zaśmiecać
Będzie się ktoś z was wybierać? Bo ja na razie się zastanawiam (takie 50/50).
No i jeszcze jedno pytanie ;D Co się robi na tym Alfa City? :D
Printable View
Powielam temat, bo nie chciałbym tamtego zaśmiecać
Będzie się ktoś z was wybierać? Bo ja na razie się zastanawiam (takie 50/50).
No i jeszcze jedno pytanie ;D Co się robi na tym Alfa City? :D
Ja się nie wybieram a że byłem parę razyto mogę powiedzieć co sie robi zęby sie "świżbiii" :) :) hahhahahaha
:cheers::beerglass::beer::bootyshake::beer::aetsch ::puke::puke::bandit::dancing2::stupid::stupid::ba ndit::bootyshake::dancing2:<sex> :bootyshake::aetsch::beerglass: tak w skrócie :cool::cool:
zymby cie świrzbio synek ??
:lol:
Łazi sie tam i oglądo te wszystkie alfy,możesz tez pozwiedzać forty.Oprócz tego robi sie grila,pije i loto po piwo do tesco(czynne 24h)
Jak chcesz jechać to sie zarejestruj na alfa amore,musisz poczekać aż Cie zaakceptują(kilka dni)zapisujesz sie na lista i dostajesz bilecik do wydruku.Płatne na miejscu,kilka euro(w 2009 chyba 7E było)Tak to wyglądało,nie wiem jak jest teroz.
ps.jak na 1 dzien,to opcja picia raczej odpado,my byli na 3
Panowie impreza boska byłem rok temu tym razem nie mam zamiaru odpuścić jade na 100% wiec zbierajcie ekipe .jedziemy jedziemy im wiecej tym lepiej.
Adams w zeszłym roku było już inaczej. Bilety kupowało się przy wjeździe. Reszta bez zmian :) poza tym że ja tam byłam ino jeden dzień :P
a w tym roku?? hmmm ja też takie 50/50...
Mógłbym się np z kimś zabrać? :P
Bo jeżeli miałbym jechać na ten wyjazd swoja 156 to bym musiał zmienić (cały) układ hamulcowy, zrobić termostat i przekaźniki od chłodnicy, żeby mieć 75% że uda mi się wrócić z powrotem :D
gejQ - gdybym jechał to nie ma sprawy
ale do decyzji u mnie jeszcze daleko
też nad tym myślałem żeby znowu jechać...i tak samo, 50/50 :/
tez nad tym myslee...z tym ze zdecydowanie wolalabym aby ktos jechał swoją AR, bo ani mój romeło nie był jeszcze tak daleko ani jego pani:):)a wogole to sa jacys chetni?
Ja się też poważnie zastanawiam tylko u mnie wchodzi w grę raczej jeden dzień - jechać i wracać -na więcej nie mam czasu. Alfą moją można jechać - pocisk nie jest ale dojedzie i wróci no i ma gaz czyli kupa kasy w kieszeni :D
nawet na 1 dzien to i tak bylaby nie lada gratka...pocisk nie pocisk heh wazne ze pojazd z emblematem AR:) na gaz to tanio składka przynajmniej wyjdzie:)...jestem za tym zeby wpisywali sie chetni...i kierowcy i pasazerowie, bo ja raczej pasazer:P
jak będzie ekipa to jestem chętny:) bardzie jako pasażer, bo tylko 90 koni pod maską wiec za bardzo bym was musiał gonić:P chyba, że zajdzie taka potrzeba to gonił będę:P
http://alfacity.hu/en/
tym razem 9 ojro
ja sie moge zabrac ale jako pasazer:) bedzie ktos taki dobry zeby mnie przybrac??
Jak się nie zmieścisz u mnie spakujemy Cię do bagażnika :D
Mnie korci, ale... raz - problemy rodzinne, dwa - kasa
Na chwilę obecną jadę z Weroniką (przynajmniej mam taką nadzieje:) ze mnie przygarnie) ale coś moja siostra się zastanawia wiec jakby co mogę Cię przygarnąć albo mógłbys jechać z Weroniką zamiast mnie, jeżeli pojadę autem. Wszystko myślę, że do dogadania jest:)
Na dzisiaj zostaje Ci bagażnik:P
Oczywiście, że Cię przygarnę :) W mojej małej dwa przednie miejsca są zajęte dla mnie i Judyty - tylnia kanapa jest dla Was facetów a ilu Was tam wlezie to już nie moja sprawa :P Plus macie bagażnik :P A tak serio widzę, że chyba na dwa autka będziemy musieli jechać, bo się większa ekipa robi :)
Na dzień dziejszy jechałbym na jakieś 70%.
Do 28 maja daleko to myślę że dam rade się uporać się ze wszystkimi bolączkami mojej Belli.
Oczywiście mogę jechać w charakterze Driver'a
Ja, o ile pojadę to jako driver swoją skromną Bellą, więc i tak o suchym pysku.
Logowaliście się już na AlfaAmore?
nie.
A jest tam jakis termin do kiedy trzeba??
wy tu pitu pitu a jo już po wszyskiemu
nr 295 http://www.alfaamore.com/events/alfacity11ght
( najpierw rejestracja na alfaamore i potem kilka dni czekania na "became a member" i mogłem dokończyć zamawianie biletu )
:jester:
i cena zamiast 9 mom 6
Załącznik 24684
A płaciłeś już im przelewem, czy będziesz płacił na miejscu?
płaci się na miejscu - nie ma opcji płatności z góry
dostajesz na emila bilet i tylko na wjeździe płacisz
p.s.
rydzu - nie możesz jeszcze pisać w czyimś profilu czy możesz ?
możesz pisać na forum czy też nie ?
Też bym się przejechał a co... może znajdzie się ktoś kto mnie przygarnie? ;-)
no to i bileta se już możesz zaklepać
pisałem im tam właśnie żeby nam nieco przyspieszali tą "aktywację" bo my w sumie tylko te bilety chcemy i na forum raczej nie popiszemy z nimi
u mnie chyba z 5 orłów szekele mekele gyros napisało he he
wpisołech ci sie po polskiemu :-)
dopisz się na listę
no i :
ktoś coś ogarnia w temacie noclegu ? czy po prostu sporo nas pojedzie i każda grupa na swój sposób ?
Ja raczej pojadę na jeden dzień - o ile pojadę. Nr 297 na liście :)
Załącznik 24752
bocian moze razem smyrniemy rozwazamy ruszac z bielska pod tesco ok 4,30 piszesz sie ????
pisałem już w tym ogólnym