Może by tak zorganizować jakiś spocik w Krakowie w któryś pogodny weekend, co wy na to, rzucajcie jakieś propozycje!
Printable View
Może by tak zorganizować jakiś spocik w Krakowie w któryś pogodny weekend, co wy na to, rzucajcie jakieś propozycje!
Oj jak najbardziej - okolice zakopianki/decathlona ? nawet w tygodniu na godzinkę popołudniu ...
tez jestem aby zrobić spota w tygodniu, wieczorem koło 19tej? jeszcze ma być kilka dni ładnej pogody wiec trzeba to wykorzystać, co powiecie na środe lub czwartek??
Jestem za. W Krakowie mogę praktycznie zawsze i wszędzie. :) Wolałbym środę, bo w czwartek szykuje mi się sporo nauki, tylko jest mały problem. Według harmonogramu kończę o 19, ale postaram się odbębnić na grupie, która ma zajęcia przede mną. Alfista w bmw powinien być dysponowany. :)
Ja osobiście w tygodniu nie dam rady, tylko sobota ok 13.00 :|
Jeśli w tym tygodniu to dla mnie dziś ok 19.00 albo weekend (wtedy w zasadzie dowolny termin poza niedzielą od 11 do 13).
właśnie można by sie spotkać na kilka chwil którymś wieczorkiem np. pod M1 czy Zakopianką tak koło 20, ostatnio przejeżdżałem koło M1 i zauważyłem ze kilka hond tam stało i koledzy mieli mini spocik :)
Ja w ten weekend jestem na śląsku, wiec tylko niedziela mi pasuje.
No to proponuję mały spocik pod carrefour w Krakowie - okolice zakopianki godzina ~ 16 komu pasuje????? Oczywiście data to niedziela 2.03.2008
Myślę że poczekamy do przyszłego weekendu, może pogoda bardziej dopisze, tylko ustalmy wcześniej; może przyszła sobota tj. chyba 8.03 godz 13.00 lub 14.00 co wy na to, kto jest za?
@Bizon
dla mnie OK, kto jeszcze chętny ?
ja również jestem za
Ja się wstępnie piszę.
No panowie, kiepsko - tylko cztery osoby chętne na spocik?, pasowało by do piątku coś ustalić, zgłaszajcie się!
jak po 20 marca to ja zawsze chetnie ...ale jestem w polsce tylko miedzy 21 marca a 29 ...jak zwykle tylko tydzien do dwoch w miesiacu...kurcze a tak bym sie chcial w koncu z wami zobaczyc...no i z Bizona CUDEM
I ja może się zjawię ale dlaczego tak wcześnie!? Obiadu nie zdąże zjeść a godz musze poswiecic na dojazd do KRK
Nie byłem pewien, czy mam jakieś plany na sobotę. Teraz z czystym sumieniem mogę napisać, że ekipa rwd dopisze. :mrgreen:
bimski, Amożemy spota ustalić na 15:00!? Pytanie jeszcze gdzie!? Ja bym proponował parkin w byłym Geancie, a juz mowie dlaczego, ponieważ jesli nawet bedzie padac mozna spokojnie pogadac i poogladac furki, a i na lotnisko blisko ( fakt ze plyty ale zawsze). Jeszcze moze lista kto na 100% bedzie
1. goofy2
A tego to ja już nie wiem. :) Mi jest pora obojętna, mam całą sobotę wolną. :)Cytat:
Napisał goofy2
1. goofy2
2. bimski
myślę że lepiej będzie o 14.00; może być pod byłym Geantem, co wy na to? tylko żebyśmy się nie szukali- parking zewnętrzny czy wielopoziomowy?
OK niech bedzie 14 ta, I pietro parkingu zadaszonego od strony multikina!Cytat:
Napisał bizon2007
Jak co podaje swój nr tel 660696565
Pozdrawiam
Czy można tam jakoś łatwo trafić jadąc od Bielska (przez Kalwarię) i o co pytać?
K..wa nie znam Krakowa a gdyby mi jutro coś.... to może wpadnę.
musisz się kierować w stronę Nowej Huty i pytać o Multikino lub park wodnyCytat:
Napisał Lopezius
Chyba ze w Zatorze skrecisz na babice pojedziesz przez Kwaczałe to zabierzemy sie razem!Cytat:
Napisał Lopezius
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2008/03/3.jpg
Reasumując wszystkie posty:
Lista chętnych:
1. Lopezius
2. bizon2007
3. t.o.mek
4. goofy2
5. Techno
6. Dawid166
Miejsce spotkania: Były Geant - 1 piętro parkingu zadaszonego od strony Multikina.
Data spotkania: Sobota 8. III. 2008, Godzina 14:00
Odezwę sie rano, gdyby co dzwońcie 660 782 530
Wstyd się przyznac, ale w związku z bardzo nagłą i nieoczekiwaną zmianą planów nie będę w stanie się pojawic. :( Musiałem wrócic do domu. Uznajmy, że jest dzień kobiet i mogę czuc się usprawiedliwiony. ;) Zresztą jeszcze będzie okazja, może już na letnich kapciach. :)
To co, ja się za chwile zbieram.
No to już po. Zjawiła sie nas aż trójka. Co z resztą deklarowanych uczestników nie wiadomo!?
Pozdrawiam
Sorry chłopaki - u mnie niestety obowiązki rodzicielskie wzięły góre /choroby, gorączki itp .../ Next time
Techno, No nie wiem czy możemy Ci tą zniewagę darować :)
Pozdrawiam
P.S.
Świetne felgi :D
Może ktoś się skusi do hanysowa na grilla. Piwo i wószt zapewnióne.
15 -go szczegóły w Spocik Czeladź grill
My sie u wos bez zima pojawili.
no niestety- siła wyższa, nie mogłem się zjawić, bardzo żałuję; obiecuję że wszystko nadrobię. pozdrawiam całą trójkę :oops:Cytat:
Napisał goofy2
Wstępnie ustaliliśmy kolejny termin spotkania - 6 kwiecień - niedziela godzina 16:00? w tym samym miejscu, mam nadzieję że jak będziemy się tak regularnie spotykać będzie nas przybywać coraz więcej - jest miesiąc czasu na poukładanie swoich spraw i zarezerwowanie terminu :D
Niestety dopadł mnie losowy pad sprzęgła... wymiana całego zestawu, w dodatku odłączyli mi internet w domu, same przeszkody, chyba przez ten dzień kobiet.