Witam, zapraszam wszystkich na spontaniczny spot we wtorek 3 Maja o 20:00, do Katowic na parking przy Go Sport (centrum handlowe 3 Stawy).
Temat powstaje tylko po to żeby nikt nie musiał nikogo bić za to ze nie został poinformowany :D
Printable View
Witam, zapraszam wszystkich na spontaniczny spot we wtorek 3 Maja o 20:00, do Katowic na parking przy Go Sport (centrum handlowe 3 Stawy).
Temat powstaje tylko po to żeby nikt nie musiał nikogo bić za to ze nie został poinformowany :D
dzieki za informacje:)
bydymy z modym
pzd.
to i jo :D
Wziąć ta kiełbasa, może zrobimy na szybko grilla :D
Ja tez :D jak bo jednak mam wolne...ale nie wiem czy w domu będę :P może gdzieś wyjadę :D ale jak coś to będę :P
Miałem robić grilla w niedziela, ale cały dzień padało i zimno było :( i kiełbacha została :/
18:00 finał PP; Lech-LegiaCytat:
Napisał ”Pfourul”
20:45 Grand derbi; Barcelona-Real
Pogłupieli spota w takim czasie robić… :D
…ale na chwila to bym przylozł do was, bo chyba się skusza na ten wuszt, ino kto mi kupi? :D
ni ma na paliwko :( chyba ze pomęcze tate hehe zobaczymy czy sie "złamie", ew po 10tym ;);)
To może jakaś lista kto będzie? a kto może będzie :P :D
Nie no ...bez przesady :P
Ale dobrze byłoby wiedzieć kto będzie :P
jo nic nie obiecuja.
Może byda mógł może nie.. wszystko zalezy łod mojej baby..
pozdrawiom
hehe...dobra...kto będzie to będzie :P
Ankieta:
A - Bocian doł rzyci i nie przijechoł na Kopiec, to przijadam i mu nakopiam;
B - Może przyjadę, 50% że będę;
C - Mum wołs w rzyci;
Ardiano: A
To niech ktoś pochyta grilla ;P Mam nadzieje ze się nie potrujemy ta kiełbasą :D (jak coś to leży w lodowce zapakowana :D)
I wołać boćka na tego spota :)
dziś gadałem z bociusiem przez tel to mu wspominałem ze jutro widzimy sie na go sporcie więc może wpadnie ;)
omen pochytaj mi ta ramke :P jak nie zapomnisz :P
Pzdr
halftime
CHI-ATL
50-51
GO BULLS!!!!!! :spartak:
Ale pogoda.... :(
I co teraz?
pogoda jest ok ;) jak coś to schowamy się w boksie na wózki ;)
Spotykamy się pod Go Sportem, a później najwyżej pojedziemy pod niebieski :)
moze sie przejaśni :P
,zobaczymy
Pzdr
..robota :( ..miłej zabawy życza :P
Jeżeli ktoś by przejechał później i nie zastałby żadnej AR pod Go Sportem to niech zjedzie na parking podziemny pod Reala (kolor Niebieski :))
Jak tylko dam radę wrócić z majówki to zawitam po GO SPORTEM :)
Bede i ja :)
Dzieki za miłe spotkanko :P nawet nie myslalem ze tylu nas sie zjawi ,trzeba bylo szukac wiekszego maca :D hehe
p.s. omen/dzordz dzeki za ramki/e :P browarek oczywiscie bedzie :D:D
Pozdro
robok,to teroz bydziesz alfaholikiem :D ,było jak zawsze,czyli :fans:,wice jeszcze lepsze :D
Dzięki za przemiłe spotkanie - miło było poznać nowych ludzi i zobaczyć stare buźki :) Do następnego ( oby bez śniegu ) :D
P4 ciapaj no tu te jedyne zdjecie jakie cykłeś.
nic nie widać na nim :P