Ceny? glownie jtd? od 13 tys do nawet 15900 :D az zastanawiam sie czy nie opchnac, tymbardziej ze mam wszystko naprawione, i jest w b.dobrym stanie heheh :D
Printable View
Ceny? glownie jtd? od 13 tys do nawet 15900 :D az zastanawiam sie czy nie opchnac, tymbardziej ze mam wszystko naprawione, i jest w b.dobrym stanie heheh :D
Szczerze to nie zauwazylem wzrostu cen... Za to zauwazylem ladna 145 2.0 koniczyna z 99 roku :)) Wypas
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4466817, o tej mówisz. :?: czy o tej http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4267943
tej z 99 za 11.9000
ta polska to zlom na kulkach
Na Twoim miejscu nie pozbywałbym się tej 145 1.9JTD, tym bardziej, że tak jak sam wspomniałeś zainwestowałeś w nią zapewne "trochę". Poza tym nigdy nie wiadomo na co się trafi:Cytat:
Napisał Lesio
http://www.alfa-lancia.pl/forum/view...016601&start=0
(współczuję Koledze)
- tym bardziej, że nikt nie kupuje "fury" z silnikiem 2l po to żeby jeździć do kościoła ;)
A co z nią nie tak ?Cytat:
Napisał Konrado
minimum 2x panewki korbowe wymieniane + inne gadzety :P
A co to są kulki w samochodzie :?: :lol: :wink:Cytat:
ta polska to zlom na kulkach
A kiedy miałeś z nią do czynienia, że masz takie newsy :?:
jedna i druga to padaka....
145 Q nie kupi się w dobrych pieniądzach, kto ma to trzyma, bo to rodzynek, kto sprzedaje to tylko z jakiegoś konkretnego powodu (czy to mechanicznego, czy to blacharskiego).
Powodzenia w zakupach...
ja swoją będę mógł oddać za... 22000, myślicie, że będzie ktoś chętny ? :wink:
Zdaje sobie sprawę z tego, że to tak jak napisaleś rodzynek, ale gdybym miał dać 22.000 za AR145 z silnikiem 2,0l to wolałbym trochę dolożyć i kupić AR147 z silnikiem 2,0l :)Cytat:
Napisał mattman
potem dołożyć jakieś 8000 i byłaby do jazdy ;-)
a tak zupełnie szczerze, to jasną sprawą jest, że 100 % ludzi zrobiło by tak samo jak i Ty, dlatego kupiłem to autko dla siebie... nie by sprzedać je z zyskiem.
Cytat:
A kiedy miałeś z nią do czynienia, że masz takie newsy :?:
A kto sprzedaje takie auto z takiego rocznika !!! z takim wysposazeniem z takim silnikiem w takich pieniadzach?? i to jeszcze KOMIS
Ktoś kto potrzebuje kasy :DDDCytat:
Napisał Konrado
Nie ma grzyba w mieście.
Jeden i drugi omijałbym dłuuuugim łukiem.
Wystarczy popatrzeć na ceny tych samochodów w Niemczech.
Auto w dobrym stanie jest 'drogie' w stosunku do cen na naszych giełdach.
Dlaczego?
To chyba każdy trzeźwo myślący wie sam. Jak ktoś nie wie dlaczego, nie powinien mieć PJ.
a widzieli te fele?? poszly w jeden dzien po wystawieniu, wiem bo obserwowalem :)
http://www.moto.allegro.pl/item30625...5_146_155.html
I za grosze poszły, chociaż widziałem podobny wzór na którejś ze strona z alufelgami, wystarczyło dodać dekielek Alfy ale cena za sztukę była chyba 480 zł,-Cytat:
Napisał Alfista
cene i unikatowosc w zasadzie robi rozstaw srub tych felg bo przeciez do 156 jest ich pelno :)
koles ma (a moze miał) tez oryginalne felgi z bravo hgt po liftingu 4 ramienne 15tki w tej samej cenie
I nie dałeś znać na forum..Cytat:
Napisał Alfista
Kupiłbym je bez szemrania i bez względu jakie gromy by mnie potem czekały w domu 8)
forum nie działało :lol:
OKCytat:
forum nie działało
Potraktuje to jako naciągane wytłumaczenie :wink:
a widzieli Panie Alfista ;] I zgadnij Pan kto je nabyl :>Cytat:
Napisał Alfista
Pan konrado?? :D
hehe :]
Farciarz :x
e tam, byly wystawione trza bylo brac a nie zastanawiac sie...Cytat:
Napisał Lesio
fote pokazuj jak alfa wyglada :mrgreen:
Fakt masz racje, ja je przegapiłem bo mówiąc szczerze nawet ich nie widziałem.Cytat:
Napisał Konrado
prawdopodobnie będę miał takie koła do sprzedania ze swojego autka, jak coś dam tu wcześniej znać.
Pozdrawiam.
To jakbyś mógł poczekać jeszcze troszkę bo mam nowy komplet Fuld 14 i szkoda mi ich wyrzucić :DDD , ale mam w planach zakup 15.Cytat:
Napisał mattman
jaka cene za takie kola dajesz mattman??
Co do fotek to jeszcze nie zalozylem ich bo czekam na wiosne :) Ale dekielek juz kupilem hehe. Na tych felach sa 4x goodyear touring 2 prawie nowe 2 na finiszu. Tak wiec te 2 na tyl + nowe 2 na przod trza kupic i bedzie wypas :)
do 145 są w sam raz bo do 155 troche za małe 15tki są :P
no ale ciezko dorwac 195/55 opony ;/
oddam za 1000, szczegóły w Bazarze.
to gdzie ta kolejka co chciala takie fele :)