Zachorowałem na Zagato... napiszcie mi, że się psuje, rozpada, nie da się nią jeździć, w rzeczywistości jest brzydka i nie ma ani jednej zalety... proszę....
Printable View
Zachorowałem na Zagato... napiszcie mi, że się psuje, rozpada, nie da się nią jeździć, w rzeczywistości jest brzydka i nie ma ani jednej zalety... proszę....
sz?:> rz:> przeciez to brzydkie jak kupa jeza;)
No i ten silnik, jakieś zwykłe Busso, nie to co Pentastar:lol:
Śmierdzi i ma wszy na masce... :D:D
Niestety. Zmartwie cię. Ta choroba jest nieuleczalna:)
Sprzedaj mieszkanie i kupuj. Ja się do takich cudów przezornie nie zbliżam :D
Mysle, ze dobrym argumentem bedzie to, iz w absurdalnej cenie RZ/SZ mozna nabyc np. Ferrari F355. To powinno wystarczyc :)
no mozna;) do 1go serwisu:D
Poza tym Ferdków jest na pęczki w porównaniu do tego cudaka:)
Kup sobie lepiej VW, do tego tedeiii i dopiero będzie szał... A nie, jakieś Zagato wymyślasz... To nie choroba, tylko w głowę się uderzyłeś chyba :P
Pozdrowionka!!
Tjaaa..... prawie mnie przekonałeś....
SZ? Brzydactwo straszne, w historii Alfy są dziesiątki ładniejszych...
jest jedna chyba RZ żółta za 250tyś zł :) a co do auta to kiedys w necie znalazłem kolesia z holandii co kupuje tylko takie auta- ma chyba conajmniej 4 SZ/RZ :) ten to ma coś z głową ;)
Przeprowadź sie do Zabrza,bedziesz mieć na tablicy rej. SZ :P
Jak masz sianko, to po co się leczyć. Z tą jednostką chorobową można żyć, nawet lepiej niż bez niej.
ja już przeszedłem chorobe na każdy model alfy :D I poki co wszystkie trzymają (może poza 156:D)
Mnie niestety zaczyna ciągnąć do transaxla jakiegoś:(
mnie też, z każdym dniem coraz bardziej :D ale nastepnym autem bedzie chyba coś na codzien ..
A fuj!
Załącznik 24798
Swoją drogą siedziałem już dwa razy w takim brzydactwie u Piotra Nagórskiego...jak ja bym bardzo nie chciał mieć takiego auta:)
Ale felgi to bym mu zajumał:D
Widziałem ostatnio w Monachium Zagato TZ 2 .To dopiero rarytas. Mnie SZ podoba się niesamowicie i też bym go przygarnął.
co do SZ to szukalem cos o niej i znalazlem spis, taka rejestracja pojazdow i 2 sa w Polsce! Miejscowosc Wiry pod Poznaniem- tam jest stacja ASO i Pan w swojej kolekcji ma Alfe SZ, Alfe Montreal, 3 Duetto z lat 69-73 (?), stary Spider :) proponuje wycieczkę tam zorganizować :D
"W Polsce znajduja się dwa egzemplarze tej Alfy Romeo.Po jednym z każdej wersji SZ i RZ" - cytat z wikipedii :)
Ja też, już dawno temu słyszałem o Nagórskim i pragnę zobaczyć jego kolekcję:)
Zgadza się Piotrek ma ładną kolekcję, właśnie kilka postów temu pisałem ze miałem przyjemność juz kilka razy rzucić okiem na te cudeńka:) Montreala tez widziałem, ale jeszcze nie miałem przyjemności usłyszeć tego ryku, ale jak Piotr opowiadał to jak pojechał na przejażdżkę to przejeżdżając koła jakiegoś wiejskiego stadionu pocisnął na gaz to ludzie z trybun sie gapili co to sie dzieje...F16 z Krzesin ląduje czy co:) Jak będziecie chcieli cos oragnizowac dajcie znać to chętnie zabiore sie ponownie z Wami choć czesto tam bywam bo w sumie mam 5 kilometrów do Niego:) Jako fachura od Alf to w Poznaniu i okolicach lepszego nie znajdziecie...a popieprzony na punkcie tej marki...strasznie:):):)
To już pal licho SZ, ale móc chociaż usłyszeć Montreala...:wub:
Słyszałem jak chodzi 8C na żywo i do tej pory mnie nie puściło. Montreal podobno jeszcze fajniej ryczy.
"Gdy pytają mnie...odpowiadam..." http://home.planet.nl/~evdbeek/szreg.html - tu są 2 SZ