info poniżej - wkrótce :)
Printable View
info poniżej - wkrótce :)
no to czekam na info....bo właśnie planowałem nowe kapciuchy :) ale jak maja byc a logo AR to poczekam :P
też jestem zainteresowany ;)
ja chcę!!!!:)
Jak nie będą w jakiejś kosmicznej cenie, to też chętnie wezmę ;p
Ja bardzo chętnie. Tylko żeby cena nie była kosmiczna i żeby te kapcie jakoś przyzwoicie wyglądały (dobry projekt).
witam temat Kapcie Alfa Romeo - chętni?
założył kolega bobryt ponieważ ja nie mam uprawnień.
http://img801.imageshack.us/img801/5069/20110513758.jpg
kapcie wykonane są z meblówki (skaju) kolor czarny lub czerwony, mogą być tez z zamszu.
Cena 30zł + przesyłka 9.50 poczta polska paczka ekonomiczna.
zamówienie będę składał co 2 tyg jeśli będą chętni.
bardzo dobry prezent dla alfaholika.
POLECAM
Ale dziwnie jakoś wyglądają :)
dobre są
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:25 ----------
To może lista orientacyjna :)
1.GhostRider
2.
1.GhostRider
2.boorek- ale jeszcze czekam na cenę
3.
no mnie się podobają raczej solidne szyte nadruk maszynowy widziałem jak się to robi. tak jak pisałem jeszcze się dowiem może np. czerwone zamiast czarnego jeśli by ktoś chciał ewentualnie jakieś inne propozycje wszystko popytam. ok na listę orientacyjną proszę się wpisywać tak jak tutaj z numeracja.
1.GhostRider
3.
1.GhostRider
3.kivi89 - tez czekam na cene
4.
1.GhostRider
3.kivi89 - tez czekam na cene
4.Roman156 - akurat mi sie klapeczki rozpadly, jak będą w dobrej cenie to biore ;)
ja czekam na cene..
a to i ja poczekam na cene a czy logo nie powinno byc odwrotnie to tylko moje zdanie :)
Też mi się wydaje, że logo wyglądałoby lepiej odwrócone o 180 stopni? W dobrej cenie też wezmę:)
hmm no wiecie nie zastanawialem sie nad tym ale mysle ze na pewno da sie zrobic..
Spróbuj się zorientować o cenie- wtedy na pewno szybciej będzie wiadomo jakie będzie zainteresowanie. Pozdrawiam
jak cena będzie ciekawa to i może ja bym się skusił, pod warunkiem ze nie bedzie to trwalo tak dlugo jak z zawieszkami zapachowymi bo obecne kapcie wlasnie sa na wykonczeniu ;) no i mnie rowniez sie wydaje, ze logo powinno byc odwrocone.
reasumujac, podaj:
1. Cena,
2. Czas realizacji,
hm w sumie tez mi sie wydaje ze logo odwrotnie ! :D jak nowa dziewczyna listonosz czy dostawca pizzy przyjdzie to bedzie lepiej widzial co tam pisze..
No i ponawiam zapytanie co do ceny i czasu realizacji bo dzis juz wywalilem stare laczki ;/
koledzy wiec tak..
cena to 3 dyszki za kapcie plus koszty wysyłki tylko nie wiem dokladnie ile one wyniosa. moze ktos sie orientuje??czy to lepiej bedzie poczta czy kurierem?? ja sie jeszcze tego dowiem.
A czas realizacji no najpierw chciałbym zebrac więcej osób i zamówienie złoże.co do zamówienia jeszcze dam znac ile to potrawa. ale myśle ze nie długo. napewno nie tak ile na te zapachy czekamy.......
dowiem sie np. jesli złoże zamówienie na 50szt ile trzeba bedzie czekac. a jeśli ktoś mieszka blisko mnie krosna to można osobiście ale to raczej chyba nikt.
no ale w weekendy jestem w rzeszowie.
to jeszcze napisze dokladnie ile bedziemy zbierac chętnych i ile bedzie sie czekało na realizacje, i chętni bedą wysyłać dane na PW do przesyłki, ilość sztuk, numer buta i ewentualnie kolor.
pzdro
a z jakiego materiału są wykonane?
Nie ma co sie czepiać zapachów bo tam czas realizacji to 14 dni roboczych, a to że sie użytkownicy nie mogli zdecydowac to juz inna kwestia.
Jeśli chodzi o wysyłkę to najtaniej bedzie rozsyłać jako polecony w kopercie bąbelkowej.
przecież to tylko kapcie.... masz jakąś lepszą alternatywę daj znać bo puki co to śmigam na boso po mieszkaniu....
hmm no wlasnie kapcie dla mnie sa ok bierze ten kto chce
jak dla mnie to logo powinno być zdecydowanie mniejsze - takie wielkie psuje cały efekt (takie moje odczucie) no i obrócone o 180st. mnie osobiście laćki przedstawione na foto się nie podobają...
pozdrawiam
jak dla mnie są zbyt męskie, poczekam na wersję kobiecą = delikatniejszą, papuciowatą:)
a jest opcja zeby logo odwrocic do gory nogami? Jesli tak tez bym chetnie wzial :)
wiec da sie zrobic logo mniejsze i bedzie obrócone o 180 stopni, kolor czarny lub czerwony. chętni na 100% prosze pisać PW. zapisy zbieram do 6 maja później składam zamówienie i do tygodnia bede je miał i rozsyłam. Opcja zapłaty myśle ze bedzie za pobraniem i na konto. a ile napisze jutro jak ustalę. pzdro
właśnie moje laczki kończą swój żywot i mam zamiar je wyrzucić :D piszę się na jedną pare jak już się określi konkrety ;)
a swoją drogą kapcie sa do chodzenia po domu, guzik to kogo obchodzi w jakich sobie dreptam po chałupie- mogę nawet w ratrakach chodzić po piwo do lodówki albo w gumowcach do piwnicy po weki :D nie paraduję w nich na salonach więc ich wygląd jest mało istotny. Mają być wygodne i dobrze wykonane by się szybko nierozleciały. A że mają logo AR to + 5pkt. do zajebistości gospodarza domu :cool:
no bo kto będzie miał takie kapcie? nie ma seryjnej produkcji więc to rarytas :)
To nie jest temat o tym co wam się podoba czy nie.
Nie jesteście zainteresowani to się po prostu nie odzywajcie.
dokladnie !!!! dobrze napisane bobryt. więc chetni na pw.
[QUOTE=AdrianAdd;558874]http://www.forum.alfaholicy.org/
MOJE SĄ JUŻ TROCHE CHODZONE !!
AKTUALIZACJA!!
kapcie wykonane są z meblówki (skaju) kolor czarny lub czerwony, mogą być tez z zamszu.
Logo będzie obrócone o 180 stopni tak żeby inni mogli przeczytać, i pomniejszone.
Cena 30zł + przesyłka 9.50 poczta polska paczka ekonomiczna.
pierwsze zapisy do 6 maja tylko na PW pisać.
zamówienie będę składał co 2 tyg jeśli będą chętni.
POLECAM
Zapisy Trwają !!
Zapisy Trwają !!
popłakałem się ze śmiechu, to się nazywa włoski szyk ....
jeżeli autor zdjęcia się zgodzi, to wrzucę to na pulpit i do kilku prezentacji ....
czy ta seria jest bardzo limitowana?
Zbeer napisz jaśniej...
nie jest to żadna seria limitowana...